Švédsko – Island 4:0 (kon.) | Itálie – Německo 0:1 (kon.)
konec
Itálie
0:1 (0:1)
Německo
Neděle 21.07.2013, 18:00 • Vaxjo Arena • Mistrovství Evropy - ženy
Předzápasové kurzy
     
    90
    Iannellaová kopla roh mizerně a protiútok musela hasit faulem Di Crisciová, za což dostala žlutou kartu.
     
    89
    Překrásná střela Maroszánové končí na břevně! Ještě Kesslerová poté zkoušela dorážet, ale rychlý odraz od horní tyče ji překvapil!
     
    87
    Maroszánová si chytře došla pro faul. Pro její kličku na střed neměla pochopení Stracchiová a dostává za to žlutou kartu. Němky budou navíc kopat přímý kop ze zhruba pětadvaceti metrů.
     
    85
    Němky i nadále útočí a nyní mohly potvrdit své vedení! Krahnová jen těsně nedosáhla na rohový kop, Laudehrová poté z nulového úhlu trefila tyč! Po další teči bude následovat znovu roh.
     
    79
    Gabbiadiniová si nyní možná trochu vybila frustraci na Maierové a zbytečně ji dohrála u lajny. Dostává za to žlutou kartu.
     
    75
    Poslední střídání v týmu Itálie. Místo Parisiové přijde na poslední čtvrthodinu Maurová.
     
    69
    Střídá i Antonio Cabrini na lavičce Italek. Di Crisciová si zahraje místo Salvaiové.
     
    68
    Mezitím probíhá střídání v německém týmu. Da Mbabiovou nahrazuje Dabritzová.
     
    63
    Krásné momenty na obou stranách. Po šanci Italek se znovu hnaly dopředu Němky, Laudehrová už by šla do střelecké pozice, ale Salvaiová ji v poslední chvíli podtrhla. Žlutá karta je pro Itálii ještě dobrým výsledkem této ošemetné situace. Následovat však bude nebezpečný přímý kop.
     
    62
    Další šance Německa! Maroszánová se probila přes dvě soupeřky až do vápna a nakonec Lotzenová zakončovala střelou z otočky, míč však měla za tělem a branku netrefila!
     
    61
    Němky hrozí z protiútoku! Laudehrová z prvé strany nacentrovala a Da Mbabiové chybělo jen pár centimetrů, aby vyskočila výše a trochu sklopila čelo. Takto natahovala krk, ale míč hlavou jen přizvedla!
     
    58
    Nebezpečí před brankou Itálie! Po centru Maroszánové hlavičkovala Da Mbabiová, míč se odrazil od obránkyně a nakonec zřejmě Laudehrová zkoušela dotlačit míč do branky. Itálii zachránila Salvaiová, která míč odkopla do bezpečí.
     
    52
    Střídá i Sylvie Neidová. Mittagovou nahradí Maroszánová.
     
    46
    Do druhého poločasu vyběhla v dresu Itálie na hřiště místo Camporeseové Iannellaová.
     
    43
    No a nakonec se takováto bohorovnost nemusela Němkám vyplatit! Po špatné rozehrávce se hnaly dopředu jejich soupeřky, Gabbiadiniová centrovala a po nepovedeném odkopu Bartusiakové střílela ihned z voleje Stracchiová! Na štěstí pro Angererovou letěl míč z hranice vápna přímo do jejich rukavic.
     
    39
    Maierová však znovu zabojovala o míč a Parisiové nezbylo nic jiného, než ji faulovat. Jasná žlutá karta.
     
    36
    Obrovská šance Itálie! Gabbiadiniová zamotala svojí strážkyni u pravé lajny, ideálně nacentrovala Camporeseová byla na malém vápně zcela sama! Hlavička italské kapitánky letěla kousíček nad branku, možná dokonce i lízala břevno. Angererová by byla bezmocná, ale zasahovat nakonec nemusela.
     
    27
    Tuttinová faulovala střelkyni prvního gólu Laudehrovou a vidí za to žlutou kartu.
     
    26
    Německo právě vstřelilo branku!

    A tato zdánlivě drobná chyba stála Itálii pěkně draho! Rohový kop Goesslingové propadl přes klubko hráček na malém vápně až na odražený míč čekající SIMONE LAUDEHROVOU, které rána sice nesedla, ale záhadným způsobem doklopýtala přes několik dalších noh až do branky!
     
    8
    Da Mbabiová po pravé straně přesprintovala zřejmě Salvaiovou, odcentrovala před branku, kde Laudehrové stačilo trochu sklopithlavu, aby branku nepřestřelila! Druhá solidní příležitost Německa a znovu ze vzduchu.
     
    6
    Mittagová měla na malém vápně míč na hlavě a nikým neatakována mohla otevřít skóre, ale kulatý nesmysl jen lízla a nasměrovala ho tak vedle branky!

    Michal Šíma

    Branky: 26. Laudehrová

    Karty:   27. Tuttinová (ITA), 39. Parisiová (ITA), 63. Salvaiová (ITA), 79. Gabbiadiniová (ITA), 87. Stracchiová (ITA), 90. Di Crisciová (ITA)


    Itálie: Marchitelliová – Bartoliová, Salvaiová (69. Di Crisciová), D'Addaová, Manieriová – Tuttinová, Stracchiová, Parisiová (75. Maurová) – Gabbiadiniová, Panicová, Camporeseová (46. Iannellaová)
    Německo: Angererová – Maierová, Krahnová, Bartusiaková, Cramerová – Lotzenová, Kesslerová, Mittagová (52. Maroszánová), Goesslingová, Laudehrová – Da Mbabiová (68. Dabritzová)

    Rozhodčí: K. Kulcsárová – J. Kulcsárová (obě Maďarsko), Steinlundová (Norsko)
    bahis siteleri