Michalovce – Šamorín 2:0 (kon.) | Dubnica – R. Sobota 3:2 (kon.) | Ružiná – Senec 2:3 (kon.)
L. Mikuláš – Dolný Kubín 2:1 (kon.) | Šaľa – Podbrezová 0:1 (kon.) | Bardejov – Dunajská Streda 1:1 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
2:1 (1:1)
MFK Dynamo Dolný Kubín
sk Sobota 01.06.2013, 17:00 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš • MONACObet liga
     
    Boj o zotrvanie v druhej lige je práve na konci a úspešne pre Liptovský Mikuláš. V dnešnom stretnutí sme videli viacero šancí na oboch stranách a hlavne to nasadenie, ktoré určite nechýbalo ani jednej akcii.

    Liptovský Mikuláš to nakoniec zvládol a po dnešnej výhre 2:1 si druhú najvyššiu súťaž zahrá aj najbližšiu sezónu. (18:56:24)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V posledných sekundách prichádza striedanie v domácom tíme. Ihrisko opúšťa Fuják, nastupuje Revák.
     
    90+2
    Šavol sa dostal k lopte a podržal ju dosť dlho!
     
    90+1
    V strede ihriska vybojoval loptu Staš, ten následne ju podržal čím nazbieral dobré sekundy na strane Liptovského Mikuláša.
     
    90
    V poslednej minúte hráči Dolného Kubína čoraz viac útočia. Nastavujú sa dve minúty.
     
    90
    Začala sa nám posledná minúta!
     
    89
    Dobrá šanca na strane Dolného Kubína. Rýchly brejk cez pravú stranu a následné zakončenie Saniho, ktorý mieril iba do stredu brány.
     
    88
    Dlhšie sa čaká na samotný rohový kop. Center z pravej strany skončil v malom vápne, ale brankár Trabalík vyráža na roh.
     
    88
    V týchto sekundách sme sledovali útok aj na strane domácich. Loptu na pravej strane kontroloval Balluch, ten vzápätí vybojoval aspoň rohový kop.
     
    86
    V posledných sekundách sa hra iba prerušuje, niečo pred veľkým vápnom Liptovského Mikuláša prichádza šľapák na Kubenu.
     
    86
    Dnešný zápas sleduje 1350 divákov!
     
    86
    Striedanie v tíme hostí. Ihrisko opúšťa Kliment a na ihrisko nastupuje Tittel.
     
    85
    Len v rýchlosti – žltá karta pre Bakalu.
     
    85
    Na druhej strane možnosť vyrovnania a skoro sa potvrdilo to známe nedáš dostaneš. Po rýchlom protiútoku z kraja 16-tky poslal Sani loptu do tyče.
     
    84
    Perfektná šanca na strane Liptovského Mikuláša! Prihrávka z pravej strany a na zadnej tyči do prázdnej brány neskóruje Fuják.
     
    83
    V týchto sekundách bude zahrávať rohový kop Liptovský Mikuláš. Center skončil niečo pred malým vápnom, ale zakončenie smerom na bránu nie a nie prísť.
     
    82
    Boj o loptu v strede ihriska. Staš perfektne našiel krížnou prihrávkou Ballucha, ktorý mu vracal loptu, ale domáci hráč nestihol zakončiť.
     
    80
    Striedanie v domácom tíme! Z ihriska odchádza autor dvoch gólov Morong a na ihrisko nastupuje azda najväčší talent v mikulášskom drese Tomáš Staš, ktorý zaznamenal 17 gólov v staršom doraste.
     
    79
    Liptovský Mikuláš to teraz vymyslel dobre, ale koncovka nebola dobrá. Najlepšiu robotu na tom všetkom mal Morong, ktorý prikryl loptu, vysunul Ballucha, ale jemu ušla lopta.
     
    78
    Po pár sekundách prichádza ďalšia šanca zo strany hostí. Z ničoho nič prišlo zakončenie spoza veľkého vápna v podaní Saniho, ktorý pálil iba do náručia Šavola.
     
    76
    V posledných sekundách sa do tlaku dostávajú hráči Dolného Kubína. Center z pravej strany skončil pred bránou, ale tam sa Tatran dokázal ubrániť.
     
    76
    Rohový kop hostia nepremenili a lopta sa dostala iba na prednú tyč, kde si to Liptovský Mikuláš dobre pokryl a poslal loptu do bezpečia.
     
    75
    Rohový kop pre hostí!
     
    74
    Pri lopte sú aktuálne hráči hostí, ktorí pomaly postupujú do útoku, ale následne na ľavej strane pri rohovej zástavke nie sú úspešní.
     
    73
    Teraz nechýbalo málo a hostia mohli vyrovnať. Neviem presne čo sa stalo, ale zrejme to bola hlavička, ktorá skončila tesne pravej tyče.
     
    71
    Uvidíme ako tento zápas nakoniec skončí. Liptovský Mikuláš teraz bude čeliť štandardnej situácii súpera, ale rozohrávka bude iba na polovici hostí.
     
    70
    Hra sa v posledných sekundách prelieva zo strany na stranu, ale ten tlak, ktorý by sme od hostí očakávali stále nevidieť. Dolný Kubín je však pri lopte a bue rozohrávať z pravej strany ihriska.
     
    70
    Ako sme avizovali v týchto sekundách prichádza žltá karta na strane Liptovského Mikuláša. Po sklze pri ľavej strane vidí žltú kartu kapitán Ivan Lišivka.
     
    68
    Kubena prenikal po pravej strane, ale súper bol lepší a pozornejší. Následne sme svedkami útoku na druhej strane, vyzerá to na žltú kartu.
     
    67
    V súboji v strede ihriska prišla lopta ku Kubenovi, ktorý následne poslal dlhý center do útoku. Fuják sa snažil nabehnúť, ale atletickým odkopom odkopáva obranca súpera.
     
    67
    Zápas naberá určité grády a uvidíme ako to nakoniec dopadne. V týchto sekundách budú domáci hráči zahrávať priamy kop z ľavej strany na vlastnej polovici.
     
    65
    Šavol posla loptu späť do hry a na pravej strane ju následne nevybojoval FUják. Situácia sa nám bude opakovať, lenže na druhej strane tentokrát rozohráva Trabalík.
     
    64
    Druhé striedanie v dnešnom registrujeme v týchto sekundách. Tréner hostí sa po prvýkrát v zápase rozhodol k zmene na ihrisku. Z trávnika odchádza Kubica, nastupuje Hronec.
     
    63
    Liptovský Mikuláš bude mať teraz jednu z ďalších šancí. Rohový kop z pravej strany skončil na hlavne Kucharčíka, ktorý loptu nasmeroval tesne vedľa pravej tyče.
     
    63
    Samotný priamy kop z väčšej diaľky skončil ďaleko nad a pokus Kubicu iba pozdravil nebesia. Šavol si s rozohrávkou dáva načas, ale rozhodca ho ešte neupozornil.
     
    62
    V týchto sekundách prichádza aj žltá karta, keď po nevydarenom sklze sa previnil Trnovský.
     
    61
    Center z pravej strany si pokryl pred veľkým vápnom Malec. Do následnej kombinácie sa opäť pridal aj Lišivka, ktorý loptu stratil a do útoku ide súper.
     
    58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vyzerá to tak, že domáci hráči sa udržia v druhej najvyššej slovenskej súťaži? Liptovský Mikuláš sa dostal do útoku, center z pravej strany skočil na hlave ADAMA MORONGA, ktorý sa po druhýkrát v dnešnom zápase presadil, tentokrát hlavou usmernil loptu k ľavej tyči.
     
    57
    Hra na strane domácich konečne ožíva, keď pár sekúnd už majú istý tlak. Latiak sa dostal k lopte pred veľkým vápnom poslal krížnu prihrávku na pravú stranu, ale Kubena na loptu nenabehol.
     
    55
    Tatran poslal loptu na ľavú stranu, ale tam nič výrazné neprišlo. Center skončil pri obrancovi, ktorý si dokázal spracovať, rozohrať a navyše Dolný Kubín postupuje do útoku.
     
    55
    V posledných sekundách hry sa hra viacmenej prelieva zo strany na stranu. Tentokrát rozohrával priamy kop brankár Trabalík, ktorý poslal loptu na polovicu súpera, tam prichádza faul na stranu hostí.
     
    53
    Po autovom vhode sa lopta dostala ku Mornogovi, ktorý vošiel pomedzi dvoch obrancov a poslal prízemný center, ten obrana súpera zráža na rohový kop.
     
    53
    Uvidíme ako to teda vlastne skončí, ak by bol takýto koniec tak vypadá práve Liptovský Mikuláš. Domáci hráči sú aj na teraz pri lopte.
     
    51
    Obrovská šanca na strane Liptovského Mikuláša. Center skončil pred malým vápnom, kde sa gólom nepresadili ani Morong, následne ani Fuják.
     
    51
    Samotný priamy kop skončil na Saniho hlave, ktorý tak poslal loptu do bezpečia.
     
    50
    Dobrá akcia zo strany domáceho tímu. O všetko sa postaral Kubena, ktorý si loptu narazil s Malecom a následne obranca, ktorý si spravil výlet, ktorým vybojoval priamy kop.
     
    49
    Nie najlepší prízemný center zo strany zadných radov domáceho tímu. Na pravej strane sa prezentoval prechodom Bakala, lenže ten nevycentroval.
     
    48
    Z ničoho nič prišla šanca z postupného útoku na strane domácich hráčov. Prihrávka, resp. center za obranu a na kraji päťky mal možnosť zakončenia Malec, lenže ten váhala a strela neprišla.
     
    48
    V druhom polčase je to zatiaľ lepšie pre hráčov Liptovského Mikuláša. Kubena poslal loptu do stredu ihriska, kde sa do kombinácie dostal aj Trnovský.
     
    47
    Zatiaľ je to obyčajný úvod polčasu. Po súboji v strede ihriska zahrávajú hostia štandardnú situáciu, ktorá končí po rozohrávke na pravej strane.
     
    46
    V úvode druhého polčasu sa k lopte dostali hráči Liptovského Mikuláša. Pred veľkým vápnom podržal loptu Malec, ten iba priťukol Latiakovi, ktorý následnou strelou páli vysoko nad.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+1
    V nadstavenom čase sa do útoku dostávajú hráči Liptovského Mikuláša, ale na teraz sa už musím opraviť. Center Kucharčíka skončil za čiarou.
     
    45
    Nastavuje sa jedna minúta.
     
    44
    Posledné minúty prvého polčasu a do útoku sa snažia dostať hráči Liptovského Mikuláša. Trnovský poslal prihrávku na pravú stranu, lenže tam domáci neuspeli.
     
    43
    Trnovský je po pár sekundách v poriadku a práve on poslal loptu. Center skončil na pravej strane, následne sa stiahla lopta na ich polovicu.
     
    42
    Viacero nepresností na oboch stranách, ale venujme sa útoku zo strany domácim hráčom. Pri kombinácii prišiel faul v strede ihriska a na trávniku sa ocitol Trnovský.
     
    41
    Kombinácia Liptovského Mikuláša prišla aj teraz, keď však aj ľahšie prichádzajú o loptu. Prihrávka z nohy na nohu a center Mizeráka, ktorý po zasiahnutí vonkajšom posiela loptu do autu.
     
    40
    V záverečných, resp. v posledných minútach prvej tretiny sa do útoku dostávajú hráči Liptovského Mikuláša. Center z pravej strany, ktorý poslal Balluch skončil u Fujáka, lenže ten nehlavičkoval s úplnou razanciou.
     
    39
    Určite to dobre myslel v týchto sekundách Viliam Macko, ktorý potiahol loptu stredom a poslal kolmicu na pravú stranu, kde sa pri lopte ocitol Rastislav Bakala. Ocitol ako ocitol, lopta skončila za bránkovou čiarou.
     
    38
    Prvotne to vyzeralo na dobrú šancu Liptovského Mikuláša, lenže opak je pravdou. V týchto sekundách prišiel brejk zo strany Liptákov, keď cez stred loptu potiahol Lišivka, kolmica na pravú stranu odkiaľ iba Balluch pozdravil nebesia.
     
    37
    Hra sa prelieva zo strany na stranu a po nepresnosti na strane Liptovského Mikuláša sa do útoku dostal Andrej Bráčk, ktorý v súboji proti Kucharčíkovi neuspel.
     
    37
    Tlak zo strany domácich hráčov tu stále je, ale už to nie sú nejaké tie väčšie šance. Center pred veľké vápno si nedokázal dobre spracovať Fuják, následne obrana súpera odkopáva do bezpečia.
     
    36
    Prvá žltá karta prichádza na strane Liptovského Mikuláša, keď po rohovom kope prišiel brejk zo strany hostí a následná žltá karta pre Mizeráka, ktorý zastavil nedovoleným spôsobom útok súpera.
     
    35
    Ako je to zvykom rohový kop bol rozohraný na krátko a po pár sekundách prichádza ďalší. Z druhého pokus však idú do útoku hráči hostí.
     
    34
    Liptovský Mikuláš prechádza po pravej strane a vyzerá to, že to bude rohový kop. Center trošku šuchol obrancu a ako sme spomínali prichádza rohový kop. Realizovať to bude Lišivka.
     
    34
    Nakoniec z tejto akcie je dosť dobrá šanca na gól, ale nakoniec tomu nie je tak. Prvú možnosť mal Morong, ale ten mieril iba do obrancu, odrazená lopta skončila u Tomáša Maleca, ktorý z voleja mieril tesne vedľa ľavej tyče.
     
    33
    Rozohrávka na krátko a center na ľavú stranu, kde sa na teraz Liptovský Mikuláš nepresadil. Po pár sekundách prichádza ďalší útok, uvidíme čo z toho nakoniec bude.
     
    32
    Hra sa dostala pred bránu Liptovského Mikuláša, ale tam to nie je žiadne nebezpečenstvo! Autové vhadzovanie a prechod do stredu ihriska – faul na Latiaka.
     
    32
    Najskôr to vyzeralo na akýsi tlak, ale potom sa hra stiahla zo zadných radoch domáceho tímu. Po pár sekundách to skúsil cez pravú stranu Balluch, ale jeho kolmá prihrávka nenašla svojho majiteľa.
     
    31
    Uvidíme ako bude pokračovať tento zápas. V súboji teraz uspeli domáci hráči, ktorí následne budú rozohrávať aut z ľavej strany. Dlhá lopta skončila u Maleca, ktorý sa vo veľkom vápne nepresadil.
     
    29
    Cez stred ihriska teraz prenikal obranca Martin Kubena. Vošiel si až zo svojej obrannej pozície pred veľké vápno, lenže jeho prihrávka za obranu končí za bránkovou čiarou.
     
    29
    Samotný rohový kop Tatran nepremenil a do akého útoku sa dostal súpera. Loptu si po odrazenom centri snažil spracovať Sani, ale ten neuspel proti Kubenovi.
     
    28
    Liptovský Mikuláš sa dostáva taktiež do istého tlaku. Center z pravej strany pokryl obranca a uvidíme štandardnú situáciu zvanú rohový kop.
     
    27
    Samotný priamy kop nebol úspešný a Kucharčík loptu z malého vápna poslal do bezpečia. Vyzeralo to na protiútok, lenže Fuják je faulovaný.
     
    26
    Do útoku sa dostávali hráči hostí, ale prvotne to neskončilo dobre. Center však pokryl na pravej strane Bakala, ktorý bol dobre napádaný Mizerákom. Priamy kop pre hostí po faule spomínaného obrancu.
     
    25
    Dobrý roh na strane hostí. Lopta skončila na prednej tyči, kde skončila na hlave Saniho, hosťujúci hráč mieril len o centimetre vedľa od pravej tyči.
     
    25
    Nepríjemná šanca na strane Dolného Kubína. Vo veľkom vápne sa dostal do zakončenia Bakala, ale ten pri zakončení mieril medzi tyče, lenže teč Kucharčíka končí na rohu.
     
    24
    Po nejakom tom držaní lopty na strane Dolného Kubína sa hra prerušuje. Po centri z pravej strany posiela v hlavičkovom súboji loptu do autu Kucharčík.
     
    23
    Pred veľkým vápnom domácich sa nepresadil Brčák a k lopte sa dostali hráči Liptovského Mikuláša. Po krátkej kombinácii po pravej strane prišiel center Trnovského, lenže ten pokrýva súper.
     
    22
    Tempo hry pokračuje zo zadných radoch Liptovského Mikuláša. Loptu si menia hráči medzi sebou a hlavne dvojica Kucharčík a Lišivka. Prvý menovaný poslal center na pravú stranu a po súboji pri lopte naďalej hráči Tatranu.
     
    21
    Hra sa prelieva zo strany na stranu. Teraz sa však do útoku dostali hostia, lenže tí neuspeli a loptu späť do hry posielajú domáci hráči. Po súboji prišiel odkop obrancu Kucharčíka – aut na strane Dolného Kubína.
     
    20
    Aj po góle sa dostal do útoku tím Liptovského Mikuláša. Center z pravej strany skončil síce u Fujáka, lenže ten v súboji nebol úspešný a prichádza aut na strane hostí.
     
    19
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Z ničoho nič prichádza vyrovnanie tohto dôležitého zápasu. Rýchly útok zo strany domáceho tímu, lopta ktorá skončila u ADAMA MORONGA, ktorý z voleja mieril na stred brány, ale brankárovi to zhoršil obranca, ktorý mu stečoval loptu.
     
    17
    Aká taká šanca prišla aj na druhej strane. Rýchly brejk Dolného Kubína a lopta, ktorá skončila pri Viliamovi Mackovi. Hosťujúci hráči si obhodil súpera, ale následne sa cez neho nepretlačil.
     
    16
    V týchto sekundách prichádza prvá šance na domácej strane. Všetko začal Lišivka, ktorý potiahol loptu, center však realizoval Kucharčík, ktorý našiel pred bránou Fujáka, ktorý v súboji zlyhal.
     
    16
    Liptovský Mikuláš by sa mal snažiť dostávať viac do útoku a nie len takto kombinovať v zadných radoch. Loptu cez pravú stranu vyváža kapitán Lišivka.
     
    15
    Okrem gólu to nie je moc futbalové. Centrovaná lopta zo strany hostí sa skončila osobným súbojom dvoch hráčov, v ktorom sa ocitol Sani a Lišivka, na teraz je to víťazne pre domáceho hráča.
     
    14
    Gejdoš poslal loptu do stredu ihriska, kde sa do kombinácie dostal aj Kliment. Prihrávka za obranu a postranná rozhodkyňa Súkeníková signalizuje ofsajd.
     
    13
    Tesne za polovicou Liptovského Mikuláša má možnosť priameho kopu Dolný Kubín. Po prihrávke na pravú stranu prišlo pár osobných súbojov, ale všetko je to zavŕšené autovým vhodom Tomáša Gejdoša.
     
    12
    Po súboji ostal v strede ihriska ležať Malec, ale v útoku pokračoval Liptovský Mikuláš. Center na ľavú stranu a po súboji Fujáka so spoluhráčom prichádza aspoň aut.
     
    12
    Minúty ubiehajú a na udržanie to má lepšie naklonené práve Dolný Kubín. Na tom aby zotrvali im postačí kľudne remíza.
     
    11
    Po tom ako nevyužili domáci hráči svoje šance do útoku sa dostáva súper. Po autovom vhode sa loptu nepodarilo prikryť Sanimu, ktorý ju aj vzápätí stratil.
     
    11
    Samotný rohový kop skončil na prednej tyči, ale neskončilo to úspešne. Sám si ani nepamätám, kedy naposledy Liptáci uspeli z rohového kopu.
     
    10
    Zo samotného autového vhadzovania sa nič veľké nedialo a hra sa stiahla na polovicu domácich hráčov. Postupný útok cez stred ihriska a následný center z ľavej strany z kopačky Fujáka končí rohovým kopom – prvý pre Tatran.
     
    9
    Toto nie je určite cesta k záchrane. Liptovský Mikuláš sa dostal do útoku iba cez center, ktorý ani nezachytil Malec, len po skrumáži v zadných radoch prichádza autové vhadzovanie pre Liptákov.
     
    8
    Dolný Kubín dal gól!
    Viacerí by priali výhru domáceho tímu, ale opak je pravdou a určite aj zaslúžene. Perfektná hra Dolného Kubínu hneď od prvej minúty. Rastislav Bakala prešiel cez pravú stranu a posunul loptu pred bránu, kde ANDREJ BRČÁK nezaváhal.
     
    5
    Budeme sa opakovať, ale tlak je stále zo strany hostí. Teraz sme boli svedkami rohového kopu, ale ten Dolný Kubín nevyužil. Odrazená lopta skončila pri Klimentovi, ale ten z voleja nepresne.
     
    4
    Zatiaľ je prechod do útoku lepší zo strany hostí. Dolný Kubín si vybojoval loptu v strede ihriska, prichádza center na pravú stranu, kde z prevej zakončuje Rastislav Bakala. Pokus z väčšej diaľky konči nad brvnom.
     
    3
    Tentokrát ostáva ležať na trávniku hráč hostí a zdá sa mi, že je to Sani. Ten sa ocitol po faule zo zadu na trávniku, ale bude môcť pokračovať v hre.
     
    3
    Na to ako je to dôležitý zápas v úvode neprichádza ani jeden tlak z ani jednej strane. Už to vyzeralo na útok zo strany domácich, ale ihneď prvá lajna odráža.
     
    2
    Pár sekúnd nám už ubehlo a hra sa zatiaľ prelieva iba zo strany na stranu. V týchto sekundách prichádza držanie lopty v zadných radoch domácich hráčov. Pri lopte aktuálne domáci kapitán Lišivka.
     
    2
    Teraz sme boli svedkami tlaku na strane hostí,ale prihrávky na pravej strane neboli ničím veľkým zakončením a Tatran sa dostáva do protiútoku. Po prechode cez ľavú stranu sa hra prerušuje.
     
    1
    V úvode stretnutia a to fakt, že v úvode prichádza striedanie v domácom tíme. V súboji si natiahol sval Blaščík, takže ten v dnešnom zápase končí. Na jeho miesto nastupuje Malec.
     
    1
    V úvode stretnutia sa do útoku dostali hráči hostí, ale nie je to moc platné, keďže ich prvotný útok pokrýva obrana. Následný útok končí faulom na Lišivku.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Blaščík, Fuják, Lišivka (K), Balluch, Morong, Trnovský.

    MFK Dolný Kubín: Trabalík – Jurky, Kliment, Pyrka, Drengubiak, Brčák, Kubica, Sani, Gejdoš, Macko, Bakala.

    Rozhodca: Pavlík – Súkeniková, Cuninka..
     
    Vážení športoví priatelia Vítam vás pri dnešnom poslednom zápase sezóny 2012/2013, v ktorej sa bude azda bojovať o všetko, resp. o udržanie v druhej najvyššie slovenskej súťaže. Príjemný športový zážitok praje komentátor Tomáš Batiz.

    V rýchlosti sa pozrime do oboch tímov. Ako som naznačil bude to len tak v krátkosti. Dolný Kubín sa mohol v poslednom kole zachrániť a stačila tomu iba výhra v Ružinej, ktorá v podstate iba dohráva sezónu a je jasným kandidátom kto opúšťa súťaž. Kto sa však k nej pridá? Na túto otázku sa odpovie už v sobotu. Dolný Kubín tak nakoniec v poslednom kole prehral 2:0.

    Liptovský Mikuláš v poslednom zápase sa predstavil u druhého celku tabuľky – Podbrezovej. Dobrý futbal na oboch stranách, ale šancí málo. Samotný zápas sa tak skončil 0:0.

    „Pre osem žltých kariet bude nútene pauzovať Pastva. Otáznik visí nad nastúpením Tomka. Morong a Kucharčík si cez týždeň plnili maturitné povinnosti a tak sme do tréningového procesu zapojili aj štvoricu dorastencov,“ poskytol aktuálne informácie o stave kádra tréner MFK Tatran Liptovský Mikuláš Roman Vavrovič.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Tomáš Batiz

    Branky: 19. Morong, 58. Morong – 8. Brčák

    Karty:   36. Mizerák (LMI), 62. Trnovský (LMI), 70. Lišivka (LMI) – 85. Bakala (DKU)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Blaščík, Fuják, Lišivka (K), Balluch, Morong, Trnovský.
    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Jurky, Kliment, Pyrka, Drengubiak, Brčák, Kubica, Sani, Gejdoš, Macko, Bakala.

    Rozhodčí: Pavlík – Súkeniková, Cuninka.

    Diváci: 1350
    bahis siteleri