Slavia Praha – IHC Kladno 11:5 (kon.) | IHC Pardubice – ILHK Hr. Králové 5:3 (kon.) | IHC Olomouc – Uh. Hradiště 8:3 (kon.)
Brno – Kanci Uh. Brod 5:4 (kon.) | Slavia Praha – Mad Parrots 11:2 (kon.) | IHC Pardubice – IHC Prague Rats 2:3 (kon.)
IHC Olomouc – Devils Zlín 9:4 (kon.) | Brno – IHC Přerov 4:5 (kon.)
konec
Střída Sport Pardubice
5:3 (1:1, 1:0, 0:1, 3:1)
ILHK Hradec Králové
Sobota 04.05.2013, 12:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Poslední slovo ale patří hokejistům Pardubic. Hosté už rovnou hráli bez brankáře, ale brzy po buly se soupeř dostal ke kotouči a JAN BUCHTELE ho zavezl do prázdné svatyně. Buchteleho dovršený hattrick určuje závěrečný stav 5:3. Bez asistence.
     
    47:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí skutečně na poslední chvíli dramatizují zápas! Kotouč se vykutálel za hráče na hokejku ONDŘEJE FIEDLERA, který se s tím nepáral a prostřelil vše před sebou včetně nicnetušícího Kisse – 4:3. Asistence: David Šafránek.
     
    46:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je podle všeho rozhodnuto. Rychlý úprk domácích ve dvou na jednoho vyřešil Fekecs výbornou přihrávkou na ATTILU RAFAJE, který už pálil do odkryté klece – 4:2. Asistence: Norbert Fekecs, Tamas Lencsés.
     
    44:36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí se přece jen dostávají do náskoku, i když trochu šťastně. Střela z levé strany se otřela o chrániče JANA BUCHTELEHO a zapadla za záda Petra Lochmana – 3:2! Bez asistence.
     
    35:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Chvíli před třetí přestávkou Hradec vyrovnává a zaručuje drama do závěru zápasu. DAVID ŠAFRÁNEK nejprve nevyužil jednu možnost, ale když dostal pas do brejku od Ondřeje Fiedlera, bekhendem si pohrál s Kissem a pak už snadno zakončil do volné sítě – 2:2. Asistence: Ondřej Fiedler.
     
    23:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Těsně před poločasem se Pardubice poprvé v zápase ujímají vedení. Zase to nešlo kombinací, tak to ZOLTÁN REVÁK provedl bez pomoci spoluhráčů. Mezi hradeckou čtveřicí měl dost místa na přesnou střelu a Lochmanova vyrážečka byla krátká – 2:1. Bez asistence.
     
    09:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Individuální akce pardubického hračičky vyrovnává skóre. JAN BUCHTELE nasadil ke svým tradičním kličkám, které udělaly ze tří bránících Hradečáků kužele. Pak zamířil do horního růžku a Lochman byl bez šance – 1:1. Bez asistence.
     
    02:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlý start v podání hostů znamená první branku utkání. Šimon Macháň si najel po pravé strany a pak poslal střílený pas na hokejku ALEŠE PŮLPÁNA, který ho poslal za záda maďarského brankáře Kisse – 0:1. Asistence: Šimon Macháň.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Buchtele, 24. Revák, 45. Buchtele, 47. Rafaj (Fekecs, Lencsés), 48. Buchtele – 3. Půlpán (Macháň), 36. Šafránek (Fiedler), 48. Fiedler (Šafránek)


    Střída Sport Pardubice: T. Kiss (Petric) – Fekecs, Rafaj, Lencsés, Revák, Provazník, Vondráček, Vítek, Moučka „C“, Buchtele, Procházka, M. Hemský, Beneš. Trenér: Miroslav Vybíral.
    ILHK Hradec Králové: Lochman – Karlík, Čáp, A. Půlpán ml., Fiedler „C“, Šafránek, Macháň, Vaněk, Filip, Hlavatý, Pánek, Popela. Trenér: Aleš Půlpán st.

    Rozhodčí: Pahulák, Veselý.

    Diváci: 30
    bahis siteleri