Česko – Francie 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (1:0)
Francie
Pondělí 15.07.2013, 23:45Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Partner:
     
    39:17
    Češi si ještě zahrají přesilovku, na trestnou odešel Lapresa.
     
    32:04
    Francie právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se Francouzi dočkali čestného úspěchu! Lapresa sice na Handla dvakrát nevyzrál, nakonec se však prosadil JULIAN COURAUD. Asistence: Yohann Jalinier.
     
    31:10
    Za nedovolené bránění odešel na trestnou Tvrzník.
     
    27:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další demonstrace jednoduchosti. Tentokrát nabral na vlastní polovině rychlost obránce PATRIK ŠEBEK a v samostatném úniku si s Lefrancem poradil. Pochvalme také správně načasovanou nahrávku Marka Loskota. Asistence: Marek Loskot.
     
    25:10
    Beziau však vzápětí viděl před brankou osamoceného Jaliniera, který ovšem ani tentokrát nepokazil Handlovi čisté konto. Další skvělý postřeh českého brankáře.
     
    22:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    A teď už je asi definitivně hotovo! Velkou parádu totiž předvedl LUKÁŠ CIK, který se chopil kotouče, projel s ním útočnou polovinou a umístil ho za záda Lefrance! Asistence: Martin Tvrzník a Jan Besser.
     
    21:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Lapresa se vydal střemhlav proti českým obráncům, ale kotouč ztratil. Toho se zmocnil Veselý, všiml si PETRA KAFKY, který nenápadnou střelou překonal Lefrance. Asistence: Ondřej Veselý.
     
    18:48
    Krásnou individuální akci předvedl Loskot, který si dokonce položil gólmana Lefrance, dostal se však mimo střelecký úhel a zakončit už účelně nedokázal.
     
    13:35
    Češi hrají oslabení, na trestné lavici sedí Šebek.
     
    11:38
    Opět se před francouzským střelcem otevřela doslova dálnice! Beziau ale podobně jako Fontanile před několika minutami blafák do bekhendu nedotáhl.
     
    04:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Snad vůbec poprvé v celém zápase se Češi usadili na delší časový úsek na útočné polovině. Kafka našel MARKA LOSKOTA a ten zaskočil brankáře Lefrance! Asistence: Petr Kafka.
     
    02:22
    První loženka zápasu! Čeští zadáci laxně nechali projet Fontanila až před branku, francouzský útočník ale nedokázal najít skulinu mezi Handlovými betony.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 5. Loskot (Kafka), 21. Kafka (Veselý), 23. Cik (Tvrzník, Besser), 28. Šebek (Loskot) – 33. Couraud (Jalinier)


    Česko: Handl – Tvrzník, Strýček, Vozdecký, Šebek, Cik, Bernad – Besser, Veselý, Loskot, Kafka, Šimo, Přibyl, Jiřík, Fiala.
    Francie: Lefranc (30. Rebuffet) – Hamon, Gregoire, Tijou, Couraud, Ladonne, Thomas – Lapresa, Jalinier, Beziau, Boitard, Fontanile, Guerin.
    bahis siteleri