Ath. Bilbao – Real Sociedad 1:3 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
1:3 (1:1)
Real Sociedad San Sebastian
Pátek 22.02.2013, 21:30 • San Mamés, Bilbao • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    77
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Další z řady rychlých brejků které hosté využívají ke vstřelení třetí branky! Tu hostů dává CARLOS VELA, který si nejlépe naběhl na centr z levé strany a hlavičkou dává třetí gól Realu San Sociead.
     
    67
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    A je to gól! Dobře kopnutý kop Gonzala Castrana dopadl těsně před Raúla, který jen neoparně vytěsnil míč před sebe, kde ho dokázal dotlačit do brány pohotovou dorážkou IMANOL AGIRRETXE.
     
    34
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Ojedinělý protiútok hosté a ANTOINE GRIEZMANN dává podobnou brankou, jako před pár minutami domácí. Také z voleje trefuje, ovšem tentokrát hlavou z levé strany, přesně k protější tyči a je vyrovnáno"
     
    30
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    No vida. Je tu první gól utkání! Domácím se povedlo přečíslit obranu soupeře a na centr z levé strany Laporteho si nejlépe do šestnáctky naběhl IBAI GOMEZ, který dává střelou z voleje, z pravé strany, první branku utkání!

    Martin Dvořák

    Branky: 30. Ibai Gomez - 34. Griezmann, 67. Agirretxe, 77. Vela

    Karty:   39. Laporte (ATB), 45. Iturraspe (ATB) - 49. Illarramendi (RSC)


    Athletic Bilbao: Raúl - Aurtenetxe (65. Muniain), San José, Laporte, Iraola - Ibai, Ander Herrera, Iturraspe, Susaeta - De Marcos - Aduriz (74. Llorente)
    Real Sociedad San Sebastian: Bravo - C. Martínez, Mikel, I. Martínez, De La Bella - Griezmann, Bergara, Illarramendi (89. Pardo), Castro (76. Zurutuza) - Xabi Prieto - Agirretxe (68. Vela)

    Rozhodčí: Mallenco - Guadamuro, Martínez
    bahis siteleri