Tisková konference hokejového klubu Mountfield HK (kon.) | Tisková konference FC Vysočina Jihlava (kon.)
Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.)
konec
Tisková konference FC Vysočina Jihlava

Úterý 16.07.2013, 13:03Tiskové konference
     
    13:40
    Tisková konference je u konce, děkujeme Vám za pozornost a opět někdy na počtenou. (13:40:18)
     
    13:38
    K sektoru hostí pan Tulis dodal, že v něm stále vidí jeden z momentálních největších problémů. Kapacita tohoto sektoru pro následující sezonu je 300 osob. Co se týče nadcházejícího obávaného duelu, vedení klubu věří, že z pořadatelského pohledu bude vše zvládnuto.
     
    13:35
    Dále tu z úst tiskového mluvčího zaznělo, že očekávaný nedělní duel bude s největší pravděpodobností vyprodán a celý klub se na onen svátek těší.
     
    13:33
    Další dotaz byl od přítomné redaktorky, která připomněla zrádnost druhé sezony nováčka po postupu. Trenér Komňacký v týmu stále vidí podobné nadšení a entuziasmus jako vloni a o přístup hráčů nemá velký strach.
     
    13:30
    Dotaz na Václava Kolouška a jeho roli v týmu. Dle slov Františka Komňackého se role jednoho z nejdůležitějších hráčů Jihlavy příliš nezměnila, stále na něj tým spoléhá a v kabině je nepostradatelný. Důležité prý je, aby ho nepotkali zdravotní potíže.
     
    13:27
    Dotaz jednoho z přítomných směřoval na již zmíněné dvě potencionální posily. Trenér František Komňacký vyjádřil touhu dovést oba pleyery v co nejkratším čase, ovšem vše je stále v nedotaženém stavu, v cestě obou hráčů údajně pořád dost překážek.
     
    13:23
    Jeden z dotazů směřoval na novou akvizici Vojtěcha Přeučila, jehož trápí zdravotní potíže. Podle slov trenéra Komňackého je jeho start v úvodním kole Gambrinus ligy ohrožen, ale stav jeho svěřence se prý zlepšuje. Tým je každopádně připraven i na variantu bez něho. Šance na start jednoho z největších překvapení zimní přípravy proti Spartě Praha vidí zhruba padesátiprocentní.
     
    13:19
    Je za námi úvodní blok a následuje prostor pro dotazy novinářů.
    První dotaz směřoval ke stadionu. Zdeněk Tulis připomněl jednu z priorit, tj. snahu o dokompletování stánku FC Vysočina. Nyní je prý vše ve fázi shánění prostředků. Samotná přestavba stadionu by prý neměla narušit chod v areálu.
     
    13:17
    Zdeněk Tulis ve spolupráci s Miroslavem Fuksem nyní představují nové dresy FC Vysočina. Pan Tulis připomněl důležitost sponzorů, především pak stavební firmy PSJ a města Jihlava. Dle jeho slov věří, že všem sponzorům bude dělat dobrou reklamu.
     
    13:16
    František Komňacký nyní hovoří o následujícím soupeři Spartě Praha. Připomněl, že je čeká jeden z nejtěžších soupeřů v lize a věří v nejen herní ale i výsledkový úspěch.
     
    13:14
    Nyní Miroslav Fuks předal slovo kapitánu Jihlavy Lukášovi Vaculíkovi. Ten se opět vrací k přípravě, uvedl, že byla poměrně krátká než standardně, přesto prý měla pro tým důležitou roli a cítí, že mužstvo je připraveno.
     
    13:13
    Dále František Komňacký představil nově příchozí hráče, uvedl že kádr stále nemusí být definitivní(konkrétně prý klub jedná ještě s dalšíma dvěma hráči).
     
    13:10
    František Komňacký shrnul letní přípravu a zdůraznil, že soustředění v Rakousku bylo pro tým velkým přínosem, přesto, že výsledkově nebylo příliš povedené. Dále uvedl, že s výhledem na následující sezonu doufá především v atraktivní hru svého týmu.
     
    13:06
    Úvodní slovo si vzal ředitel klubu Ing. Zdeněk Tulis, který vyzdvihl filozofii klubu, připomněl, že základní osa týmu se pro následující sezonu podařila udržet, a předal slovo trenérovi Františkovi Komňackému.
     
    13:03
    Tiskový mluvčí právě zahájil dnešní tiskovou konferenci a přivítal zde její účastníky, jmenovitě ředitel klubu Ing. Zdeněk Tulis, trenér prvního mužstva František Komňacký a kapitán "áčka" Lukáš Vaculík.
     
    13:02
    Na soupisce Jihlavy pro následující sezonu je celkově 23 hráčů.
     
    BILANCE LETNÍ PŘÍPRAVY FC Vysočina Jihlava:

    Celková bilance: 7 utkání – dvě výhry – jedna remíza – čtyři porážky (skóre 8:11)

    Střelci: 2 – Přeučil, 1 – Šimonek, Vaculík, Koloušek, Mešanovič, Tlustý, Jungr

    - Do přípravy FC Vysočina se zapojilo 31 fotbalistů
     
    KÁDROVÝ POHYB FC Vysočina Jihlava:

    PŘÍCHODY:

    - Marek JUNGR (FK Teplice – přestup)
    - Jakub TEPLÝ (MFK Frýdek Místek – přestup)
    - Matúš MARCIN (1.FC Tatran Prešov/SK – přestup)
    - Vojtěch PŘEUČIL (FK Dukla Praha – přestup)
    - Adam JÁNOŠ (AC Sparta Praha – host.)
    - Jan MIKULA (SK Slavia Praha – host.)

    ODCHODY:

    - Václav VAŠÍČEK (FC Viktoria Plzeň)
    - Václav TOMEČEK (SK Sigma Olomouc)
    - David VANĚČEK (FC Viktoria Plzeň)
    - Tomáš RADA (Sivasspor TUR.)
    - Lukáš KRYŠTŮFEK (host. – FC Graffin Vlašim)
    - David VACEK (host. – FK Ustí nad Labem)
    - Tomáš SEDLÁČEK (konec smlouvy)
    - Peter CVIRIK (konec smlouvy)
    - Igor OBERT (konec smlouvy)
    - Dalibor ROŽNÍK (konec smlouvy)
     
    Účastníci tiskové konference se v jihlavském press centru pomalu scházejí, tisková konference FC Vysočina před následujícím ročníkem Gambrinus Ligy začne zhruba za 20 minut.

    Kryštof Kůs

    bahis siteleri