Standard – Mons 0:1 (kon.) | Waasland-Beveren – Anderlecht 1:2 (kon.)
konec
Waasland-Beveren
1:2 (1:0)
RSC Anderlecht
Neděle 10.02.2013, 18:00 • Freethiel, Beveren • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    81
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Tentokrát si pozice vyměnili hráči hostujícího RSC. Když Mbokani udržel míč na hrotu a z levé strany si naběhl RUBENILSON KANU, který prostřeluje do protipohybu vyběhnutého domácího brankáře a obrací skóre dnešního klání.
     
    57
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Vynikající přihrávka ze středu hřiště od Kanua, který našel na hrotu úplně volného DIEUMERCIHO MBOKANIHO, kterého marně vystavoval D'Ulivo do postavení mimo hru, protože druhý střední obránce zaspal situaci. Hostující útočník se tak dostal tváří v tvář domácímu brankáři, kterého fantasticky překonává lobem a vyrovnává stav zápasu.
     
    41
    Waasland právě vstřelil branku!
    Velká chyba hostující obrany, která nechala na levé straně úplně volného JORDANA REMACLEHO. Ten také převzal míč od svého spoluhráče a nechytatelnou ránou prostřeluje po několika krocích vyběhnutého Prota. Hostující brankář již nemohl nic více udělat. Domácí jdou proti favoritovi do vedení.

    Jaroslav Keř

    Branky: 41. Remacle - 57. Mbokani, 81. Kanu

    Karty:   32. Kanu (AND)


    Waasland-Beveren: Coosemans - Belhocine, Blondelle, D'Ulivo, Ivens - Rowell(67.Sterckx), Sibum, Badash, Remacle - Sonck(82.Aoulad), De Smet(74.Ladriere).
    RSC Anderlecht: Proto - Deschacht, Kouyaté, Nuytinck, Gillet - Bruno(47.Vargas), Kljestan, Kanu, Jakovenko - De Sutter, Mbokani.

    Rozhodčí: Boucaut - Conotte, Dans