Žilina – Trenčín 4:3 (po pr.) | Banská Bystrica – Piešťany 1:3 (kon.) | Nitra – Poprad 4:5 (po s.n.)
Martin – Zvolen 4:1 (kon.) | Skalica – Košice 5:1 (kon.)
po prodl.
MsHK Žilina
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 29.01.2013, 17:00 • Zimný štadión Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    64:32
    Žilina dala gól!
    Ihneď po buly napriahol od modrej IGOR RÚFUS, ktorý prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Milan Drevenák.
     
    51:33
    Trenčín dal gól!
    A je znovu vyrovnané! Z medzikružia vypálil ROSTISLAV MAROSZ, jeho projektil bol brankárom spomalený, no nakoniec sa dokĺzal do siete. Asistencia: Jakub Gašparovič.
     
    40:31
    Žilina dala gól!
    Žilina ide znovu do vedenia! TIBOR VARGA sa sám dostal do pásma, urobil sťahovačku obrancovi a šikovnou strelou prekonal Nagya. Trenčania akoby zaspali alebo ostali ešte v šatni. Asistencia: Róbert Krajči.
     
    39:35
    Žilina dala gól!
    Nádherný hokejový moment! JAKUB DRÁBEK si prevzal puk na obrannej modrej, s ním obohral až štvoricu hráčov v žltom a šikovnou strelou pomedzi betóny vyrovnáva! Signalizovaný trest zrušený. Bez asistencie.
     
    36:43
    Trenčín dal gól!
    Hostia získavajú prvýkrát v zápase vedenie ! Po neúspešnej strele si puk prevzal ONDREJ RUSNÁK, ktorý obišiel bránu a zasunul do odkrytej siete, Žigárdy sa nestihol presunúť. Asistnecie: Martin Filo, Ondrej Otčenáš.
     
    32:35
    Trenčín dal gól!
    Trenčania vyrovnávajú! Rostislav Marosz pálil od modrej, puk sa odrazil od gólmana na hokejku JAKUBA GAŠPAROVIČA, ktorý hravo dorazil do odkrytej siete. Asitencie: Rostislav Marosz, Ján Pardavý.
     
    13:26
    Žilina dala gól!
    Žilina využíva presilovku! Po zblokovanej strele sa k puku dostal RÓBERT KRAJČI, ktorý ľahko dorazil puk za Nagyov chrbát. Asistencie: Tomáš Brcko, Milan Drevenák.

    Peter Marienka

    Branky a nahrávky: 14. Krajči (Brcko, Drevenák), 40. Drábek, 41. Varga (Krajči), 65. Rúfus (Drevenák) - 33. Gašparovič (Marosz, Pardavý), 37. Rusnák (Filo, Otčenáš), 52. Marosz (Gašparovič)


    MsHK Žilina: Žigárdy - Rúfus, Brcko, Leško, Drábek, Sekáč, Slota, Staňo - Drevenák, Krajči, Varga - Kokavec, P. Kopecký, Sýkora - Valášek, Ďuriš, Heffernan - Kubiš.
    HK DUKLA Trenčín: Nagy - Bokroš, Imrich, Pozník, Bagin, Bednár, Habšuda, Vizváry, Marković - Gašparovič, Marosz, Pardavý - Sojčík, Lelkeš, Mikula - Filo, Rusnák, Otčenáš - Broska, Nemček, Jakúbek.

    Rozhodčí: Gašparík, Holienka, Bednár

    Diváci: 986
    bahis siteleri