PSG – Nancy 2:1 (kon.) | Ajaccio – Lorient 1:0 (kon.) | Troyes – Remeš 4:2 (kon.)
Évian TG – Sochaux 5:1 (kon.) | Brest – Toulouse 0:1 (kon.) | Valenciennes – Lille 1:3 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
2:1 (0:1)
AS Nancy-Lorraine
Sobota 09.03.2013, 17:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ibrahimovič dostává v závěru žlutou kartu za odkopnutí míče.
     
    88
    V závěru přichází ještě jedno střídání. Odejde Djamel Bakar, přijde Abdou Karim Coulibaly.
     
    85
    Zitte mohl být hrdinou hostujícího celku. I přes dva dotírající hráče dokázal zpoza vápna vystřelil. Jeho nádherná střela mířila od odkrytého levého růžku, ale orazítkovala pouze tyč! Všichni svatí teď stáli při domácích.
     
    84
    Beckham zahrával další rohový kop, který znovu nepřinesl úspěch. Hosté jdou do rychlé protiakce.
     
    83
    Lavezzi mohl přidat rozhodující branku, když jako uragán dokázal přeběhnout jediného obránce a následným dloubákem se snažil přehodit Gregoriniho. To se mu málem povedlo, avšak míč se stočil a jen těsně minul pravou tyč.
     
    81
    Na stadionu Parc des Princes dochází k dalšímu střídání. Odejde Paul Aloo Efoulou a místo něj si zahraje Jeff Louis.
     
    74
    Karaboue měl na hlavě vyrovnání! Jenže proti byl domácí gólman, který jeho hlavičku dokázal doslova v poslední chvíli vytěsnit do bezpečí.
     
    73
    Je tu další střídán a velmi očekávané! Ze hřiště odchází Marco Verratti, místo něj příjde David Beckham.
     
    67
    Sakho poslal malou domů. Sirigu chtěl míč odkopnout, ale nevšiml si dobíhajícího Aloa Efouloa, který mu málem balón sebral. Domácí brankař ale dokázal na poslední kulatý nesmysl odkopnout do bezpečí.
     
    64
    Hosté střídají, odejde Benjamin Moukandjo, nahradí jej Florent Zitte.
     
    62
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    A domácí velmi rychle otáčejí vývoj utkání! Obrovskou hrubku způsobil Gregorini, když vyběhl proti ZLATANU IBRAHIMOVIČOVI. Zkušený hráč si jej bez větších potíží obhodil a střelou do prázdné branky posílá PSG do vedení.
     
    60
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Matuidi odcentroval do pokutového území, kde ho Jebbour pouze odpálil na nohu ZLATANA IBRAHIMOVIČE. Ten se s ničím nepáral a přízemní dělovkou k levé tyči propálil hostujícího brankaře.
     
    57
    Pravděpodobně zraněný Lucas Moura je střídán. Na jeho místo přichází Kevin Gameiro.
     
    48
    Tak to už je opravdu neuvěřitelné, co dnes domácí nedají. Další mířený pas za obranu obdržel Ibrahimovič, který běžel sám na brankaře. Jenže klička se mu nevyvedla a následná špatná střela dokonala své dílo.
     
    44
    Matuidi dostal málem další přihrávku do brejku, nicméně tentokrát z akce nic nevzejde protože zmiňovaný hráč stál v ofsajdu.
     
    39
    Vzápětí další obrovská šance! Moura obdržel přihrávku za nepozornou obranu a nikým nehlídal běžel sám na Gregoriniho. Toho se snažil překvapit střelou k levé tyči, jenže rána mu nesedla a napálil hostujícího gólmana pouze do hlavy. Tohle byla největší šance domácích.
     
    38
    PSG ale může litovat především vlastních chyb. O tom se přesvědčil i Lavezzí, který se dostal do obdobné pozice jako Moukandjo, jenže své počínaní nezakončil vůbec dobře, protože si balón špatně zpracoval a k zakončení se tak nedostal.
     
    36
    Nancy právě vstřelilo branku!
    Nedáš - dostaneš. Bakar vybojoval míč a následnou přihrávkou téměř z poloviny hřiště dokonale našel za obranou BENJAMINA MOUKANDJA. Ten přízemní střelou sice Sirigua nepřekonal, jenže domácí brankař vyrazil míč kopačkou pouze nad sebe. To ale pro hostujícího útočníka nebyl problém, protože se nezalekl ani třech obránců, odražený balón doběhl a hlavičkou jej poslal do odkryté části branky.
     
    34
    Které ale mohl ukončit Moura, který dostal přesný pas za obranu a řítil se osamocen na branku hostujícího brankaře, jenže z nějakého důvodu zabrzdil a obránci Nancy se stihli vrátit. Přes ně už to pak Moura těžké a nepřesnou střelou pouze připravil odkop od branky Gregoriniho.
     
    27
    Jebbour měl na kopačce úvodní gól! Hosté se dostali do rychlé akce, kterou právě zmiňovaný hráč zakončil nádhernou střelou z hranice velkého vápna. Jeho rána se nebezpečně stočila k pravé tyči, jenže Sirigu fantasticky dokázal zasáhnout, když jeho projektil vytěsnil do tyče od které se odrazila. Rohový kop pro hosty.
     
    20
    Přichází první žlutá karta zápasu, kterou obdržel Moukandjo za faul na Pastoreho.
     
    19
    Moura dokázal z velkého úhlu poslat zajímavý centr do vápna, kde už se k hlavičce dostal Ibrahimovič, jenže proti byl Loties, který dokázal centr lehce vytěsnit, čímž změnil směr a švédský útočník se k zakončení nedostal.
     
    11
    Obrovská šance domácích! Blesk jak z čistého nebe se zrodila akce, kterou vedl po pravé straně Matuidi, který se dokázal propasírovat až do pokutového území. Hostující brankař proti němu vyběhl, takže měl Matuidi mnoho prostoru ke střele, jenže přízemní střelou poslal balón pouze do boční sítě.
     
    7
    Karaboue z hranice velkého vápna vypálil přízemní střelu, která mířila k pravé tyči. Domácí gólman ale výborně zasáhl a dokázal jí vytěsnit.

    Martin Doležal

    Branky: 60. Ibrahimovič, 62. Ibrahimovič – 36. Moukandjo

    Karty:   20. Moukandjo (NAN)


    Paris Saint-Germain: Sirigu – van der Wiel, Sakho, Silva, Maxwell, Matuidi, Verratti, – Pastore, Ibrahimovič, Moura – Lavezzi.
    AS Nancy-Lorraine: Gregorini – Sane, Puygrenier, Loties – Jebbour, Ayasse, Mangani, Karaboue – Bakar, Aloo Efoulou, Moukandjo.

    Rozhodčí: Le
    bahis siteleri