Frýdek-M. – Vsetín 0:6 (kon.) | Havířov – Šumperk 6:5 (po s.n.)
po s.n.
AZ Havířov
6:5 (4:0, 0:3, 1:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Neděle 03.03.2013, 18:00Liga juniorů
Partner:
     
    65:00
    Havířov právě vstřelil branku!
    Rozhodující gól dává ze samostatného nájezdu JOSEF ŘEHULKA a to znamená, že AZet vítězí 6:5 po sn.
     
    53:36
    Draci právě vstřelili branku!
    Těsně po skončení přesilovky se hosté radují z vyrovnání. JAN GALUŠKA si vyjel z poza branky a opět mezi betony Tomšů skóruje. Asistence Miroslav Horváth.
     
    49:28
    Draci právě vstřelili branku!
    V oslabení ujel JAN HOLINKA a pod vyjetým Tomšů posílá puk do branky. Asistence Tomáš Langr.
     
    45:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    DANIEL GRACA napřáhl v mezikruží a jeho bomba skončila u levé tyče v brance. Na tuto přesilovkovou branku mu přihráli Pavel Glos a Tomáš Mráz.
     
    36:16
    Draci právě vstřelili branku!
    Podobná situace jako před chvílí. Špatně pokrytý MICHAL ŽALČÍK našel skulinku mezi betony Tomšů a je to už jen o jednu branku. Asistence Jan Galuška.
     
    34:35
    Draci právě vstřelili branku!
    Prudká střela MICHALA ŽALČÍKA z pravého kruhu prošla Tomšů mezi betony a je to už jen 4:2. Asistence Petr Nedopil.
     
    21:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se dokázali poprvé prosadit. Už v situaci, kdy měl Havířov na ledě čtyři hráči, dostal JAN HOLINKA přesnou přihrávku a tvrdou střelou od modré se trefil někde skrz výstroj Tomšů do branky.
    Asistence: Jakub Hodulák, Jan Holinka.
     
    19:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je to 4:0 pro AZet. Vyhraný souboj v rohu útočného pásma, příhra před branku a MARTIN MATĚJ překonává Řoutila. Asistence Filip Dýrr a Patrik Mihal.
     
    12:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    Parádní souhra celé útočné trojice v rychlém kontru 3 na 2 končí třetí brankou AZetu. Na jejím konci byl zakončující DANIEL SMUŽ, asistence Josef Řehulka a Kamil Lenomar.
     
    10:26
    Havířov právě vstřelil branku!
    Parádní akce TOMÁŠE JAROCHA, když si s pukem vyjel na střed útočné třetiny a švihem trefil druhou šibenici, dává domácím dvoubrankový náskok. Bez asistence.
     
    02:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka v podání AZetu a je to 1:0. TOMÁŠ JAROCH napřáhl n amodré a ikdyž mu střela úplně nesedla skončila v Řoutilově šibenici. sistence Martin Matěj a Jan Ovčaří.

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 3. Jaroch (Matěj, Ovčaří), 11. Jaroch, 13. Smuž (Řehulka, Lenomar), 20. Matěj (Dýrr, Mihal), 46. Graca (Glos, Mráz), 65. Řehulka - 22. Holinka (Hodulák, Holinka), 35. Žalčík (Nedopil), 37. Žalčík (Galuška), 50. Holinka (Langr), 54. Galuška (Horváth)


    AZ Havířov: Tomšů (Gabler) - Ovčaří, Graca, Szewieczek, Kostelník, Jaroch, Weisser - Matěj, Matějek, Mihal, Glos, Dýrr, Mráz, Řehulka, Křibík, Smuž, Lenomar.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Řoutil (od 20. Hoffmann) - Navrátil, Vepřek, Feledík, Pražák, Nemeškal, Holinka, Prokopec, Stanislav, Žalčík, Galuška, Langr, Horváth, Kovář, Kobza, Nedopil, Hodulák.
    bahis siteleri