K. Vary – Kölner Haie 5:4 (po pr.) | HC Plzeň – SKA-1946 6:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
6:3 (2:2, 2:0, 2:1)
SKA-1946
Pátek 09.08.2013, 17:45 • KV Arena • O pohár hejtmana Karlovarského kraje
Partner:
     
    54:15
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Přesilovku Západočeši využili. Jak by řekli na Plzeňsku: Na "tuto" střelu Jafimov neměl šanci dosáhnout. Trefil se kapitán ONDŘEJ POLÍVKA. Asistence: Jan Walter a Martin Beneš.
     
    48:00
    SKA-1946 právě vstřelilo branku!
    A MICHAIL MALTSEV jej proměnil. Maltsev jel trestné střílení, a to nebyl on, kdo byl faulovaný. Lišácké rozhodnutí sudího Zubzandy.
     
    43:57
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Ani tygří skok brankáře Jefimova nezabránil PATRIKU OPAVOVI ve skórování z bezprostřední blízkosti. Asistence: Filip Kokoška.
     
    33:54
    Plzeň právě vstřelila branku!

    JAN WALTER si našel místo v růžku Jefimovovy svatyně a puk tam přesně poslal. Asistence: Martin Beneš.
     
    24:54
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Druhý gól v oslabení dnešního dne. MARTIN BENEŠ upláchl ruské obraně a střelou na vzdálenější tyč letící těsně nad ledem se prosadil. Bez asistence.
     
    13:26
    SKA-1946 právě vstřelilo branku!
    Tak to jsem ještě neviděl. Nacvičený signál v podání dvojice Maltsev – NIKITA DYNYAK. První jmenovaný vyhrál buly z levého kruhu na hranu toho pravého, kam si přesně najel Dynyak a Štekr na tvrdou střelu z voleje vůbec neměl nárok. Asistence: Michail Maltsev.
     
    10:13
    SKA-1946 právě vstřelilo branku!
    NIKITA DYNYAK nachytal Štekra u levé tyče, objel branku a zasunul k tyči, kam se plzeňský brankař přesunout včas nestihl. Bez asistence.
     
    05:35
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Rychlý druhý gól. Jakubec vyslal JIŘÍHO STRÁSKÉHO, který parádní kličkou překonal Jefimova. Akci oceňuje i karlovarské publikum velmi silným potleskem. Asistence: Jan Jakubec.
     
    04:55
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Hezká akce Plzně. Kokoška se natlačil před Jefimova a PETR ŠMÍD svým důrazem dostal puk do branky. Asistence: Filip Kokoška.

    Vladimír Koča

    Branky a nahrávky: 5. Šmíd (Kokoška), 6. Stráský (Jakubec), 25. Beneš, 34. Walter (Beneš), 44. Opava (Kokoška), 55. Polívka (Walter, Beneš) – 11. Dynyak, 14. Dynyak (Maltsev), 48. Maltsev (TS)


    HC Plzeň 1929: Štekr (Toman) – Polívka, Ivanič, Šmíd, Hůlka, Pokorný, Walter, Starý, Jakubec, Opava, Kučera, Kokoška, Stráský, Vracovský, Vavřička, Hajšman, Krystl, Vlček, Beneš, Zayml
    SKA-1946: Jefimov (Berkov) – Michajlov, Remezov, Vasiljev, Kless, Maltsev, Dynjak, Grišenko, Zubrovskij, Kukštel, Žigalov, Ostapenko, Gračev, Zorin, Kurbatov, Tarletskij, Sokolov, Karasev, Jefimov

    Rozhodčí: Zubzanda – Kadeřábek, Vilhelm
    bahis siteleri