Švédsko – Island 4:0 (kon.) | Itálie – Německo 0:1 (kon.)
konec
Itálie
0:1 (0:1)
Německo
Neděle 21.07.2013, 18:00 • Vaxjo Arena • Mistrovství Evropy - ženy
Předzápasové kurzy
     
    90
    Iannellaová kopla roh mizerně a protiútok musela hasit faulem Di Crisciová, za což dostala žlutou kartu.
     
    87
    Maroszánová si chytře došla pro faul. Pro její kličku na střed neměla pochopení Stracchiová a dostává za to žlutou kartu. Němky budou navíc kopat přímý kop ze zhruba pětadvaceti metrů.
     
    79
    Gabbiadiniová si nyní možná trochu vybila frustraci na Maierové a zbytečně ji dohrála u lajny. Dostává za to žlutou kartu.
     
    63
    Krásné momenty na obou stranách. Po šanci Italek se znovu hnaly dopředu Němky, Laudehrová už by šla do střelecké pozice, ale Salvaiová ji v poslední chvíli podtrhla. Žlutá karta je pro Itálii ještě dobrým výsledkem této ošemetné situace. Následovat však bude nebezpečný přímý kop.
     
    39
    Maierová však znovu zabojovala o míč a Parisiové nezbylo nic jiného, než ji faulovat. Jasná žlutá karta.
     
    27
    Tuttinová faulovala střelkyni prvního gólu Laudehrovou a vidí za to žlutou kartu.

    Michal Šíma

    Branky: 26. Laudehrová

    Karty:   27. Tuttinová (ITA), 39. Parisiová (ITA), 63. Salvaiová (ITA), 79. Gabbiadiniová (ITA), 87. Stracchiová (ITA), 90. Di Crisciová (ITA)


    Itálie: Marchitelliová – Bartoliová, Salvaiová (69. Di Crisciová), D'Addaová, Manieriová – Tuttinová, Stracchiová, Parisiová (75. Maurová) – Gabbiadiniová, Panicová, Camporeseová (46. Iannellaová)
    Německo: Angererová – Maierová, Krahnová, Bartusiaková, Cramerová – Lotzenová, Kesslerová, Mittagová (52. Maroszánová), Goesslingová, Laudehrová – Da Mbabiová (68. Dabritzová)

    Rozhodčí: K. Kulcsárová – J. Kulcsárová (obě Maďarsko), Steinlundová (Norsko)