Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Jihlava – Liberec 0:6 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:0 (kon.)
Chomutov – HC Kladno 4:0 (kon.) | Třinec – Olomouc 9:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:6 (0:1, 0:3, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 03.03.2013, 11:15ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    51:21
    Liberec právě vstřelil branku!

    Nikým nestřežen projel Kryštof HRALA s přihrávkou Vítka Turského až do pravého kruhu odkut poslal kotouč pod víko. Puk zazvonil a spadl za brankovou čáru. Asistence: Vítek Turský.
     
    40:40
    Liberec právě vstřelil branku!

    Matouš BĚLOHORSKÝ poslal na Vítešníka střelu zpoza kruhu. Vítešník měl připravenou lapačku několik centrimetrů nad betonem, ale i touto malou mezerou dokázal kotouč projít. Bez asistence.
     
    38:07
    Liberec právě vstřelil branku!

    Druhý gól do host do šatny. Kysilka se Šírem dostali kus černé gumy z protiakce před Vítešníka. Marek ZACHAR si převzal kotouč na hůl a poslal jej pod Vítešníka. Asistence: Radek Šír, Dominik Kysilka.
     
    30:43
    Liberec právě vstřelil branku!

    Ještě než se Dukla vspamatovala druhého gólu Liberec slaví potřetí. Vyhraný kotouč na vhazování předal Marek Zachar připravenému Matoušovi BĚLOHORSKÉMU. Bělohorský propáli střelou z modré vše před sebou. Asistence: Marek Zachar.
     
    30:31
    Liberec právě vstřelil branku!

    Hosté využívají přesilovou hru. Kryštof Hrala předal na útořčné modré puk na hůl Jakuba MEČÍŘE, který z mezikruží poslal kotouč za brankovou čáru mezerou mezi betony. Asistence: Kryštof Hrala.
     
    18:47
    Liberec právě vstřelil branku!

    Matyáš Kačírek, který před kotouč se Svitákovi nebyl v ideální pozici. Ani Sviták nedozál kotouč dostal za Vítešníka. Ve skrumáži, která v tu chvíli před Vítešníkem vzikla se nejrychleji zorientoval Matouš BĚLOHORSKÝ, který našel nechráněné místo a poslal tam kotouč. Asistence: Petr Sviták, Matyáš Kačírek.

    Vlasta Hledíková

    Branky a nahrávky: 19. Bělohorský (Sviták, Kačírek), 31. Mečíř (Hrala), 31. Bělohorský (Zachar), 39. Zachar (Šír, Kysilka), 41. Bělohorský, 52. Hrala (Turský)


    HC Dukla Jihlava: Vítešník (Kořenář) - Krtek, Pražák, Havleka, Huňáček, Šlapáček, Dörrer - Kousal, Najman, Oščádal - Chylík, Peschout, Čermák - Indra, Mejzlík, Křížek
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Stezka) - Kysilka, Mečíř, Kunst, Suchý, Turský, Eichler - Bělohorský, Zachar, Šír - Hrala, Kačírek, Sviták - Wiencek, Nezbeda, Antonín - Chrtek

    Rozhodčí: Pokorný - Lainka, Sobotka
    bahis siteleri