Slavia Praha – IHC Kladno 11:5 (kon.) | IHC Pardubice – ILHK Hr. Králové 5:3 (kon.) | IHC Olomouc – Uh. Hradiště 8:3 (kon.)
Brno – Kanci Uh. Brod 5:4 (kon.) | Slavia Praha – Mad Parrots 11:2 (kon.) | IHC Pardubice – IHC Prague Rats 2:3 (kon.)
IHC Olomouc – Devils Zlín 9:4 (kon.) | Brno – IHC Přerov 4:5 (kon.)
konec
Střída Sport Pardubice
5:3 (1:1, 1:0, 0:1, 3:1)
ILHK Hradec Králové
Sobota 04.05.2013, 12:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    Až strhující čtvrtá část tedy rozhodla o tom, že z východočeské bitvy berou všechny tři body Pardubice. Od 15 hodin se ještě zde v malé hale ČEZ Areny střetnou domácí hokejisté s Berounem, u tohoto zápasu se s Vámi těším na počtenou. (13:20:14)
     
    48:00
    Konec zápasu.
     
    47:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Poslední slovo ale patří hokejistům Pardubic. Hosté už rovnou hráli bez brankáře, ale brzy po buly se soupeř dostal ke kotouči a JAN BUCHTELE ho zavezl do prázdné svatyně. Buchteleho dovršený hattrick určuje závěrečný stav 5:3. Bez asistence.
     
    47:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí skutečně na poslední chvíli dramatizují zápas! Kotouč se vykutálel za hráče na hokejku ONDŘEJE FIEDLERA, který se s tím nepáral a prostřelil vše před sebou včetně nicnetušícího Kisse – 4:3. Asistence: David Šafránek.
     
    47:26
    Tak ještě jiskra naděje pro Hradec. Josef Vítek (PCE) – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    46:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je podle všeho rozhodnuto. Rychlý úprk domácích ve dvou na jednoho vyřešil Fekecs výbornou přihrávkou na ATTILU RAFAJE, který už pálil do odkryté klece – 4:2. Asistence: Norbert Fekecs, Tamas Lencsés.
     
    46:11
    Hosté svírají soupeře na jeho polovině, zatím hrají stále ve čtyřech.
     
    45:23
    Hradecká lavička si vybírá oddechový čas.
     
    44:36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí se přece jen dostávají do náskoku, i když trochu šťastně. Střela z levé strany se otřela o chrániče JANA BUCHTELEHO a zapadla za záda Petra Lochmana – 3:2! Bez asistence.
     
    44:23
    Ondřej Fiedler nechal puk před brankovištěm a Jan Buchtele měl obrovskou šanci. Nedokázal ale poslat kotouč do prázdné brány!
     
    43:48
    Lukáš Popela dostal v souboji pravděpodobně hokejkou do obličeje, ale rozhodčí se ani po vzájemné dohodě nechystají vylučovat.
     
    43:05
    Hosté jsou viditelně povzbuzeni. Jejich další snaze vévodil Zdeněk Čáp, který nejprve cílil na bližší růžek a pak skvěle tečoval střelu od modré. Kiss ale vládne svému brankovišti.
     
    42:18
    Hradec se mohl naklonit blíž vítězství. Šafránek v přečíslení nahrával Aleši Půlpánovi, ale Tamas Kiss se fantasticky přesunul!
     
    41:51
    Hra plyne dál bez zdržování, jako by to hokejisté chtěli mít rychle za sebou.
     
    41:00
    Pardubické přihrávky jsou nepřesné a dvakrát v rychlém sledu je Hradečtí vystihli. Pokaždé pak byl ale hráč v útoku sám.
     
    40:13
    Josef Vítek se šikovně protlačil do střelecké pozice a Lochmanovi musela pomoci teč jednoho z bránících spoluhráčů.
     
    39:21
    Po rychlém přenesení hry měl hodně místa hradecký Pavel Vaněk, jenže růžek netrefil.
     
    38:34
    První přerušení ve čtvrté čtvrtině zajišťuje další střela Beneše, které chybělo ke gólovému úspěchu málo. Lochman ji zastavil vyrážečkou a puk si sklepl pod sebe.
     
    37:33
    Stejně se vedlo na druhé straně Zdeňku Čápovi a pak z protiútoku Petru Benešovi. Hokejisté obou týmů by dnes potřebovali větší branku soupeře.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Buchtele, 24. Revák, 45. Buchtele, 47. Rafaj (Fekecs, Lencsés), 48. Buchtele – 3. Půlpán (Macháň), 36. Šafránek (Fiedler), 48. Fiedler (Šafránek)


    Střída Sport Pardubice: T. Kiss (Petric) – Fekecs, Rafaj, Lencsés, Revák, Provazník, Vondráček, Vítek, Moučka „C“, Buchtele, Procházka, M. Hemský, Beneš. Trenér: Miroslav Vybíral.
    ILHK Hradec Králové: Lochman – Karlík, Čáp, A. Půlpán ml., Fiedler „C“, Šafránek, Macháň, Vaněk, Filip, Hlavatý, Pánek, Popela. Trenér: Aleš Půlpán st.

    Rozhodčí: Pahulák, Veselý.

    Diváci: 30
    bahis siteleri