Czech Selects Blue – Czech Selects Red 0:0 (*15:30) | Czech Selects Blue – Oblast Petrohrad 3:8 (kon.) | Czech Selects White – Czech Selects Red 4:2 (kon.)
konec
Czech Selects Blue
3:8 (1:3, 2:2, 0:3)
Výběr petrohradské oblasti
Neděle 07.04.2013, 09:00Zápasy mládeže
Partner:
     
    Ruský tým se v závěrečné části nedal obrat o vedení v utkání a třemi brankami si svoji výhru pojistil. Poslední zápas tohoto soustředění probíhá od 11:30 mezi výběry České republiky. Z Jihlavy se pro dnešní den loučí Vlasta Hledíková. (11:13:42)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Samostatnou akci Khomenka zničil Matoušek.
     
    58:40
    Petrohradský výběr hraje v plném počtu.
     
    56:40
    Nikita Kirianov odchází na trestnou lavici na dvě minuty za podražení. I přes velkou snahu se modrým nepodařilo v šesti signalizovanou výhodu využít.
     
    55:58
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Za pomoci Dlabaji se Rusové radují z další branky. Vasiliev byl na Matouška krátký, střela Nikolay SULIMA už se o brankovou čáru otřela a nešťastná teč Dlabaje kotouč posunula až hluboko do brány. Asistence: Vladimir Vasiliev.
     
    55:24
    Matoušek si připisuje další úspěšný zásah tentokrát po střele Konstantina Dubina, který pálil z mezikruží.
     
    51:05
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Přesná souhra mezi dvoijící Basistyy – Cherniavskiy připravila střelu pro zakončujícího Iana KHOMENKA. Khomenko poslal černý kus gumy do brány do mezery mezi levou tyčou a betonem Matouška. Asistence: Kirill Cherniavsky, Kirill Basistyy.
     
    49:26
    Po té co Iakhint netušil, kde se nachází kotouč se před ruskou brankou stala další potyčka. Modří se snažili o dorážku a drobné šťouchnutí do gólmana nezůstalo bez odezvy.
     
    47:40
    I ve vyrovnaném počtu hráčů na ledové ploše jsou čeští hráči aktivnější. Snaha o změnu stavu prozatím nepřinesla očekávané ovoce.
     
    46:01
    Petrohradský výběr hraje v plném počtu.
     
    45:50
    Modrý tým se drží v útočném pásmu, ale díky dobře postaveným obráncům se zatím nedaří vstřelení gólu.
     
    44:01
    Nikolay Sulima odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění Pavla Kousala.
     
    42:21
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Gleb Bondaruk se doslova snažil propasírovat kotouč za brankovou čáru minimální mezernou mezi betony a tyčkou Matouška. Jeho akce byla neúspěšná a tak mu pomohl ještě Nikita KIRIANOv, který měl více štěstí a kotouč až za brankovou čáru dostal. Asistence: Gleb Bondaruk.
     
    40:27
    Kurianov poslal z velmi ostrého úhlu střelu na Matouška. Pumelice vylétla po vyrážečce gólmana vysoko do ochranné sítě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I když se modrý tým dokázal dvakrát prosadit na Rusy stále ztrácí. O to stejně jako po první části, tedy dva góly. V posledních minutách se zdálo, že se Ruové uklidnili natolik, že český výběr se nejen prosadil, ale připravil i dalších několik nebezpečných akcí. Zda modří doženou dvoubrankocvou ztrátu se dozvíme přibližně v 10:42.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:30
    Rusové přestávají hrát a z toho těží modrý tým. Jako by dvoubrankové vedení Petrohradský výběr zklidnilo na tolik, že ze hry má více modrý tým. Katyukhin několikrát uklidil raději puk do lapačky a podržel tak svůj tým.

    Vlasta Hledíková

    Branky a nahrávky: 9. Havlát (Kousal), 30. Dlabaja (Čejka), 35. Raška (Zukal) – 2. Polodyan (Afanasyev), 15. Bondaruk (Chernyuk), 16. Polodyan (Knyzhov), 23. Khomenko (Dubin), 32. Khomenko (Cherniavskiy), 43. Kirianov (Bondaruk), 52. Khomenko (Cherniavskiy, Basistyy), 56. Sulima (Vasiliev)


    Czech Selects Blue: Stahl (Matoušek) – Štěpánek, Zukal, Martínek, Budil, Trnka, Hrachovský – KauKič, Raška, Havlát, Kousal, Čejka, Dlabaja, Havránek, Najman, Mlynář
    Výběr petrohradské oblasti: Katyukhin (Kramarev, Iakhont) – Basistyy, Degtiarev, Dorodnykh, Kirianov, Knyzhov, Maltcev, Plehov, Chernyuk – Afanasyev, Bondaruk, Dubin, Kuyanov, Litvinau, Petskov, Polodyan, Sulima, Khomenko, Cherniavskiy, Vasiliev

    Rozhodčí: Faur – Ryšavý A., Plass
    bahis siteleri