Ural – CSKA Moskva 2:2 (kon.) | FK Krasnodar – Zenit 1:2 (kon.)
konec
FK Ural
2:2 (0:1)
CSKA Moskva
Středa 17.07.2013, 15:30Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    86
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Elm měl skvělý výhled a všiml si, že má ve vápně dva spoluhráče, a tak ze své kopačky vyslal učebnicový centr, na který si vyskočil hlavičkující VÁGNER LOVE a překonal brankáře Pomazana.
     
    78
    Ural právě vstřelil branku!
    Fanoušci Uralu teď viděli fotbalovou parádu, kterou jejich miláčci vymysleli. Sarkisov viděl, že se mu na levém křídle rozběhl Gorbaněc a okamžitě mu adresoval přihrávku. Gorbaněc si míč zpracoval na prsa a poté jej poslal na malé vápno, kde si své místečko našel SPARTAK GOGNIEV a přesnou trefou do prázdné branky poslal svůj tým do vedení. Navíc se dnes může radovat ze druhé vstřelené branky.
     
    48
    Ural právě vstřelil branku!
    Rohový kop si vzal na starost Honda, ale připravený Pomazan vyskočil ze všech hráčů nejvýše a balon uklidil do rukavic. Brankář Uralu poté okamžitě rozehrál a obrana Moskvy chybovala. K balonu se na levém křídle dostal Serderov, obehrál dva vracející se protihráče a poté volil přihrávku. K míči se jako první dostal sprintující SPARTAK GOGNIEV, který vystřelil z první a nádhernou trefou vyrovnal na 1:1.
     
    24
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Na levém křídle si o přihrávku řekl Ščenikov a poté ze své kopačky vyslal povedený přízemní centr, kterého se na malém vápně zmocnil AHMED MUSA, jemuž stačilo nastavit kopačku a přesným zásahem poslal Moskvu do vedení.

    Lucie Rapantová

    Branky: 48. Gogniev, 78. Gogniev – 24. Musa, 86. Love

    Karty:   36. Ignaševič (CSK)


    FK Ural: Pomazan – Gorbaněc, Tumasjan, Vjestica, Safronidi, Bočkov, Serderov (58. Manučarjan), Sapeta, Jerochin (46. Sarkisov) (84. Ojwole), Ščanicin, Gogniev
    CSKA Moskva: Akinfejev – A. Berezutskij, V. Berezutskij, Ignaševič, Ščenikov (82. González), Dzagojev, Wernbloom, Honda, Vágner Love, Zuber (62. Elm), Musa

    Rozhodčí: I. Nizovcev – O. Čelovalnikov, V. Dančenko
    bahis siteleri