Orlová – Kroměříž 2:2 (kon.) | Třinec – Prostějov 5:1 (kon.) | Břeclav – Slovácko B 1:1 (kon.)
Hulín – Žďár n/S 0:1 (kon.)
konec
FK Třinec
5:1 (2:1)
1. SK Prostějov
Sobota 01.06.2013, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje
Kapacita: 2000 diváků. • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    90
    Třinečtí nezvládli rohový kop, k úniku se propracoval Machálek, na hranici vápna volil lob, bohužel minul odkrytou bránu.
     
    89
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Juřena, přichází Samek.
     
    87
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Kyselý, přichází Buryan.
     
    86
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté otevřeli okno v obraně, toho využil Malíř, běžel sám na bránu, před sebou měl brankáře Bureše. Třinecký kapitán mohl završit hattrick, ale rozhodl se nahrát lépe postavenému TOMÁŠI GAVLÁKOVI, pro kterého nebyl problém uklidit balón do prázdné brány – 5:1!
     
    81
    K první změně sáhl domácí trenér. Hřiště opustil střelec čtvrté branky Čtvrtníček a nahradil ho Daniel Klimas.
     
    81
    Hosté naposled střídají. Odešel Michal Pospíšil a nastoupil Zdeněk Fládr.
     
    78
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Gavlákovu prudkou střelu zpoza vápna Bureš pouze vyrazil před sebe a dobíhající JOSEF ČTVRTNÍČEK dorazil balón do brány – 4:1!
     
    76
    Další šance Třince! Eismann našel nadýchaným balónem hlavu Gavláka, jeho pokus gólman Bureš vyráží.
     
    74
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kapitán PAVEL MALÍŘ přidává svůj druhý gól. Přihrávku z levé strany neodkázal usměrnit do brány Čtvrtníček, míč se však dostal na druhou tyč k volnému Malířovi, který s chladnou hlavou napálil balón do brány – 3:1!
     
    63
    Jura sáhl i k druhé změně. Odešel Pančochář, nahradil ho útočník Machálek.
     
    59
    První střídání utkání provedl trenér Prostějova. Hřiště opustil kapitán Hunal a nahradil ho obránce Mazouch.
     
    57
    Dlouhý nákop Lipčáka si na pětadvacátém metru sklepl Gavlák, z otočky vystřelil a brankář Bureš musel trnout, aby se mu balón nezkroutil do brány!
     
    53
    Prostějov měl dobrou šanci. Centr z levé strany domácí odvrátili, jenže v dorážející pozici se objevil Zatloukal, naštěstí pro domácí střelou z první minul bránu.
     
    47
    V obrovské šanci se ocitl Hirsch, z hranice vápna měl před sebou pouze gólmana. Lipčák proti němu vyběhl a prudkou střelu prostějovského hráče vyrazil.
     
    45
    Třinečtí ještě v závěru první půle měli dvě šance. První neproměnil Malíř, druhou Kyselý. Jeho střelu Bureš chytil do rukavic.
     
    43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se ještě před koncem prvního poločasu dostávají do vedení! Malíř krásným centrem na vzdálenější tyč našel nabíhajícího VÁCLAVA JUŘENU, který se tvrdou dělovkou z half-voleje přesně trefil k bližší tyči. Gólman Bureš neměl žádnou šanci – 2:1!
     
    41
    Juřena s Eismannem se dokázali probít přes bránící hráče, Malíř odcentroval, míč se snesl ke Kyselému, ten měl před sebou pouze brankáře Bureše, kterého střelou z voleje doslova trefil!
     
    29
    Centr Eismanna z lev strany vyboxoval před dobíhajícím Gavlákem gólman Bureš!
     
    19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí rychle vyrovnávají! Přímý kop ze střední vzdálenosti umístil přesnou střelou po zemi k pravé tyči Burešovy brány kapitán PAVEL MALÍŘ – 1:1!
     
    18
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Zelenka nabíhal středem pole do vápna, tam se uvolnil TOMÁŠ ZATLOUKAL, dostal balón od zkušeného hráče a střelou ke vzdálenější tyči otevírá skóre – 0:1!
     
    17
    Pospíšil dostal balón na dvacátý metr od Pavlíka, napřáhl ke střele, kterou parádě zatočil a jen o fous minul spojnici břevna a tyče třinecké brány.
     
    9
    Další šance vedoucího celku MSFL. Z pravé strany utíkal sám na prostějovskou bránu Čtvrtníček, střelou na vzdálenější tyč míjí Burešovu svatyni.
     
    8
    Druhý roh z kopačky Malíře vrátil našel u vzdálenější tyče Motyčku, ten vrátil balón před malé vápno, jenže Gavlák nedokázal prostřelit Bureše.
     
    1
    Hosté měli hned v úvodní minutě první velkou šanci. Centr Hirsche z levé strany poslal hlavou na třineckou bránu Zatloukal, Lipčák tygřím skokem míč vytlačil vedle pravé tyče!

    Igor Mainka

    Branky: 19. Malíř, 43. Juřena, 74. Malíř, 78. Čtvrtníček, 86. Gavlák – 18. Zatloukal


    FK Třinec: Lipčák – Matoušek, Eismann, Malíř, Švec, Hupka, Juřena (89. Samek), Motyčka, Gavlák, Kyselý (87. Buryan), Čtvrtníček (81. Klimas).

    Náhradníci: Bruk – Teofil.

    Trenér: Miroslav Kouřil.

    1. SK Prostějov: Bureš – Hunal (59. Mazouch), Kazár, Pančochář (63. Machálek), Zatloukal, Pospíšil (81. Fládr), Zelenka, Hloch, Hirsch, Zbožínek, Pavlík.

    Náhradníci: Kofroň – Krejčíř, Svozil, Dostál.

    Trenér: František Jura.

    Rozhodčí: Ogrodník – Miko, Boček

    Diváci: 632
    bahis siteleri