Chabarovsk – Doněck 1:4 (kon.) | Novokuzněck – Spartak Moskva 2:0 (kon.) | Novosibirsk – Riga 2:0 (kon.)
Ufa – Omsk 6:1 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 2:1 (kon.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:5 (kon.)
Mytišči – N.Novgorod 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 5:4 (po pr.)
CSKA Moskva – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Minsk – Čeljabinsk 2:5 (kon.) | Lev – Viťaz 5:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
Avangard Omsk
Středa 30.01.2013, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:25
    Ufa právě vstřelila branku!
    Navíc pasivita hostí je potrestaná další brankou. ALEXEJ KAJGORODOV ujel všem soupeřům a sám proti Ramovi se kličkou do bekhendu nemýlil. Asistence: Andrej Zubarev.
     
    35:40
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté také využívají přesilovou hru a snižují. TOMÁŠ ZÁBORSKÝ se dostal k vyraženému puku a u levé tyčky ho pohotově vrátil do Tarkkiho brány. Asistence: Anton Bělov, Georgijs Pujacs.
     
    33:18
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa v dnešním zápase dominuje a využívá další přesilovou hru. Po střele Blaťáka od modré se k odraženému puku dostal jako první ŠTEFAN RŮŽIČKA a pohotově ho dopravil za záda hostujícího gólmana Rama. Třetí bod pro českého obránce v dnešním zápase. Asistence: Miroslav Blaťák, Vitalij Proškin.
     
    32:10
    Ufa právě vstřelila branku!
    Naskočil z trestné lavice a hned přidává čtvrtý gól Ufy, svůj druhý. MIROSLAV BLAŤÁK v přečíslení dva na jednoho s Pihlstromem si nabruslil před bránu, obdržel od svého parťáka přihrávku. Ta mu šla sice na paty, český bek však dokázal puk zpracovat a ještě ho dopravit za záda Rama. Asistence: Antti Pihlstrom, Jefim Gurkin.
     
    24:03
    Ufa právě vstřelila branku!
    První střela na bránu v přesilové hře a hned gól. Zinovjev v tísni přenechal na modré puk MIROSLAVU BLAŤÁKOVI, který puk z nouze nahodil směrem na Rama. Hostující gólman přes své obránce ale nic neviděl a puk mu zaplul přesně do levého horního rohu. Asistence: Sergej Zinovjev, Štefan Růžička.
     
    13:24
    Ufa právě vstřelila branku!
    Druhá branka v síti Rama během krátké chvíle. SERGEJ ZINOVJEV si najel na přesný křižný pas, který z pravého křídla trefil bekhendem přesně za záda přesouvajícího se gólmana Avangardu. Asistence: Vitalij Proškin.
     
    12:12
    Ufa právě vstřelila branku!
    Kouzlo Rama je odčarováno. Pankov se dostal k volnému puku ve středu útočného pásma a napálil ho tvrdě směrem na bránu Rama. Puk do brány nedoputoval, odrazil se na hůl ANTONA SLEPYŠEVA, který ho jednoduše doklepl do hostující brány. Asistence: Alexander Pankov.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 13. Slepyšev (Pankov), 14. Zinovjev (Proškin), 25. Blaťák (Zinovjev, Růžička), 33. Blaťák (Gurkin), 34. Růžička (Blaťák, Proškin), 57. Kajgorodov (Zubarev) - 36. Záborský (Bělov, Pujacs)


    Salavat Julajev Ufa: Tarkki (Vasilevky) – Blaťák, Proškin, Koltsov, Zubarev, Koněv, Gurkin, Isangulov, Atjušov – Růžička, Chlystov, Zinovjev – Mirnov, Pihlstrom, Kajgorodov – Pankov, Slepyšev, Svitov – Gluchov, Sarykin, Fialtov.
    Avangard Omsk: Ramo (Rejžvik) – Valentenko, Bělov, Pivtsakin, Piganovič, Pujacs, Salmela, Kalašnikov – Popov, Pěrežogin, Volkov – Kalinin, Sjomin, Frolov – Kurjanov, Záborský, Ivanov – Pervušin, Kuparinen, Taratuchin, Nestěrov.

    Rozhodčí: Romasko, Ravodin – Majtak, Pronškich