Tisková konference hokejového klubu Mountfield HK (kon.) | Tisková konference FC Vysočina Jihlava (kon.)
Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.)
konec
Tisková konference hokejového klubu Mountfield HK

Úterý 16.07.2013, 11:00Tiskové konference
     
    To je ode mě pro tuto chvíli vše, z Prahy Vám děkuji za pozornost. (11:31:24)
     
    Moderátor tiskovou konferenci právě ukončil a poděkoval za účast všem šesti hostům i novinářům, kterých se v hotelu Corinthia Hotel Prague sešlo kolem čtyřicítky.
     
    Ještě jeden dotaz, týkající se Tomáše Rolinka. Klub byl v kontaktu s jeho agentem, ten ale jednal ještě s jiným klubem a slíbil, že pokud bude mít s hráčem zájem, hradeckému klubu se ozve. Zatím se však neozval.
     
    Pozice sportovního manažera prozatím zůstává neobsazena.
     
    Co se týče zbytku realizačního týmu, nabídku původnímu týmu v Budějovicích podle generálního manažera v podstatě nikdo nereflektoval. Proto v realizačním týmu budou dosavadní pracovníci Královských lvů.
     
    Aleš Kmoníček by byl podle svých slov spokojen s návštěvností okolo 4 000 diváků na zápas.
     
    Webové stránky Mountfield HK mají obnovený design podle nového loga. Ještě před startem sezóny je ovšem čeká kompletní renovace.

    Nacházejí se nově na adrese www.mountfieldhk.cz.
     
    U permanentních vstupenek se jedná o rozpětí přibližně 2 000 až 4 000 korun.
     
    Novináře pochopitelně zajímá cenová hladina vstupenek. Aleš Kmoníček hovoří o "přijatelné úrovni". Jednotlivé vstupné bude od 90 do 190 korun, od sektoru na stání po nejlepší sektory na stadionu.
     
    Hradecký klub doposud permanentní vstupenky na první ligu neprodával, netýká se ho tedy problém vracení peněz. Na začátku srpna by se ovšem už měl rozeběhnout prodej permanentek na novou extraligovou sezónu.
     
    Z řad novinářů padla otázka na překryté zápasy Hradce a Pardubic v extralize. Podle Aleše Kmoníčka se problém týká sedmi zápasů a budou ho s druhým východočeským klubem ještě řešit.
     
    Důležitou skutečností je, že klub Mountfield HK bude působit pouze v Tipsport extralize. Klub Královští lvi Hradec Králové bude nadále provozovat hokejovou mládež ve městě, a to bez jakýchkoli změn.
     
    Padla otázka například na Tomáše Rolinka. Podle generálního manažera už není potřeba kádr výrazně doplňovat, nicméně zmínil jméno hradeckého patriota Jaroslava Kudrny, s nímž je v kontaktu. Žádná domluva ovšem zatím neproběhla.
     
    Aleš Kotalík podle generálního manažera není s klubem na ničem domluven, nicméně může se stát ještě cokoli. Aleš Kmoníček odtajnil šest hradeckých hráčů, kteří se zapojí do zápasové přípravy – brankář Koutský, obránci Vágner, Kolafa, útočníci Švagrovský, Tvrdík, Haluza.
     
    Trenéry týmu budou Peter Draisaitl a Jiří Kučera.
     
    Aleš Kmoníček potvrzuje, že dvojice zájemců o prvoligovou licenci, která již několik dní probíhá všemi médii, odpovídá skutečnosti. Mělo by se rozhodnout v příštím týdnu.
     
    Na Miroslava Schöna šel dotaz čistě administrativního rázu. K převodu extraligové licence ještě zbývá získat registrační číslo od ČSLH.
     
    A nyní již přichází čas na dotazy z řad novinářů.

    Martin Voltr

    bahis siteleri