All Stars Thajska – Chelsea 0:1 (kon.) | Zlín – Břeclav 4:1 (kon.) | Ústí n. L. – Chomutov 2:1 (kon.)
Havířov – Třinec 1:1 (kon.)
konec
All Stars Thajska
0:1 (0:1)
Chelsea FC
Středa 17.07.2013, 15:00 • Rajamangala National Stadium • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    V přátelském utkání tak vítězí Chelsea. Nutno dodat, že zaslouženě. Thajsko se za celý zápas nedostalo téměř k jediné střele a londýnský celek měl utkání pod kontrolou. Jose Mourniho tak může být spokojený. To je ode mne vše a přeji příjemný zbytek dne. (16:55:13)
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Hraje se ale daleko od branky hostujícího gólmana. A nastavovat se nebude.
     
    89
    Thajsko bude vhazovat nedaleko středového kruhu. To může být poslední šance pro domácí se zápasem něco udělat.
     
    88
    Ramirez pálil z velké vzdálenosti, avšak jeho dalekonosná rána nenašla prostor mezi třemi tyčemi.
     
    87
    Ginkel kopal rohový kop, který ale končí pouze v náruči pozorného domácího muže v rukavicích.
     
    85
    Chelsea má zápas ve svých rukách. V posledních minutách znovu zvyšuje tlak a tlačí se čím dál tím více k brance Klanklina.
     
    83
    Po špatné rozehrávce domácích hráčů se k balónu dostal Ba, který se snažil využít nerozvážnosti v obraně Thajska. Jeho přízemní rána ale byla nepřesná.
     
    82
    Sole si sbíhal na dlouhý nákop, avšak v hlavičkovém souboji společně s Cahilem neuspěl.
     
    81
    Moses dostal kulatý nesmysl ke středu velkého vápna. Tam se snažil z otočky pálit, ale nedokázal to, neboť jeho rána byla zblokovaná.
     
    80
    Pomalu se nám blíží závěr druhého poločasu. Chelsea je stále aktivnějším celkem a svého soupeře drží daleko od své branky, nicméně stačí jedna povedená akce Thajska a může být srovnáno.
     
    78
    Hosté střídají. Odchází Kevin de Bruyne. Toho na hřišti nahradí Armand Traore.
     
    77
    Následný přímý kop rozehrál De Bruyne, který zvolil místo centru střelu, která prosvištěla kolem zdi a mířila do odkryté části levé branky. Domácí brankař ale dokázal rychle zareagovat a být na místě včas.
     
    76
    A v další akci se znovu prezentoval aktivní Ba, jenž se s míčem dostal do souboje s Kaimbim a došel si pro faul.
     
    75
    Ba si naběhl na zajímavý pas, který směřoval do malého vápna. Už už se dostával k hlavičce, když v tom mu zabránil rychlým výběhem Klanklin.
     
    73
    Hazard byl sice pod tlakem dvou protihráčů, ale i přes to dokázal odcentrovat do šestnáctky. Nicméně nikdo z celku Chelsea si do vápna nenaběhl.
     
    72
    Hosté se dostali do rychlého přečíslení. To ale pokazil nepřesnou rozehrávkou Ramires.
     
    70
    Nepříliš výrazný Ivanovič dostal přesný pas k levému křídlu, kde vyslal střelu ke vzdálenější tyči. Míč ale branku minul.
     
    69
    Hra se v této pasáži přeci jen mírně zklidnila a k vidění není moc pohledného fotbalu. Hraje se převážně u středového kruhu.
     
    68
    De Bruyne si jako starý mazák pohrál s obranou domácích, ale v následné šanci selhal, když mu střela vůbec nesedla.
     
    67
    Přichází střídaní na straně domácích. Odchází Silva, kterého nahradí Soleb.
     
    66
    Puanakunmee vymyslel zajímavou akci, když si prohodil kulatý nesmysl napříč třemi hráči Chelsea, jenže ve finální fázi selhal a žádnou střelu nevyprodukoval.
     
    65
    Po delší odmlce se celek All Stars dostal na útočnou polovinu. Tam ale moc dlouho domácí nepobyli, neboť Silva o míč rychle přišel.
     
    63
    Další rozruch v pokutovém území Thajska. Po rychlé kombinaci se k míči dostal De Bruyne, který pálil z otočky. Jeho přízemní ránu dokázal Klanklin jen tak tak vyrazit.
     
    62
    Blackman se poprvé dostal k míči, jenže to bylo způsobeno přihrávkou malou domů, jenž vyprodukoval Cahil.
     
    60
    Další standardní situaci hostů už byla mnohem nebezpečnější. Na letící centr ke vzdálenější tyči si nabíhali tři osamocení hráči Chelsea, avšak ani jeden z nich nedokázal skluzem balón trefit.
     
    59
    Thajsko je pod velkým tlakem. Náporu se snaží domácí ubránit tím, že balóny odkopávají co nejdále od své svatyně.
     
    58
    Londýnský celek zahrával další zajímavou standardní situaci. Na kopačku si balón připravil Moses, jenž pálil z první přímo na Klanklina. Balón ale letěl doprostřed branky, takže s tím neměl domácí gólman příliš velké potíže.
     
    56
    Subara se snažil individuálně prosadit podél postranní čáry, jenže přes pozorného Ramirese se nedokázal dostat.
     
    55
    V posledních chvílích je k vidění hodně faulů ze stranu domácího týmu. Chelsea toho zatím ale nevyužila.
     
    54
    Chelsea rozehrávala standardní situaci z hranice velkého vápna. Ramirez všechny překvapil přízemní přihrávkou ke středu hřiště, kam si sbíhal Ba, jenž z první vypálil. Jeho dělovka ale jen těsně minula levou tyč.
     
    53
    Ba se dostával do zajímavé šance, když se obtočil kolem dvou hráčů a nebýt nešťastného pádu mohl jít sám na bránu.
     
    52
    Nová sestava Chelsea je plná energie, a tak není překvapením, že hosté jsou znovu aktivnější a tlačí se na útočnou polovinu.
     
    50
    Kde následně Thajsko vybojovalo rohový kop. K tomu se postavil Puangchan. Ten jej poslal na hlavičku Silvy, který se ale mezi tři tyče netrefil.
     
    49
    K té se postavil sám faulovaný, jenže jeho centr mu nevyšel dle představ a končí mimo brankový prostor. Do útoku tak jdou domácí.
     
    48
    Lampard se vrhl vstříc dvěma domácím hráčům, čímž získal pro svůj celek standardní situaci.
     
    47
    Hazard centroval z pravé strany na protější část hřiště, kde si balón zpracoval Moses. Tomu ale střela vůbec nesedla.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Sestava Chelsea na druhý poločas:

    Blackman– Bertrand, Chalobah, Cahill, Ivanovič, Ramires, Marco van Ginkel, Moses, Hazard, De Bruyne, Ba.
     
    V první části jsme byli svědky jasné převahy Chelsea, která měla mnoho šancí, avšak využila pouze jedinou. Ve 33. minutě zahrávali hosté penaltu, kterou bez větších potíží proměnil Lukaku. Nutno ale pochválit De Bruyna, jenž byl velmi aktivní a domácím hráčům způsoboval velké potíže. Do druhého poločasu nastoupí Chelsea zcela s jinou sestavou.
     
    První poločas skončil.
     
    45
    Chelsea kombinuje na útočné polovině a pomalu vyčkává konce prvínho poločasu.
     
    43
    Následný centr Piazona ale nebyl vyvedený a domácí muž v brance ho s jistotou ukryl do svých rukavic.
     
    42
    Kdo jiný, než De Bruyne mohl způsobit rozruch ve vápnu Thajska. Zmiňovaný hráč se dostal ke dvěma střelám z pravé strany, avšak ani jedna neprošla ke Klanklinovi.
     
    41
    Šubara dostal příležitost další standardní situace svého týmu. Jeho centr ale končí pouze v náruči připraveného a pozorného Čecha.
     
    40
    V závěru poločasu se přeci jen ale i domácí snaží hrozit před brankou Chelsea, jenže hostující obrana funguje perfektně, načež londýnský celek hrozí z rychlých protiútoků.
     
    38
    Lukaku dostal nádherný pas za obranu domácích. Běžel osamocen tváří v tvář Klanklinovi, kterého se snažil propálil rychlou přízemní střelou ke vzdálenější tyči. Domácí brankař ale proti jeho ráně výborně zasáhl a dokázal jí zlikvidovat.
     
    37
    Thajsko rozehrávalo svou první standardní situaci. Ze střední vzdálenosti se k balónu postavil Silva, který odcentroval do šestnáctky, kde ale zaúřadovala hostující obrana.
     
    35
    De Bruyne patří mezí nejaktivnější hráče na hřišti. Je téměř u každé akce. To potvrdil v následné situaci, kdy poslal málem do brejku rozeběhnutého Lukaka, kterému se ale balón zapletl pod nohama.
     
    34
    All Stars Thajska bojuje odvážně, nicméně na domácích je pomalu, ale jistě znát únava, a tak se hosté dostávají čím dal tím více k pokutovém území.
     
    33
    Chelsea právě vstřelila branku!
    K míči se postavil ROMELU LUKAKU, který nezpanikařil a přízemní střelou k levé tyči poslal balón přesně do protipohybu brankaře, jenž byl proti této ráně bezmocný.
     
    32
    Chelsea bude kopat penaltu!
     
    31
    Hostující Essien nešťastně trefil místo míče Wiriyu a v bolestech se svalil na zem. Naštěstí to není nic vážného a ve hře bude moci pokračovat.
     
    30
    De Bruyne rozehrával rohový kop, který směřoval ke středu pokutového území, tam si ale s míčem hravě domácí poradili a odpálili jej opět pryč.
     
    29
    Subara se odhodlal k ojedinělé akci, když dostal prostor na levé straně. Vypálil z poměrně velké vzdálenosti a to zapřičínilo, že mu rána nesedla a končí mimo brankový prostor.
     
    27
    V této chvíli letí do pokutového území Klanklina jeden centr za druhým, nicméně hráči All Stars se zatím srdnatě braní a veškeré míče odkopávají až k protější rance.
     
    26
    V následné akci se ale domácí museli rychle vracet, neboť se do dobré pozice dostal po přízemní přihrávce De Bruyne. Naštěstí pro Thajsko ale stál v těsném ofsajdu.
     
    25
    Schurrle poslal zajímavý centr do šestnáctky, kde se ale nejlépe zorientoval brankař domácích, jenž balón uschoval do své náruče
     
    23
    Hra je na chvíli přerušena a hráči mají možnost se trošku osvěžit. Jose Mourniho neváhá a pobízí své svěřence k větší aktivitě.
     
    22
    Po nepovedeném centru londýnského týmu bude Klankin odkopávat od své branky.
     
    21
    De Bruyne dostal míč k pravé straně, kde si kulatý nesmysl přehodil na pravou nohu. Následnou střelou ze střední vzdálenosti vyprodukoval dělovku, jenž jen těsně minula horní brankovou konstrukci.
     
    20
    Chelsea v posledních minutách zvyšuje svůj tlak z čeho vznikly již dvě gólové šance na území Thajska.
     
    18
    Lukaku se dostal k odraženému míči. Na hranici malého vápna již napřahoval pravou nohou k dělovce, jenže jeden z domácích hráčů mu v poslední chvíli dokázal ránu zblokovat.
     
    16
    A z této akce se hosté málem ujali vedení. Letící centr ke vzdálenější tyči odhlavičkoval De Bruyne ke středu pokutového území, kde jej Klankin vyrazil pouze před sebe, což byla chyba, neboť v daném místě bylo mnoho hráčů Chelsea, Jenže nikdo z nich se k balónu pořádně nedostal a Puttan stihl balón odpálit.
     
    15
    Piazon si došel pro faul, když se odvážně rozeběhl proti houfu hráčů Thajska. Hlavní arbitr ani chvíli neváhal a odpískal volný přímý kop ve prospěch Chelsea.
     
    14
    Nutno dodat, že zde na Rajamangala stadium panuje nádherná atmosféra. Diváci křičí a fandí při každé akci svého a překvapivě i hostujícího týmu.
     
    12
    De Bruyne vymyslel hezkou kombinaci společně se Schurllem. Rychlou akci na jeden dotek ale pokazil prvně zmiňovaný, jenž se efektivní patičkou snažil zbavit dvou obránců, nicméně bez úspěchu.
     
    11
    Po delší době se domácí dostali k vápnu Petra Čecha. Ve velkém závaru se ke kulatému nesmyslu dostal Silva, jenže přes houšť hráčů nedokázal balón nikam propasírovat.
     
    10
    Londýnský celek má zatím jasnou převahu, avšak rychlá kombinace nevede zatím k ničemu nebezpečnému.
     
    8
    De Bruyne vyprodukoval centr, jenž směřoval na naběhnutého Wallace, který hlavičkoval z první, ale branku minul.
     
    7
    Essien se dostával do další zajímavé šance, jenže si nepohlídal záda, kde na něj číhal jeden z hráčů domácích, který ho o míč obral.
     
    6
    Domácí jsou hodně pasivní. Všichni hráči Thajska jsou zalezlí na své půlce a vyčkávají na to, co soupeř udělá.
     
    5
    Schurrle nabral rychlost a obdržel balón podél postranní čáry. Naběhl si až k rohovému praporku, kde následným centrem předložil balón Essienovi. Ten ale v optimální pozici netrefil míč.
     
    3
    Chelsea v této chvíli sevřela svého soupeře na jeho obranné polovině, nicméně hosté se zatím k žádné pořádné střele nedostali.
     
    2
    Schurlle se dostával do zajímavé pozice, avšak balón nedokázal pořádně zpracovat a přišel o něj dřív, než stihl něco kloudného vymyslet.
     
    2
    A hned v počátku zahrozil Silva, který ze střední vzdálenosti vyprodukoval přízemní střelu. Te ale chyběla patřičná razance a Čech nemusel zasahovat.
     
    1
    O úvodní výkop zápasu se postarali hráči domácího celku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    All Stars Thajska: Klanklin– Punrit (c), Puttan, Kasonga, Kaimbi, Viwatchaichok, Wiriya-Udomsiri, Puanakunmee, Shimoji, Silva, Šubara.

    Chelsea FC: Čech; – Wallace, Kalas,Terry (c), Cole, Lampard, Essien, Piazon, De Bruyne, Schurrle, Lukaku.
     
    Za malý okamžik zápas vypukne. První zápas Chelsea pod novým trenérem José Mourinhem znamená i další zajímavou novinku a to je účast Tomáše Kalase v základní sestavě po boku Johna Terryho. V utkání samozřejmě také nebude chybět Petr Čech, tudíž k vidění budou hned dva čeští hráči v základní sestavě londýnského celku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Martin Doležal

    Branky: 33. Lukaku (pen.)


    All Stars Thajska: Klanklin– Punrit (c), Puttan, Kasonga, Kaimbi, Viwatchaichok, Wiriya-Udomsiri, Puanakunmee, Shimoji, Silva, Šubara.
    Chelsea FC: Čech; – Wallace, Kalas,Terry (c), Cole, Lampard, Essien, Piazon, De Bruyne, Schurrle, Lukaku.
    bahis siteleri