Färjestad – Luleå 1:4 (kon.)
konec
Färjestad Karlstad
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Luleå Hockey
Pátek 29.03.2013, 19:10 • Löfbergs Lila Arena, Karlsbad • Play-off švédské Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Luleå právě vstřelila branku!
    O vítězi je jasno, protože CHRIS ABBOTT zamířil přes všechny čáry naprosto přesně a přidává čtvrtý úspěch svého týmu. Bez asistence.
     
    35:15
    Luleå právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla bleskově využitá přesilovka. LINUS KLASEN dostal přihrávku do jízdy napřáhl a překvapivě prostřelil Saláka. Asistence: Johan Fransson, Daniel Gunnarsson.
     
    27:50
    Färjestad právě vstřelil branku!
    A vymysleli to parádně! Klasen už byl sice na ledě, ale Hillding vymyslel krásnou křížnou přihrávku, do které se opřel CHRIS LEE a jeho bomba vymetla šibenici. Rozhodčí se šli ještě k videu přesvědčit, zda puk přešel brankovou čáru, ale po chvilce potvrzují gól. Asistence: Joakim Hillding, Marcus Paulsson.
     
    22:31
    Luleå právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového trháku. Klasen si od pravého mantinelu sjel do střelecké pozice, vystřelil, Salák puk neudržel a jelikož už na něm leželi dva hráči, měl TONI KOIVISTO jednoduchou práci, aby puk dorazil do branky. Asistence: Linus Klasen, Niklas Olausson.
     
    12:10
    Luleå právě vstřelila branku!
    Hosté se usadili v útočném pásmu, po několika nepovedených pokusech byli domácí poměrně blízko vyhození, ale namazali ANTONU HEDMANOVI přímo na hůl a ten z mezikruží propálil Saláka. Bez asistence.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 28. Lee (Hillding, Paulsson) – 13. Hedman, 23. Koivisto (Klasen, Olausson), 36. Klasen (Fransson, Gunnarsson), 59. Ch. Abbott


    Färjestad Karlstad: Salák (Pettersson-Wentzel) – Vallin, Tollefsen, Nygren, Lee, Grundel, Lajunen, Westlund – Lundh, Wallin, Berglund – Paulsson, Hillding, Åslund – Holtet, Connolly, Johansson – Görtz, Bastiansen, Thorell – Röymark. Trenér: Leif Carlsson.
    Luleå Hockey: Gustafsson (Rautio) – Fransson, Skrbek, Kukan, Sandström, Gunnarsson, Kilström, Jonsson – Persson, Ch. Abbott, C. Abbott – Fabricius, Olausson, Koivisto – Klasen, Pyörälä, Hedman – Vihko, Mannberg, Fogström – Cehlárik. Trenér: Jonas Rönnqvist.

    Rozhodčí: Vinnerborg, Johansson – Haster, Ulriksson

    Diváci: 8 462
    bahis siteleri