Évian TG – Bordeaux 2:3 (kon.)
konec
Évian Thonon Gaillard
2:3 (0:1)
Girondins Bordeaux
Pátek 31.05.2013, 21:00 • Stade de France, Saint-Denis, Paříž • Francouzský pohár
Předzápasové kurzy
     
    89
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    CHEICK DIABATÉ nakonec napravil své zaváhání a zřejmě rozhodl o osudu finále. Bordeaux se po rohovém kopu dlouho drželo před šestnáctkou a Maurice-Belay nakonec překopl obranu soupeře, která opět zapomněla na Diabatého, jenž nekompromisně překonal couvajícího Laquaita.
     
    70
    Gaillard právě vstřelilo branku!
    Další jednoduchý gól končí v síti Bordeaux. Barbosa výborně prošel podél koncové čáry, předložil míč do šestnáctky, tam jej sice minul Sagbo, za ním dobíhající BRICE DJA DJEDJE ale už neměl problém.
     
    53
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    A také, že se bavíme! Gaillard je vzápětí odražen zpátky. Serticův centr z volného kopu za sebe prodloužil Diabaté a HENRI SAIVET zakončením do Laquaitova protipohybu vrátil vedení na stranu Bordeaux.
     
    51
    Gaillard právě vstřelilo branku!
    Místo toho, aby Bordeaux vedlo o dvě branky, je srovnáno! Do šestnáctky pronikl po skvělém pasu Berigauda Wass, neukvapil se a místo střely přihrávkou pod sebe našel YANNICKA SAGBA, jenž si v jednoduché pozici poradil a posunul míč za bezmocného Carrassa.
     
    39
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Tentokrát to už CHEICKU DIABATÉMU vyšlo. Gaillard si naprosto nepohlídal velice kvalitní pas Mariana od půlící čáry, Diabaté vyběhl z dobré pozice za obranou, posadil si Laquaita a pak nedůraznou střelou, kterou Cambon na brankové čáře málem vykopl, otevřel skóre utkání.

    Daniel Polách

    Branky: 51. Sagbo, 70. Dja Djedje – 39. Diabaté, 53. Saivet, 89. Diabaté

    Karty:   29. Sorlin (EVA) – 20. Mariano (BOR)

    Neproměněná penalta: 48. Diabaté (BOR), brankář Laquait zneškodnil


    Évian Thonon Gaillard: Laquait – Dja Djedje, Cmabon, Betao, Wass – Ninković (59. Barbosa), Rabiu (82. Tie Bi), Sorlin, Bérigaud – Sagbo, Khlifa
    Girondins Bordeaux: Carrasso – Mariano, Sané, Henrique, Trémoulinas – Plašil (67. Poko), Sertic – Saivet, Obraniak, Maurice-Belay – Diabaté

    Rozhodčí: Fautrel
    bahis siteleri