Irák – Jižní Korea 4:3 (5:4 po pen.) | Ghana – Chile 4:3 (po pr.)
po penal. (5:4)
Irák
4:3 (2:1)
Jižní Korea
Neděle 07.07.2013, 17:00 • Kadir Has Stadium • Mistrovství světa U20
Předzápasové kurzy
     
    V penaltovém rozstřelu zvítězil tým Irák. Autorem branky je FARHAN SHAKOR.
     
    120
    Jižní Korea právě vstřelila branku!

    Neskutečné, Jižní Korea ve druhé minutě nastavení srovnává! Ke střele se dostal právě JUNG HYUN-CHUL, který byl na hřišti chvíli a jeho střela zapadla za záda Hameeda.
     
    118
    Irák právě vstřelil branku!

    A také toho fotbalisté v bílých dresech využívají. FARHAN SHAKOR byl ten poslední, který míč dopravil do sítě a dává velmi důležitý gól.
     
    50
    Jižní Korea právě vstřelila branku!

    A je opět srovnáno! Na přední tyč si naběhl LEE GWANG-HOON, který opět hlavou srovnává na 2:2! Znova špatné bránění standartní situace na straně Iráku.
     
    42
    Irák právě vstřelil branku!

    Jasná převaha Iráku je potvrzena brankou! Výborně to teď udělal Qasim, který střílel na zadní tyč, brankář Lee sice vyrazil, ale pouze před sebe, kde stál FARHAN SHAKOR, pro kterého už nebyl problém míč uklidit do prázdné brány.
     
    25
    Jižní Korea právě vstřelila branku!

    Je srovnáno, fotbalisté Iráku se z úvodní branky mohli radovat jen čtyři minuty, dlouhý aut směrem do pokutového území dopadl na hlavu KWONG CHANG-HOONA, který ho dobře nasměroval k levé tyči Hameeda.
     
    21
    Irák právě vstřelil branku!

    Penalta naprosto bezpečně proměněna! Míč si postavil ALI FAEZ, který brankáře poslal na druhou stranu a posílá Irák do vedení!

    Štěpán Slovák

    Branky: 21. Faez (pen.), 42. Shakor, 118. Shakor, rozh. pen. Shakor – 25. Chang-Hoon, 50. Gwang-Hoon, 120. Hyun-Chul

    Karty:   39. Nadhim (IRK), 48. Salman (IRK) – 20. Hyun (KOR), 44. Sang-Woo (KOR), 95. Sang-Gyu (KOR)


    Irák: (4-3-3) Hameed – Nadhim, Arebat, Faez, Adnan – Salman, Kamil (112. Ismael), Tareq – Shakor, Abdulhussein (94. Kadhim), Qasim (69. Shwkian)
    Jižní Korea: (4-2-3-1) Lee Chang-Geun – Song Joo-Hoon, Yeon Je-Min, Kim Yong-Hwan, Shim Sang-Min – Han Sang-Gyu, Lee Chang-Min (106. Woo Joo-Sung) – Kim Sun-Woo, Kang Sang-Woo (45. Lee Gwang-Hoon), Kwon Chang-Hoon (120. Jung Hyun-Chul) – Kim Hyun

    Rozhodčí: Williams – Cream, Anaz
    bahis siteleri