Rusko – Německo 4:0 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 2:1 (kon.) | Švédsko – Česko 2:3 (kon.)
konec
Rusko
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
Německo
Úterý 02.04.2013, 18:00Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusky přidávají razítko na své první tři body do tabulky skupiny B světového šampionátu. U hrazení na modré čáře stála SVĚTLANA TKAČJOVOVÁ a nic nevymýšlela, jen poslala puk do ohně. Buď měla Harrerová zakrytý výhled, nebo střelu nešťastně tečovala jedna z jejích spoluhráček, kotouč se každopádně otřel o tyčku a pomalu doputoval do německé klece – 4:0. Asistence: Valeria Pavlovová, Inna Ďubanoková.
     
    54:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Teď už to vypadá pro favoritky zápasu hodně dobře, využitou přesilovkou se dostávají do tříbrankového vedení! Po nahrávce napříč pásmem střílela jedna z Rusek jen do tyče, ale volný puk si našla JEKATĚRINA SMOLENCEVOVÁ, která ho rychle dorazila do zívající svatyně – 3:0! Asistence: Anna Šibanovová, Jekatěrina Smolinová.
     
    52:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká smůla pro Němky. Zatím dokázaly čelit ruským šancím, ale teď inkasují nešťastný gól. Vafinovová přihrála LJUDMILE BĚLJAKOVOVÉ. která vypálila z hodně ostrého úhlu a puk si našel místo mezi tyčkou a betonem Harrerové – 2:0! Asistence: Alexandra Vafinová, Anna Šibanovová.
     
    14:42
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Úvodní branku celého mistrovství střílejí po zásluze Rusky. Nahození z pravé strany se odrazilo k Gavrilovové, která se neukvapila a místo toho posunula puk na úplně volnou JEKATĚRINU SOLOVJOVOVOU. Ta se před prázdnou bránou nemohla mýlit a posílá Rusko do vedení 1:0! Asistence: Ija Gavrilovová, Jekatěrina Smolencevová.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. Solovjovová (Gavrilovová, Smolencevová), 53. Běljakovová (Vafinovová, Šibanovová), 55. Smolencevová (Šibanovová, Smolinová), 60. Tkačjovová (Pavlovová, Ďubanoková)


    Rusko: Alexandrovová (Prugovová) – Ďubanoková, Tkačjovová, Kapustinová, Šibanovová, Gončarenková, Šukinová, Ananinová – Burinovová, Lebeděvová, Pavlovová – Solovjovová, Gavrilovová, Smolencevová "C" – Paškevičová, Skibová, Smolinová – Vafinová, Běljakovová, Děrgačjovová. Trenér: Michail Čekanov.
    Německo: Harrerová (Harssová) – Fellnerová, Götzová "C", Gleissnerová, Eisenschmidová, Hammerlová, Richterová, Weisserová – Zornová, Lanzlová, Buschová – Anwanderová, Eversová, Bittnerová – Beckerová, Spielbergerová, Seilerová – Kratzerová, Kameniková, Delarbreová – Schusterová. Trenér: Peter Kathan.

    Rozhodčí: Langleyová (USA) – Björkmanová (SWE), Caugheyová (CAN).

    Diváci: 409
    bahis siteleri