Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Jihlava – Liberec 0:6 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:0 (kon.)
Chomutov – HC Kladno 4:0 (kon.) | Třinec – Olomouc 9:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 03.03.2013, 11:10 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod vyhrál poslední třetinu 1:0, když se trefil David Michálek, ale ze tří bodů se radují hosté z Hradce Králové, kteří si do východních Čech vezou výhru 4:2. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost, přeji vám hezký zbytek víkendu a u mládežnického hokeje z Kotliny zase někdy na shledanou. (13:08:15)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Hosté to teď při dlouhé přesné kombinace přehnali s krásou, když se snažili "zavést puk až do kuchyně" a o kotouč přišli. Sudí ještě vykázal na lavici hanby Emil Veselého (HKR) za sekání.
     
    58:58
    Jakub Lacina (HBR) míří na trestnou lavici za podražení společně s Tomášem Nguyenem (HBR), který dostal 2 minuty za nepovolenou výstroj. Utkání je tak zřejmě definitivně rozhodnuté, hosté by museli totálně zkolabovat, aby o všechny tři body ještě přišli. Východočeši si berou oddechový čas.
     
    58:43
    Hradec Králové vyhodil puk přes všechny čáry a píská se jeho zakázané uvolnění. Gólman Brož však zůstává v brance, domácí hru bez brankáře ještě nezkoušejí.
     
    58:30
    Obrázek hry se nemění, stále sledujeme především bojovnou partii, při níž Východočeši velmi pečlivě střeží svůj dvoubrankový náskok, který by jim zaručoval plný bodový zisk.
     
    57:43
    Mladým bojovníkům z Kotliny se vůbec nedaří dostat puk na delší dobu pod kontrolu, hosté se velmi dobře brání a soupeře k ničemu vážnějšímu nepouštějí.
     
    56:56
    Hosté sevřeli svého soupeře z Vysočiny do pevného objetí a i nadále nepříjemně dorážejí na gólmana Brože, který si dnes na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat.
     
    56:15
    Adam Čech zakončil povedenou kombinaci Královských lvů, když se opřel do puku v prostoru pravého kruhu. Našel však u přední tyčky jen Brožovu nachystanou náruč.
     
    55:56
    Domácí hokejisté drží puk na svých holích, ale k hradecké brance mají hodně daleko. Královéhradečtí hrají přesně to, co při vedení 4:2 potřebují.
     
    54:50
    Havlíčkův Brod si vynutil chvilkovou územní převahu, při níž se musel proti několika nebezpečným střelám činit Michael Weiss. Brankář hostů však v této zkoušce obstál a drží dvoubrankový náskok.
     
    53:35
    Další hradecký gól měl na holi Štěpán Matějček, který pálil trestuhodně sám z bezprostřední blízkosti po přesné nahrávce Dominika Matouše zpoza branky, ale gólman Brož ramenem vytáhl další úžasný zákrok!
     
    52:30
    Východočeši odrazili útok havlíčkobrodské družiny a teď obléhají branku, jíž dnes brání skvěle chytající Jan Brož. Další zákrok vytahoval v posledních okamžicích nemusel.
     
    51:22
    Na ledě zůstal v rohu brodského pásma ležet Martin Semrád, který se hodně těžce zvedal z ledu. Nakonec ale po svých odjel na střídačku a měl by pokračovat bez zdravotní újmy v zápasu.
     
    51:10
    Tomáš Zahradník jel úplně sám na gólmana Brože, který se opět zaskvěl bravurním zákrokem ve svém brankovišti, když se roztáhl od tyčky k tyčce a nepropustil kus černé gumy za svá záda! Tentýž hráč zakončoval zblízka o několik sekund později, ale minul bránu.
     
    50:45
    Dvakrát v krátkém časovém sledu zkoušel štěstí Jiří Kopic. První projektil mu nesedl a proletěl daleko od branky, ale při druhém, který vyletěl z pravého kruhu, už se musely činit Weissovy betony.
     
    50:00
    Vepředu teď kombinují i havlíčkobrodští mladíci, ale hradecká obrana jim nedopřává ani centimetr ledu zadarmo. Sledujeme tak četné souboje u hrazení.
     
    49:35
    Východočeši založili postupný útok a obsadili palebné pozice v útočném pásmu. Nakonec však nezhrozili, protože brankář Brož u své prvé tyčky chytil odražený puk přerušil hru, čímž vydatně pomohl svým spoluhráčům.
     
    48:55
    Hradecký tlak už ochabl a brodská obrana v čele s gólmanem Brožem, který čelil vydatné spršce střel, si může alespoň na chvíli odpočinout.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 30. Bušek (Donda), 41. Michálek (Kraučuk) - 4. Zahradník (Chalupa), 14. Chalupa (Zahradník, Hroudný), 25. Hidveghy (Matouš), 33. Malík (Pavlík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Lacina, Vacek, Veselka, Benák, Nguyen "C", Kraučuk "A", Němec, Cejpek, Kopic, Bušek "A", Michálek, Semrád, Suchý, Donda, Abbrent
    Královští lvi Hradec Králové: Weiss (Petr) - Veselý, Matouš, Šebek, Hronek, Zahradník "C", Martinec, Malík "A", Luštinec, Hroudný, Netušil, Hnik, Píč, Matějček, Fanderlik, Čech, Hidveghy, Chalupa "A", Pavlík

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Petr Kotlík, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri