Havlíčkův Brod – Jihlava 1:2 (kon.) | Olomouc – Vsetín 3:1 (kon.) | Warriors Brno – Opava 5:3 (kon.)
Hr. Králové – Motor ČB 5:2 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 18:1 (kon.) | Havířov – SHK Hodonín 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Neděle 17.02.2013, 11:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    tak tohle by mohla být obrovská vzpruha pro mladé Rebely, kteří se vracejí do hry o body! Tomáš Cejpek poslal puk na Tomáše Nguyena, který ukázkovým pasem vysunul do samostatného úniku DAVIDA MICHÁLKA, jenž si sjel až těsně před brankoviště a zblízka prostřelil padajícího gólmana Škarka! Asistence: Tomáš Nguyen, Tomáš Cejpek.
     
    32:21
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak tohle je nepříjemné pro havlíčkobrodskou družinu, hosté vedou už o dvě branky! Při tlaku Jihlavy se kotouč dostal od Pavla Kousala mezi kruhy na hůl VLADIMÍRA OŠČÁDALA, který měl trestuhodně dost prostoru a času na to, aby puk usměrnil k tyčce mimo dosah brankáře Marka! Asistence: Pavel Kousal.
     
    15:14
    Dukla právě vstřelila branku!

    Dukla se usadila v útočném pásmu a ujímá se těsného vedení! Předvedla povedenou a rychlou útočnou akci, když od Davida Čermáka putoval kotouč k Ondřeji Najmanovi, který z prostoru za brankou našel před brankovištěm dobře najetého JIŘÍHO BAMBULU, jenž bleskovou střelou bez přípravy propálil gólmana Marka! Asistence: Ondřej Najman, David Čermák.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 56. Michálek (Nguyen, Cejpek) - 16. Bambula (Najman, Čermák), 33. Oščádal (Kousal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Brož) - Jelínek, Lacina, Vacek, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen (C), Kraučuk, Němec, Cejpek, Kopic, Bušek, Michálek, Hrabaň, Semrád, Suchý, Abbrent.
    HC Dukla Jihlava: Škarek (Šťastný) - Havelka, Čermák, Pražák, Dörrer, Křížek, Šlapáček, Najman (C), Chylík, Váňa, Mejzlík, Huňáček, Bambula, Peschout, Kousal, Oščádal.

    Rozhodčí: omáš Dostál - Lukáš Rampír, Arnošt Ryšavý.
    bahis siteleri