Ural – CSKA Moskva 2:2 (kon.) | FK Krasnodar – Zenit 1:2 (kon.)
konec
FK Ural
2:2 (0:1)
CSKA Moskva
Středa 17.07.2013, 15:30Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Brankář Pomazan teď předvedl nemožné a zabránil stoprocentnímu gólu. Na centrovaný míč si v malém vápně vyskočil hlavičkující Wernbloom, který pálil z bezprostřední blízkosti, ale Pomazan jeho pokus zneškodnil.
     
    86
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Elm měl skvělý výhled a všiml si, že má ve vápně dva spoluhráče, a tak ze své kopačky vyslal učebnicový centr, na který si vyskočil hlavičkující VÁGNER LOVE a překonal brankáře Pomazana.
     
    84
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Artur Sarkisov, přichází Adessoye Ojwole.
     
    82
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Georgi Ščenikov, přichází Mark González.
     
    78
    Ural právě vstřelil branku!
    Fanoušci Uralu teď viděli fotbalovou parádu, kterou jejich miláčci vymysleli. Sarkisov viděl, že se mu na levém křídle rozběhl Gorbaněc a okamžitě mu adresoval přihrávku. Gorbaněc si míč zpracoval na prsa a poté jej poslal na malé vápno, kde si své místečko našel SPARTAK GOGNIEV a přesnou trefou do prázdné branky poslal svůj tým do vedení. Navíc se dnes může radovat ze druhé vstřelené branky.
     
    74
    Na pravém křídle se pořádně rozhlédl Honda a prezentoval se zpětnou přihrávkou, které se zmocnil Dzagojev. Druhý jmenovaný si připravil míč na střelu a důkladně prověřil brankáře Pomazana, který si připsal brilantní zákrok a zabránil inkasovanému gólu. Dzagojevova střela mířila pod břevno, ale Pomazan zasáhl opravdu výtečně.
     
    69
    O přihrávku si řekl na levém křídle Gogniev a dostal se do vápna, kde obehrál brankář Akinfejeva, posadil ho “na zadek“ a poté míč odcentroval ke vzdálenější tyči, kam si nabíhal jeho spoluhráč. Nicméně jako první byl u balonu bránící hráč Moskvy a odhlavičkoval jej do bezpečí.
     
    64
    FK Ural mohl jít do vedení! Přihrávku za obranu obdržel Sarkisov a postupoval sám na Akinfejeva. Nicméně brankář celku CSKA Moskva předvedl parádní zákrok a v souboji jeden na jednoho vyšel vítězně. Reflexivním zákrokem vychytal Sarkisova a balon poslal na rohový kop.
     
    62
    Prvního střídání využili hosté. Své už má dnes odkopáno Zuber, kterého nahradil Elm.
     
    58
    Druhá změna v sestavě domácích. Ze hry odešel Serderov, kterého nahradil Manučarjan.
     
    53
    K balonu se postavili dva hráči, a to Ignaševič a Honda. První jmenovaný se rozeběhl a prudce kopl do míče. Brankář Pomazan měl plné ruce práce, ale štiplavý pokus zlikvidoval úspěšně.
     
    48
    Ural právě vstřelil branku!
    Rohový kop si vzal na starost Honda, ale připravený Pomazan vyskočil ze všech hráčů nejvýše a balon uklidil do rukavic. Brankář Uralu poté okamžitě rozehrál a obrana Moskvy chybovala. K balonu se na levém křídle dostal Serderov, obehrál dva vracející se protihráče a poté volil přihrávku. K míči se jako první dostal sprintující SPARTAK GOGNIEV, který vystřelil z první a nádhernou trefou vyrovnal na 1:1.
     
    46
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Alexandr Jerochin, přichází Artur Sarkisov.
     
    38
    Dzagojev přihrál Hondovi, který obehrál protihráče, připravil si míč na levačku a prezentoval se velmi prudkou střelou. Brankář Pomazan vše jistil, ale zasahovat nakonec nemusel, protože Hondův pokus skončil asi půl metru vedle tyče.
     
    36
    První žlutou kartu vyfasoval Ignaševič, který zajel do svého protihráče a sudí neváhal ani minutu.
     
    24
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Na levém křídle si o přihrávku řekl Ščenikov a poté ze své kopačky vyslal povedený přízemní centr, kterého se na malém vápně zmocnil AHMED MUSA, jemuž stačilo nastavit kopačku a přesným zásahem poslal Moskvu do vedení.
     
    20
    Nečekaně se k míči dostal Dzagojev, který si jej připravil na pravačku a placírkou jej poslal do pravého horního rohu. Nicméně brankář Pomazan předvedl parádní zákrok a zabránil inkasovanému gólu. Dzagojevova střela byla opravdu povedená, nebezpečná a velmi pohledná.

    Lucie Rapantová

    Branky: 48. Gogniev, 78. Gogniev – 24. Musa, 86. Love

    Karty:   36. Ignaševič (CSK)


    FK Ural: Pomazan – Gorbaněc, Tumasjan, Vjestica, Safronidi, Bočkov, Serderov (58. Manučarjan), Sapeta, Jerochin (46. Sarkisov) (84. Ojwole), Ščanicin, Gogniev
    CSKA Moskva: Akinfejev – A. Berezutskij, V. Berezutskij, Ignaševič, Ščenikov (82. González), Dzagojev, Wernbloom, Honda, Vágner Love, Zuber (62. Elm), Musa

    Rozhodčí: I. Nizovcev – O. Čelovalnikov, V. Dančenko
    bahis siteleri