Toronto – New Jersey 2:0 (kon.) | Montreal – Philadelphia 3:7 (kon.) | Nashville – Vancouver 2:5 (kon.)
Chicago – Dallas 5:2 (kon.) | Calgary – Minnesota 3:4 (kon.) | Colorado – Columbus 3:4 (po pr.)
Arizona – San Jose 0:4 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
3:4 (0:0, 1:1, 2:2 - 0:1)
Columbus Blue Jackets
Úterý 16.04.2013, 03:00 • Pepsi Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Parenteau prošel s pukem přes celé kluziště, ale nedokázal zakončit, hosté toho využili k rychlému protiútoku, NICK FOLIGNO měl na pravé straně dostatek času na výběr místa, kam zakončit a skvělou střelou pod "víko" dává rozhodující branku utkání, hosté vítězí 4:3! Asistence: Fjodor Ťjutin.
     
    58:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    No vida! Rozhodčí potvrzuje branku RJ UMBERGERA, který dokázal překonat obranu Avalanche po samostatném úniku a bekhendovou střelou překonává Giguera, je vyrovnáno, šance hostů stále žije! Asistence: Ryan Johansen, Nick Foligno.
     
    57:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru, když po střele Elliotta z mezikruží překonává Bobrovskyho tečí JAMIE MCGINN, poté, co Elliott výtečně naznačil přihrávku na pravou stranu, čímž zmátl především Bobrovskyho, který byl již v pohybu a nestačil zareagovat na jeho střelu a lehkou teč McGinna! To je obrovská komplikace pro Blue Jackets, kteří, pokud dnes prohrají, ztratí zřejmě šanci na play off! Asistence: Stefan Elliott, Paul Stastny.
     
    45:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tlak Avalanche přináší své "ovoce", hosté se nyní zmatečně bránili proti šancím Colorada a nakonec je z toho tečovaná střela Barrieho z pravé strany, která prochází pod tělem padajícího Bobrovskyho do brány! Branka připsána CODY MCLEODOVI, který v těsné blízkosti branky tečoval puk do brány. Asistence: Tyson Barrie, Ryan O'Reilly.
     
    42:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    BLAKE COMEAU získává naději Columbusu na postup do play off, pohotovou střelou z bezprostřední blízkosti, po přihrávce MacKenzieho zpoza branky, překonává Giguera a hosté vedou! Asistence: Derek MacKenzie, Jared Boll.
     
    32:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    První řada hostů nyní dokázala přehrát obranu soupeře, nahození za branku podcenil Giguere, puk bleskově přihrává Pospal na MARKA LETESTU, který na pravé straně dává do odkryté části branky první gól hostů. Asistence: Václav Prospal.
     
    30:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí nyní na několik desítek vteřin sevřeli soupeře v jeho třetině a na konci tohoto tlaku je dobrá práce CODY MCLEODA, který doráží za Bobrovskyho střelu Landeskoga. Asistence: Gabriel Landeskog, Ryan O'Reilly.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 31. McLeod (Landeskog, O´Reilly), 46. McLeod (Barrie, O'Reilly), 58. McGinn (Elliott, Stastny) – 33. Letestu (Prospal), 43. Comeau (MacKenzie, Boll), 59. Umberger (Johansen, Foligno), 65. Foligno (Ťjutin)


    Colorado Avalanche: Giguere (Varlamov) – Zanon, Barrie, O´Brien, Hunwick, Hejda, Elliott –
    McGinn, Stastny, Jones – Mitchell, Duchene, Parenteau – McLeod, O´Reilly, Landeskog – Bordeleau, Malone, Kobasew

    Columbus Blue Jackets: Bobrovky (Leighton) – Wisniewski, Aucoin, J. Johnson, Ťjutin, Nikitin, Prout – Prospal, Letestu, Gáborík – Comeau, MacKenzie, Boll – Umberger, R. Johansen, Foligno – Calvert, Dubinsky, Atkinson

    Rozhodčí: Peel, St. Pierre – Gibbs, Wheler

    Diváci: 13694
    bahis siteleri