USA – Belgie 2:4 (kon.) | Japonsko – Bulharsko 0:2 (kon.)
konec
USA
2:4 (1:1)
Belgie
Čtvrtek 30.05.2013, 02:05 • FirstEnergy Stadium - Cleveland, Ohio • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    80
    Američané právě vstřelili branku!
    CLINT DEMPSEY proměňuje pokutový kop, i když gólman Mignolet vystihl směr střely, míč končí v síti a domácí snižují na 2:4.
     
    71
    Belgie právě vstřelila branku!
    CHRISTIAN BENTEKE přidělává další vrásky na čele Jürgena Klinsmanna, který musí sledovat, jak jeho obránci nestíhají rychlostně výborně vybavenému Bentekemu. Ten si nabíhá na excelentní lob Fellainiho a před vyběhnuvším Guzanem míč přizvedává, ten zapadá počtvrté do branky USA.
     
    64
    Belgie právě vstřelila branku!
    Další zaváhání obrany USA, na opakovaný centr z pravé strany si na zadní tyči naběhl MAROUANE FELLAINI, který hlavou dává třetí gól Belgie!
     
    56
    Belgie právě vstřelila branku!
    Nyní se již CHRISTIAN BENTEKE dokázal prosadit, po přihrávce De Bruyneho, po neskutečném zaváhání obrany USA, kdy Cameron nezachytil míč a Benteke byl zcela osamocený na hranici malého vápna. Pak již nebylo těžké zakončit.
     
    22
    Američané právě vstřelili branku!
    GEOFF CAMERON po centu Dempseyho z levé strany hlavičkou překonává Mignoleta v bráně Belgie a domácí vyrovnávají na 1:1.
     
    6
    Belgie právě vstřelila branku!
    A z rychlého protiútoku, kdy ještě Howard dokázal skokem pod nohy Lukaku odvrátit nebezpečí, se k odraženému míči dostává KEVIN MIRALLAS, který přeloboval vracejícího se Howarda do brány a Belgie vede.

    Martin Dvořák

    Branky: 22. Cameron, 80. Dempsey (pen.) – 6. Mirallas, 56. Benteke, 64. Fellaini, 71. Benteke

    Karty:   89. Jones (USA) – 78. Simons (BEL)


    USA: Howard (46. Guzan) – Beasely, Goodson (69. Besler), Gonzalez, Cameron – Davis (63. Boyd), Jones, Klještan (81. Holden), Zusi (69. Evans) – Altidore (46. E. Johnson), Dempsey.
    Belgie: Mignolet – Alderweireld, Kompany (72. G. Gillet), Vermaelen (36. Pocognoli), Vertonghen – Fellaini, Defour (77. Simons), Dembélé (41. Benteke), Mirallas – De Bruyne (67. Mertens), Lukaku
    bahis siteleri