Club Bruggy – Anderlecht 2:1 (kon.) | Standard – Waregem 1:0 (kon.)
konec
Club Bruggy KV
2:1 (1:0)
RSC Anderlecht
Neděle 28.04.2013, 14:30 • Jan breydelstadion • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    Díky za sledování opravdu velmi zajímavého utkání plného šancí. Přeji hezký zbytek nedělního odpoledne. Jakub Zahradníček. (16:56:05)
     
    Obrovskou šanci na vyrovnání zahodil v posledních sekundách zápasu útočník Mbokani. Po zákroku právě na něj kopal sám postižený penaltu a domácí golman Vladen Kujovic ho fantasticky vychytal a rozhodl o tom,že všechny 3 body zůstanou v Bruggách.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Dieumerci Mbokani neproměnil penaltu.Stále 2:1!!
     
    90+2
     
    90 + 1
    Penalta Anderlechtu!!
     
    90
    Probíhá nastavení.
     
    90
    Velká šance domácích končí fantastickým zákrokem Prota a překazil radost Maxima Lestienna, který se mohl radovat z hattricku.
     
    87
    Míč se po hlavičce Toma De Suttera ocitl v brance Brugg, ovšem rozhodčí tento gol neuznal, neboť Sutter při výskoku fauloval.
     
    85
    Dieumerci Mbokani se dostával do velké šance, na poslední chvíli mu obránce ukopl míč a Mbokani fauloval. Domácí se opět na chvíli dostávají na půlku Anderlechtu.
     
    82
    Odešel i nejlepší útočník dnešního zápasu Matias Suarez. Nahradil ho Milan Jovanovic, který díky své postavě bude postrachem pro domácí obranu.
     
    81
    Neskutečná převaha hráčů z Bruselu. Myslím si, že nás čeká ještě velmi napínavá závěrečná 10-minutovka.
     
    79
    Ze hřiště odešel i střlece hostů Massimo Bruno.
     
    78
    Za obrovského potlesku odchází ze hřiště domácí hrdina dnešního utkání a Jesper Jorgensen
     
    75
    Tlak Anderlechtu začíná nabírat na obrátkách. Domácí hráči nestíhají a do jejich pokutového území léta centr za centrem. Stav 2:1 platí nadále díky skvělému golmanovi Kujovicovi.
     
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Lior Refaelov, přichází Eidur Gudjohnsen.
     
    74
    Dobře rozehraný roh hráčů Anderlechtu končí vyražením domácího golmana, který měl i trochu štěstí.
     
    68
    Po právu udělená žlutá karta. Carl Hoefkens by si měl dávat pozor do konce utkání.
     
    67
    Hráči Anderlechtu se snaží o vyrovnání.
     
    Rychlé snížení a Anderlecht je opět ve hře. Střelcem je Massimo Bruno, který si naběhl na krásný centr od Mbokaniho a hlavou snížil na 2:1!
     
    62
    Krásný angličan a je to 2:0! Maxime Lestienne, tento 20-letý hráč Brugg dnes hraje velký zápas. Jeho 2. gol byl opravdu krásný. Nejprve zamotal hlavu domácím obráncům a pak střelou, která se otřela o tyč zvyšuje na 2:0!
     
    59
    V neskutečné šanci se ocitl domácí Carlos Bacca, když dostal nádhernou přihrávku přímo na penaltu. Měl ovšem menší problémy se zpracováním a následná střela si nenašla cestu mezi 3 tyče. Velké štěstí pro Anderlecht!
     
    56
    Střídající hráč Michael Almeback potrestán žlutou kartou, když stáhnul za dres unikajícího Suareze.
     
    54
    Obrovská šance Bruselu. Krásné zatažení po levé straně a následný centr před bránu vyřešil Vladen Kujovic zachycením míče a tím zneškodnil slibně vypadající akci hostů.
     
    52
    K exekuci se postavil Lucas Biglia a tvrdou sestřlil obránce ve zdi, který zůstal ležet na trávníku. Byl zasažen přímo do obličeje, ale již pokračuje dál ve hře.
     
    52
    Hosté budou rozehrávat volný přímý kop.
     
    50
    Maxime Lestienne fauloval a může být rád,že nedostal žlutou kartu. Hlavní rozhodčí mu ukazoval, že již měl 2 ostré střety a další bude ohodnocen žlutým varováním.
     
    48
    Střela hostujícího středopolaře nebyla příliš nebezpečná pro Vladena Kujovice.
     
    46
    Hosté rozehráli a hned se hrnou do útoku.
     
    46
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Thomas Meunier, přichází InMichael Almeback.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Velice zajímavý 1.poločas ve kterém měli ze začátku mnohem víc ze hry hráči RSC, ale v 15.minutě nepohlídali domácího záložníka, který si krásně naběhl za obranu a dostal milimetrovou přihrávku, kterou dokázal přetavit v úvodní branku dnešního utkání.Od té doby se hra více vyrovnala, i když Bruggy se snaží poctivě bránit a spoléhat na rychlé brejky. Uvidíme, jak dnešní zápas dopadne.
     
    První poločas skončil.
     
    45
    Nastavuje se 1 minuta.
     
    42
    Obrovská šance domácího Jespera Jorgensena. Krásná střela se kterou si ovšem hostující Silvio Proto poradil. Štěstí pro Anderlecht.
     
    42
    Za protesty potrestán Hráč s číslem 20 Behrang Safari.
     
    41
    Ryan Donk potrestán žlutou kartou, když zfauloval pronikajícího Suareze.
     
    40
    Další správně odpískáný ofsajd hostů.
     
    39
    Matias Suarez se snažil nafilmovat pád v pokutovém území a rozhodčí mu důrazně domlouvá, že tohle bude příště žlutá karta.
     
    37
    Dnešnímu utkání přihlíží dle mého názoru vyprodaný Jan breydelstadion. Počasí přeje fotbalu a domácí fandové jsou mnohem spokojenější, než fanoušci z Bruselu.
     
    35
    Anderlecht stále kombinuje na polovině Brugg, ovšem jen marně hledá skulinky v domácí obraně a tak se stále častěji dostávají domácí do rychlých protiútoků. Podobný protiútok, které můžeme vidět skončil v 15.minutě vedoucí brankou domácího Lestienna.
     
    33
    Chybné rozhodnutí čárového rozhodčí. Hosté silně gestikulují směrem k hlavnímu sudíme. Je na nich vidět frustrace z inkasovaného golu.
     
    30
    Ošetřování Sachy Kljestana. Vypadá to, že by měl dnešní utkání dohrát, protože odchází po svých.
     
    27
    V ofsajdu přistižen Dieumerci Mbokani. Kdyby se nejedlo o postavení mimo hru, mohlo být vyrovnáno. Velká šance hostů ukončena hvizdem hlavního rozhodčího.
     
    25
    Na krátko rozehraný rohový kop hráčů z Bruselu nebyl tou nejlepší volbou.Domácí obrana neměla problém uklidit míč do zázemí.
     
    23
    Rychlý kontr domácích, konkrétně Maxime Lestienne upaloval s míčem na hostujícího golmana Silvia Prota, ovšem v nejdůležitější moment si sám ukopl míč a tím útok domácích skončil.
     
    21
    Rychlonohý Sacha Kljestan přistižen v ofsajdu. Rozehrávka domácích.
     
    19
    Krásná akce domácích, z levé strany střílel Enoch Kofi Adu, jeho střela ovšem golem nekončí, ale povedená akce domácích.
     
    18
    Hosté se nadále snaží kombinovat, i když jsou očividně rozladěni brankou domácích.
     
    15
    Goool, ovšem do sítě Anderlechtu. Ojedinělá akce domácích. Ryan Donk našel krásnou přihrávkou naběhnutého Maxime Lestienna, který přízemní střelou otevírá golový účet dnešního utkání.
     
    13
    Po ztrátě míče hráči Anderlechtu okamžitě napadají domácí obránce ve 3 lidech a vyplácí se. Vhazování hostů na úrovni pokutového území.
     
    12
    Hosté z Bruselu, kteří dnes nastoupili v bílem kombinují na polovině svého soupeře.Od začátku jsou mnohem aktivnější a vytváří si tlak.
     
    7
    Přímý volný kop z nebezpečné pozice, končí mimo branku domácích. Míč byl ovšem tečován a proto hráči Anderlechtu rozehrávají již 3.roh v pořadí.
     
    5
    Další roh hostů, ovšem opět z něj neplyne příliš velké nebezpečí pro domácího golmana Vladena Kujovice.
     
    3
    Hráči hostujícího týmu rozehrávali 1.roh, jenže z toho nebylo přímé ohrožení branky. Míč má domácí bek Ryan Donk.
     
    1
    RSC Anderlecht začíná od začátku velmi aktivně.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Club Brugge KV: Vladen Kujovic – Ryan Donk, Oscar Duarte, Tom Hogli, Enoch Kofi Adu – Jesper Jorgensen, Maxime Lestienne, Thomas Meunier, Lior Refaelov – Carlos Bacca, Eidur Gudjohnsen

    RSC Anderlecht: Silvio Proto – Cheikhou Kouyaté, Bram Nuytinck, Behrang Safari, Marcin Wasilewski – Lucas Biglia, Guillaume Gillet, Sacha Kljestan, Tom De Sutter – Milan Jovanovic, Dieumerci Mbokani
     
    Poslední vzájemný zápas těchto soupeřů se odehrál před 14 dny v Anderlechtu. Utkání nakonec skončilo remízou 1:1. Uvidíme, jak tedy dnes dopadne tato jistě velmi zajímavá fotbalová bitva dvou gigantů belgické ligy.
     
    Poslední zápas vyšel lépe Bruggám, jelikož si odvezli cenné 3 body z Genku. Naopak Anderlecht prohrál s nyní vedoucím Waregemem. Ztráta těchto bodů a zároveň první pozice tabulky jistě velmi mrzí, jak hráče, tak fanoušky RSC Anderlecht.
     
    Naopak Bruggy se nachází až na 5.pozici, když ztrácí 5 bodů právě na Anderlecht.
     
    Dnes nás čeká další zápas nejvyšší belgické JUPILER PRO LEAGUE. Jedná se o 6.kolo Skupiny o titul, kde se zatím RSC Anderlecht nachází na 2.pozici za vedoucím Waregemem. Ztráta činí pouhý 1 bod a tak by Anderlecht dnes určitě velmi rád naplno bodoval.
     
    Dobrý den,dnešním zápasem pro Vás bude provázet Jakub Zahradníček.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Jakub Zahradníček

    Branky: 15. Lestienne, 62. Lestienne – ?. Bruno

    Karty:   41. Donk (BGY), 56. Almeback (BGY), 68. Hoefkens (BGY) – 42. Safari (AND)   90+2. Duarte (BGY)


    Club Bruggy KV: Vladen Kujovic – Ryan Donk, Oscar Duarte, Tom Hogli, Enoch Kofi Adu – Jesper Jorgensen, Maxime Lestienne, Thomas Meunier, Lior Refaelov – Carlos Bacca, Eidur Gudjohnsen
    RSC Anderlecht: Silvio Proto – Cheikhou Kouyaté, Bram Nuytinck, Behrang Safari, Marcin Wasilewski – Lucas Biglia, Guillaume Gillet, Sacha Kljestan, Tom De Sutter – Milan Jovanovic, Dieumerci Mbokani
    bahis siteleri