Havlíčkův Brod – Jihlava 1:2 (kon.) | Olomouc – Vsetín 3:1 (kon.) | Warriors Brno – Opava 5:3 (kon.)
Hr. Králové – Motor ČB 5:2 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 18:1 (kon.) | Havířov – SHK Hodonín 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Neděle 17.02.2013, 11:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Dramatický závěr nakonec Dukla zvládla a udržela nejtěsnější náskok. Rebelové jsou sice smutní, ale rozhodně se nemají za co stydět. Se svým krajským konkurentem svedli vyrovnanou bitvu a ani za nepříznivého stavu sympaticky nesložili před koncem zápasu zbraně, za což byli odměněni snížením a šancí bojovat o body do poslední sekundy. To je ode mě pro dnešek z Kotliny vše, ale hokejový program dnes rozhodně nekončí. Předávám pomyslný štafetový kolík svému kolegovi Lubošovi Váchovi, který pro vás bude komentovat nadcházející utkání havlíčkobrodské juniorky. Já vám děkuji za pozornost a loučím se s vámi s přáním hezkého zbytku víkendu. (13:23:29)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Poslední šance je zřejmě definitivně pryč. Havlíčkův Brod jen vyhodil na zakázané uvolnění, což 4 sekundy před koncem znamená zřejmě porážku.
     
    59:38
    Hosté teď dvakrát promarnili střelu do prázdné brány.
     
    59:17
    Domácí jsou stále v pásmu.
     
    58:57
    Po nahození Dominika Suchého do předbrankového prostoru se strhla před jihlavským brankovištěm velká přetlačovaná, po níž schoval puk do své náruče brankář Škarek. buly po jeho pravici.
     
    58:46
    Odpověď je ano, gólman Marek zůstává na střídačce a Havlíčkův Brod zkusí vyrovnat se šesti hráči v poli!
     
    58:46
    Hosté vyhodili na zakázané uvolnění a Havlíčkův Brod si vyžaduje oddechový čas. Odhodlá se ke hře bez brankáře?
     
    58:30
    Puk je stále častěji na havlíčkobrodských holích, ale Jihlava teď velmi dobře brání své obranné pásmo. Domácí rozvíjejí postupnou kombinaci.
     
    57:50
    To je přesně to, co havlíčkobrodská družina potřebuje. V závěru utkání se nastěhovala před jihlavskou branku a pokouší se dosáhnout kýženého vyrovnání.
     
    57:10
    Při velkém závaru před brankou se mohl dostat k volnému kotouči Richard Peschout, ale na puk nakonec o kousek nedosáhl. Rebelové z protiútoku nic nebezpečného nevymysleli.
     
    57:00
    Jihlava se stále drží na dostřel gólmana Marka, který musí být neustále připravený na zakončení. Jeho obránci si však zatím počínají dobře.
     
    56:30
    Hokejistům z krajského města se teď daří držet kotouč daleko od své brány, což jim za těsného vedení pochopitelně vyhovuje. Čas brodské družině pomalu utíká.
     
    55:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    tak tohle by mohla být obrovská vzpruha pro mladé Rebely, kteří se vracejí do hry o body! Tomáš Cejpek poslal puk na Tomáše Nguyena, který ukázkovým pasem vysunul do samostatného úniku DAVIDA MICHÁLKA, jenž si sjel až těsně před brankoviště a zblízka prostřelil padajícího gólmana Škarka! Asistence: Tomáš Nguyen, Tomáš Cejpek.
     
    55:00
    Hosté jsou již kompletní a hned pomýšlejí na útok. Kotouč si zpracoval mezi kruhy na hůl Jiří Bambula a vypálil do připravených Markových betonů.
     
    54:20
    Dukla přesunula po vyhození hru do útočného pásma, kde teď drží kotouč a šetří drahocenné vteřinky z trestu vyloučeného Gabriela Havelky, který se brzy vrátí na led.
     
    53:36
    K zakončení se v prostoru pravého kruhu dostal Jan Vacek, ale jeho střela si našla cestu jen do Škarkovy náruče, jež číhala u přední tyčky. buly v jihlavském pásmu.
     
    53:20
    Dukla se však zmocnila kotouče okamžitě přes celé hřiště vyhodila.
     
    52:58
    Domácí drží puk a rozmístěni v přesilovkovém postavení kombinují.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 56. Michálek (Nguyen, Cejpek) - 16. Bambula (Najman, Čermák), 33. Oščádal (Kousal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Brož) - Jelínek, Lacina, Vacek, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen (C), Kraučuk, Němec, Cejpek, Kopic, Bušek, Michálek, Hrabaň, Semrád, Suchý, Abbrent.
    HC Dukla Jihlava: Škarek (Šťastný) - Havelka, Čermák, Pražák, Dörrer, Křížek, Šlapáček, Najman (C), Chylík, Váňa, Mejzlík, Huňáček, Bambula, Peschout, Kousal, Oščádal.

    Rozhodčí: omáš Dostál - Lukáš Rampír, Arnošt Ryšavý.
    bahis siteleri