Domažlice – Sokolov 0:2 (kon.) | APOEL – Brno 1:1 (kon.) | Karviná – Mikulovice 3:1 (kon.)
konec
TJ Jiskra Domažlice
0:2 (0:0)
FK Baník Sokolov
Čtvrtek 11.07.2013, 16:00Přípravný zápas
     
    A je dobojováno. V prvním poločase jsme branku neviděli, ale ve druhém se dvakrát prosadil Sokolov a nakonec zaslouženě vyhrál 2:0. První branku vstřelil Jakub Dvořák a po něm se trefil ještě Zbyněk Vondráček. Svěřenci Aleše Jindry tedy poprvé v přípravě vyhráli. To je z mé strany vše a těším se u dalších sportovních přenosů. Přeji hezký zbytek dne. (17:56:13)
     
    Konec zápasu.
     
    85
    Pět minut před koncem vede stále Sokolov o dvě branky.
     
    77
    Sokolov právě vstřelil branku!
    A brzy přišla i druhá branka, kterou opět vstřelil sokolovský celek. Tentokrát se prosadil ZBYNĚK VONDRÁČEK, který se prezentoval přesnou hlavičkou.
     
    66
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se diváci přeci jen dočkali. Záložník JAKUB DVOŘÁK se dostal k míči a poslal Sokolov do vedení.
     
    65
    Utkání stále ještě nenabídlo ani jednu branku, tak uvidíme, zda se nějaký celek v tomto přípravném utkání vůbec prosadí.
     
    52
    Za námi je už 52 minut a stále čekáme na úvodní branku. Sokolov je aktivnější a drží častěji míč, ale zatím z toho nic nevytěžil.
     
    47
    Sokolovský trenér poslal do druhého poločasu několik nových hráčů. Zachytá si nová posila Baníku, brankář Krbeček, ale zahraje si i stoper Vondráček, šikovný záložník Machek, Holub a Rostislav Šamánek, kterému se střelecky v posledních duelech daří.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je za námi a branku jsme neviděli. Největší šanci na straně Baníku měl Milan Jurdík, ale neprosadil se. I Domažlice měly velkou šanci, ale parádním zákrokem se prezentoval brankář Dvořák, který vše vyřešil a podržel svůj tým.
     
    První poločas skončil.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá zhruba pět minut. Na první branku stále čekáme a nutno dodat, že zatím není k vidění příliš pohledný fotbal.
     
    36
    Velkou šanci měl i jeden z domažlických hráčů, který hlavičkoval z malého vápna, ale parádním zákrokem se prezentoval brankář Dvořák, který míč vyrazil.
     
    20
    Je odehráno dvacet minut a na první branku stále čekáme. Aktivnější jsou hráči sokolovského celku, ale vedoucí gól ještě nevstřelili. Největší šanci zápasu měl Milan Jurdík, který se řítil sám na brankář Domažlic, ale nepřekonal ho.
     
    5
    V sestavě sokolovského Baníku je i Stanislav Nohýnek, který je v Sokolově na testech. Tento zkušený obránce naposledy působil v Kazachstánu. V útoku nastoupil Milan Jurdík, který hrál v týmu Aleše Jindry už v jarní části FNL.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Utkání se nakonec hraje ve Zruči u Plzně, kde je Baník Sokolov na soustředění.
     
    FK Baník Sokolov

    Fotbalistům Sokolova se začátek Fotbalové národní ligy (FNL) velmi rychle blíží. Svěřenci Aleše Jindry sehrají první mistrovské utkání už 27. července, kdy doma hostí silný Zlín.

    Sokolov zatím odehrál v přípravě tři zápasy a na výhru stále čeká. V prvním duelu remizoval s německým Aue 2:2, pak prohrál s mistrovskou Plzní 1:2 a v posledním zápase prohrál 0:2 v Ústí nad Labem. Tento duel sehrají svěřenci Aleše Jindry v rámci soustředění, na kterém jsou ve Zruči u Plzně.

    Lukáš Švéda

    Jakub Kopřiva


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 66. Dvořák, 77. Vondráček


    TJ Jiskra Domažlice:
    FK Baník Sokolov: Dvořák I. (46. Krbeček) – Blažek, Hruška (46. Vondráček), Nohýnek, Hrubý – Čada (46. Vaněček), Vrtělka – Šrom (46. Machek), Kobylík (46. Holub), Dvořák II. – Jurdík (46. Šamánek)
    bahis siteleri