Michalovce – Šamorín 2:0 (kon.) | Dubnica – R. Sobota 3:2 (kon.) | Ružiná – Senec 2:3 (kon.)
L. Mikuláš – Dolný Kubín 2:1 (kon.) | Šaľa – Podbrezová 0:1 (kon.) | Bardejov – Dunajská Streda 1:1 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
2:1 (1:1)
MFK Dynamo Dolný Kubín
sk Sobota 01.06.2013, 17:00 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš • MONACObet liga
     
    90+2
    V posledných sekundách prichádza striedanie v domácom tíme. Ihrisko opúšťa Fuják, nastupuje Revák.
     
    89
    Dobrá šanca na strane Dolného Kubína. Rýchly brejk cez pravú stranu a následné zakončenie Saniho, ktorý mieril iba do stredu brány.
     
    86
    Dnešný zápas sleduje 1350 divákov!
     
    86
    Striedanie v tíme hostí. Ihrisko opúšťa Kliment a na ihrisko nastupuje Tittel.
     
    85
    Len v rýchlosti – žltá karta pre Bakalu.
     
    85
    Na druhej strane možnosť vyrovnania a skoro sa potvrdilo to známe nedáš dostaneš. Po rýchlom protiútoku z kraja 16-tky poslal Sani loptu do tyče.
     
    84
    Perfektná šanca na strane Liptovského Mikuláša! Prihrávka z pravej strany a na zadnej tyči do prázdnej brány neskóruje Fuják.
     
    80
    Striedanie v domácom tíme! Z ihriska odchádza autor dvoch gólov Morong a na ihrisko nastupuje azda najväčší talent v mikulášskom drese Tomáš Staš, ktorý zaznamenal 17 gólov v staršom doraste.
     
    70
    Ako sme avizovali v týchto sekundách prichádza žltá karta na strane Liptovského Mikuláša. Po sklze pri ľavej strane vidí žltú kartu kapitán Ivan Lišivka.
     
    64
    Druhé striedanie v dnešnom registrujeme v týchto sekundách. Tréner hostí sa po prvýkrát v zápase rozhodol k zmene na ihrisku. Z trávnika odchádza Kubica, nastupuje Hronec.
     
    62
    V týchto sekundách prichádza aj žltá karta, keď po nevydarenom sklze sa previnil Trnovský.
     
    58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vyzerá to tak, že domáci hráči sa udržia v druhej najvyššej slovenskej súťaži? Liptovský Mikuláš sa dostal do útoku, center z pravej strany skočil na hlave ADAMA MORONGA, ktorý sa po druhýkrát v dnešnom zápase presadil, tentokrát hlavou usmernil loptu k ľavej tyči.
     
    51
    Obrovská šanca na strane Liptovského Mikuláša. Center skončil pred malým vápnom, kde sa gólom nepresadili ani Morong, následne ani Fuják.
     
    36
    Prvá žltá karta prichádza na strane Liptovského Mikuláša, keď po rohovom kope prišiel brejk zo strany hostí a následná žltá karta pre Mizeráka, ktorý zastavil nedovoleným spôsobom útok súpera.
     
    34
    Nakoniec z tejto akcie je dosť dobrá šanca na gól, ale nakoniec tomu nie je tak. Prvú možnosť mal Morong, ale ten mieril iba do obrancu, odrazená lopta skončila u Tomáša Maleca, ktorý z voleja mieril tesne vedľa ľavej tyče.
     
    25
    Nepríjemná šanca na strane Dolného Kubína. Vo veľkom vápne sa dostal do zakončenia Bakala, ale ten pri zakončení mieril medzi tyče, lenže teč Kucharčíka končí na rohu.
     
    19
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Z ničoho nič prichádza vyrovnanie tohto dôležitého zápasu. Rýchly útok zo strany domáceho tímu, lopta ktorá skončila u ADAMA MORONGA, ktorý z voleja mieril na stred brány, ale brankárovi to zhoršil obranca, ktorý mu stečoval loptu.
     
    8
    Dolný Kubín dal gól!
    Viacerí by priali výhru domáceho tímu, ale opak je pravdou a určite aj zaslúžene. Perfektná hra Dolného Kubínu hneď od prvej minúty. Rastislav Bakala prešiel cez pravú stranu a posunul loptu pred bránu, kde ANDREJ BRČÁK nezaváhal.
     
    1
    V úvode stretnutia a to fakt, že v úvode prichádza striedanie v domácom tíme. V súboji si natiahol sval Blaščík, takže ten v dnešnom zápase končí. Na jeho miesto nastupuje Malec.

    Tomáš Batiz

    Branky: 19. Morong, 58. Morong – 8. Brčák

    Karty:   36. Mizerák (LMI), 62. Trnovský (LMI), 70. Lišivka (LMI) – 85. Bakala (DKU)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Blaščík, Fuják, Lišivka (K), Balluch, Morong, Trnovský.
    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Jurky, Kliment, Pyrka, Drengubiak, Brčák, Kubica, Sani, Gejdoš, Macko, Bakala.

    Rozhodčí: Pavlík – Súkeniková, Cuninka.

    Diváci: 1350
    bahis siteleri