Orlová – Kroměříž 2:2 (kon.) | Třinec – Prostějov 5:1 (kon.) | Břeclav – Slovácko B 1:1 (kon.)
Hulín – Žďár n/S 0:1 (kon.)
konec
FK Třinec
5:1 (2:1)
1. SK Prostějov
Sobota 01.06.2013, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje
Kapacita: 2000 diváků. • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    86
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté otevřeli okno v obraně, toho využil Malíř, běžel sám na bránu, před sebou měl brankáře Bureše. Třinecký kapitán mohl završit hattrick, ale rozhodl se nahrát lépe postavenému TOMÁŠI GAVLÁKOVI, pro kterého nebyl problém uklidit balón do prázdné brány – 5:1!
     
    78
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Gavlákovu prudkou střelu zpoza vápna Bureš pouze vyrazil před sebe a dobíhající JOSEF ČTVRTNÍČEK dorazil balón do brány – 4:1!
     
    74
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kapitán PAVEL MALÍŘ přidává svůj druhý gól. Přihrávku z levé strany neodkázal usměrnit do brány Čtvrtníček, míč se však dostal na druhou tyč k volnému Malířovi, který s chladnou hlavou napálil balón do brány – 3:1!
     
    43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se ještě před koncem prvního poločasu dostávají do vedení! Malíř krásným centrem na vzdálenější tyč našel nabíhajícího VÁCLAVA JUŘENU, který se tvrdou dělovkou z half-voleje přesně trefil k bližší tyči. Gólman Bureš neměl žádnou šanci – 2:1!
     
    19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí rychle vyrovnávají! Přímý kop ze střední vzdálenosti umístil přesnou střelou po zemi k pravé tyči Burešovy brány kapitán PAVEL MALÍŘ – 1:1!
     
    18
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Zelenka nabíhal středem pole do vápna, tam se uvolnil TOMÁŠ ZATLOUKAL, dostal balón od zkušeného hráče a střelou ke vzdálenější tyči otevírá skóre – 0:1!

    Igor Mainka

    Branky: 19. Malíř, 43. Juřena, 74. Malíř, 78. Čtvrtníček, 86. Gavlák – 18. Zatloukal


    FK Třinec: Lipčák – Matoušek, Eismann, Malíř, Švec, Hupka, Juřena (89. Samek), Motyčka, Gavlák, Kyselý (87. Buryan), Čtvrtníček (81. Klimas).

    Náhradníci: Bruk – Teofil.

    Trenér: Miroslav Kouřil.

    1. SK Prostějov: Bureš – Hunal (59. Mazouch), Kazár, Pančochář (63. Machálek), Zatloukal, Pospíšil (81. Fládr), Zelenka, Hloch, Hirsch, Zbožínek, Pavlík.

    Náhradníci: Kofroň – Krejčíř, Svozil, Dostál.

    Trenér: František Jura.

    Rozhodčí: Ogrodník – Miko, Boček

    Diváci: 632
    bahis siteleri