Évian TG – Bordeaux 2:3 (kon.)
konec
Évian Thonon Gaillard
2:3 (0:1)
Girondins Bordeaux
Pátek 31.05.2013, 21:00 • Stade de France, Saint-Denis, Paříž • Francouzský pohár
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Obraniak dobře potáhl míč ke koncové čáře, odkud předložil míč pod sebe a dobíhající Maurice-Belay nastřelil jen Cambona u tyčky! Bordeaux následně získalo rohový kop.
     
    89
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    CHEICK DIABATÉ nakonec napravil své zaváhání a zřejmě rozhodl o osudu finále. Bordeaux se po rohovém kopu dlouho drželo před šestnáctkou a Maurice-Belay nakonec překopl obranu soupeře, která opět zapomněla na Diabatého, jenž nekompromisně překonal couvajícího Laquaita.
     
    82
    Střídání v týmu Évian Thonon Gaillard: ze hřiště odchází Mohamed Rabiu, přichází Eric Tie Bi.
     
    70
    Gaillard právě vstřelilo branku!
    Další jednoduchý gól končí v síti Bordeaux. Barbosa výborně prošel podél koncové čáry, předložil míč do šestnáctky, tam jej sice minul Sagbo, za ním dobíhající BRICE DJA DJEDJE ale už neměl problém.
     
    67
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Jaroslav Plašil, přichází Andre Biyogo Poko.
     
    59
    Střídání v týmu Évian Thonon Gaillard: ze hřiště odchází Miloš Ninković, přichází Cédric Barbosa.
     
    58
    Tentokrát ale Laquait Saivetův centr neodhadl, nechal se předskočit Diabatém a ten jen díky přítomnosti Cambona nepřehodil domácího brankáře!
     
    55
    Chvíli poté ale Gaillard opět může děkovat Laquaitovi, jenž prvně vyrazil výbornou ránu Obraniaka a následně nedovolil konečky prstů Diabatému, aby hlavou posunul míč do sítě!
     
    53
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    A také, že se bavíme! Gaillard je vzápětí odražen zpátky. Serticův centr z volného kopu za sebe prodloužil Diabaté a HENRI SAIVET zakončením do Laquaitova protipohybu vrátil vedení na stranu Bordeaux.
     
    51
    Gaillard právě vstřelilo branku!
    Místo toho, aby Bordeaux vedlo o dvě branky, je srovnáno! Do šestnáctky pronikl po skvělém pasu Berigauda Wass, neukvapil se a místo střely přihrávkou pod sebe našel YANNICKA SAGBA, jenž si v jednoduché pozici poradil a posunul míč za bezmocného Carrassa.
     
    48
    Bertrand Laquait to zkusil ke své levé tyči, kam také Cheick Diabaté zamířil a místo navýšení vedení to je jen rohový kop pro Bordeaux!
     
    47
    Je nařízen pokutový kop pro Girondins Bordeaux! Sudí Fautrel nejprve nechal hru pokračovat, na radu svého kolegy za brankou ale nakonec penaltu nařídil. Sertic prodloužil centr Maurice-Belaye za sebe na Diabatého, jehož zcela očividně stáhl k zemi Ninković. O penaltě nebylo pochyb.
     
    45
    Trémoulinas krásně zatočil míč ven ze šestnáctky, na hranici velkého vápna se ale do voleje položil Saivet a jeho parádní ránu pod břevno vyboxoval skvěle reagující Laquait!
     
    39
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Tentokrát to už CHEICKU DIABATÉMU vyšlo. Gaillard si naprosto nepohlídal velice kvalitní pas Mariana od půlící čáry, Diabaté vyběhl z dobré pozice za obranou, posadil si Laquaita a pak nedůraznou střelou, kterou Cambon na brankové čáře málem vykopl, otevřel skóre utkání.
     
    29
    Oliver Sorlin se nakonec dočkal a za naskočení do Maurice-Belaye chvíli po rohovém kopu dostal žlutou kartu.
     
    20
    Wass chtěl převzít míč na levé straně, v ten moment ale do něj vjel Mariano a za ostrý zákrok dostal první žlutou kartu tohoto finále. Je trochu s podivem, že stejně nebyl oceněn i předešlý zákrok Sorlina na Plašila.
     
    4
    Obraniak posadil míč na hlavu Diabatého, jenž hlavou posunul míč k brance, na brankové čáře se ale vyznamenal Laquait, jenž posunul míč na rohový kop.

    Daniel Polách

    Branky: 51. Sagbo, 70. Dja Djedje – 39. Diabaté, 53. Saivet, 89. Diabaté

    Karty:   29. Sorlin (EVA) – 20. Mariano (BOR)

    Neproměněná penalta: 48. Diabaté (BOR), brankář Laquait zneškodnil


    Évian Thonon Gaillard: Laquait – Dja Djedje, Cmabon, Betao, Wass – Ninković (59. Barbosa), Rabiu (82. Tie Bi), Sorlin, Bérigaud – Sagbo, Khlifa
    Girondins Bordeaux: Carrasso – Mariano, Sané, Henrique, Trémoulinas – Plašil (67. Poko), Sertic – Saivet, Obraniak, Maurice-Belay – Diabaté

    Rozhodčí: Fautrel
    bahis siteleri