All Stars Thajska – Chelsea 0:1 (kon.) | Zlín – Břeclav 4:1 (kon.) | Ústí n. L. – Chomutov 2:1 (kon.)
Havířov – Třinec 1:1 (kon.)
konec
All Stars Thajska
0:1 (0:1)
Chelsea FC
Středa 17.07.2013, 15:00 • Rajamangala National Stadium • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    78
    Hosté střídají. Odchází Kevin de Bruyne. Toho na hřišti nahradí Armand Traore.
     
    67
    Přichází střídaní na straně domácích. Odchází Silva, kterého nahradí Soleb.
     
    63
    Další rozruch v pokutovém území Thajska. Po rychlé kombinaci se k míči dostal De Bruyne, který pálil z otočky. Jeho přízemní ránu dokázal Klanklin jen tak tak vyrazit.
     
    60
    Další standardní situaci hostů už byla mnohem nebezpečnější. Na letící centr ke vzdálenější tyči si nabíhali tři osamocení hráči Chelsea, avšak ani jeden z nich nedokázal skluzem balón trefit.
     
    54
    Chelsea rozehrávala standardní situaci z hranice velkého vápna. Ramirez všechny překvapil přízemní přihrávkou ke středu hřiště, kam si sbíhal Ba, jenž z první vypálil. Jeho dělovka ale jen těsně minula levou tyč.
     
    38
    Lukaku dostal nádherný pas za obranu domácích. Běžel osamocen tváří v tvář Klanklinovi, kterého se snažil propálil rychlou přízemní střelou ke vzdálenější tyči. Domácí brankař ale proti jeho ráně výborně zasáhl a dokázal jí zlikvidovat.
     
    33
    Chelsea právě vstřelila branku!
    K míči se postavil ROMELU LUKAKU, který nezpanikařil a přízemní střelou k levé tyči poslal balón přesně do protipohybu brankaře, jenž byl proti této ráně bezmocný.
     
    32
    Chelsea bude kopat penaltu!
     
    21
    De Bruyne dostal míč k pravé straně, kde si kulatý nesmysl přehodil na pravou nohu. Následnou střelou ze střední vzdálenosti vyprodukoval dělovku, jenž jen těsně minula horní brankovou konstrukci.
     
    18
    Lukaku se dostal k odraženému míči. Na hranici malého vápna již napřahoval pravou nohou k dělovce, jenže jeden z domácích hráčů mu v poslední chvíli dokázal ránu zblokovat.
     
    16
    A z této akce se hosté málem ujali vedení. Letící centr ke vzdálenější tyči odhlavičkoval De Bruyne ke středu pokutového území, kde jej Klankin vyrazil pouze před sebe, což byla chyba, neboť v daném místě bylo mnoho hráčů Chelsea, Jenže nikdo z nich se k balónu pořádně nedostal a Puttan stihl balón odpálit.
     
    5
    Schurrle nabral rychlost a obdržel balón podél postranní čáry. Naběhl si až k rohovému praporku, kde následným centrem předložil balón Essienovi. Ten ale v optimální pozici netrefil míč.

    Martin Doležal

    Branky: 33. Lukaku (pen.)


    All Stars Thajska: Klanklin– Punrit (c), Puttan, Kasonga, Kaimbi, Viwatchaichok, Wiriya-Udomsiri, Puanakunmee, Shimoji, Silva, Šubara.
    Chelsea FC: Čech; – Wallace, Kalas,Terry (c), Cole, Lampard, Essien, Piazon, De Bruyne, Schurrle, Lukaku.
    bahis siteleri