Kladno – Francie 3:3 (1:2 po s.n.) | Poprad – Ciarko 3:0 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 4:0 (kon.)
Nitra – Pavlodar 5:4 (2:1 po s.n.) | Trenčín – Senica 2:2 (1:0 po s.n.) | Žďár n/S – Břeclav 7:3 (kon.)
Ústí n/L – Wolfsburg 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Vladivostok 4:1 (kon.)
konec
HK Poprad
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Ciarko PBS Bank Sanok
sk Pátek 09.08.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine už síce góly nepadli, no oba tímy mali na svojich hokejkách niekoľko gólových príležitostí. V tejto dvadsaťminútovke sa však vyznamenali najmä brankári Murray a Srnec, ktorí výrazne podržali svojich spoluhráčov. Posledné minúty tretej tretiny sa však niesli v znamení dohrávania zápasu, keď už obom tímom chýbali potrebné sily. Popradčania si teda na svoje konto pripísali už druhé víťazstvo v príprave.

    Po zápase sme mohli vidieť ďakovačku oboch fanklubov s hráčmi a priateľské pokriky smerom na fanúšikovské sektory súpera (obojstranné).

    Dovidenia pri ďalších prípravných zápasoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:07:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Gáborčík drží puk pri popradskej bráne a vyzerá to tak, že dnes sa už nič vážne nestane. Popradčania teda triumfujú aj v druhom zápase prípravy.
     
    59:20
    Sýkora zakončoval z ľavej strany, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa brány hosťujúceho Sanoku. Následne sa k nemu dostali opäť Popradčania.
     
    58:57
    Hokejisti Sanoku poslali puk za bránu domáceho Popradu a následne odišli striedať. Vyzerá to tak, že do útoku dnes pôjdu už len domáci Popradčania. Samozrejme, ak im to výjde.
     
    58:19
    Hra sa presúva zo strany na stranu a vidíme časté súboje o puk pri mantineloch. Momentálne sú však aktívnejší hráči Sanoku, ktorí sa snažia prekvapiť, alebo skôr nie?
     
    57:55
    Rąpała prihral puk na ľavé krídlo, kde sa pohyboval osamotený Demkowicz, no jeho následné zakončenie smerovalo len tesne nad bránu gólmana Srnca.
     
    57:20
    Hokejisti Sanoku sú pri puku a snažia sa zaútočiť. Tentokrát to od modrej skúšal Strzyzowski proti trojici Popradčanov, no jeho projektil bol zblokovaný do rohu klziska.
     
    56:35
    Paločko nahodil puk do útočného pásma a následne ho bleskovo dokorčuľoval Kalus. Ten si však nerozumel s Belušom a následne sa stiahol do stredného pásma.
     
    55:42
    Začínam mať pocit, že tento zápas sa už len dohráva. Popradčania si mierne nerozumeli v útočnej kombinácii a predviedli postavenie mimo hry. Po ňom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    55:20
    Hosťujúci hráči Ciarka Sanok si opäť mierne nerozumeli a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od gólmana Murraya.
     
    54:54
    Z ľavého kruhu tentokrát nekompromisne pálil Kostecki, no jeho delovku gólman Srnec videl dobre a následne puk zachytil medzi svojim betónom a svojou ľavou rukou.
     
    54:17
    Hokejisti Sanoku sa stále snažia niečo vymyslieť, no ich nepresné prihrávky im pri ich hernom prevahe veľmi štatistiky nezlepšujú.
     
    53:55
    Paločko sa spolu s Belušom chcel natlačiť pred bránu hosťujúceho Sanoku, no napokon si hráči Popradu mierne nerozumeli a o puk následne aj prišli.
     
    53:07
    Z ľavej strany tvrdo zakončoval Kalus, no gólman Murray chcel nepresnú strelu popradského útočníka ešte chytiť. Napokon však posunul svoju bránu, a tak nasleduje menšia pauza a úprava bránkoviska.
     
    52:57
    Popradskí hokejisti sú pri hernej chuti a momentálne dominujú nad hosťujúcim Sanokom vo všetkých herných činnostiach. Hrá sa pred gólmanom Murrayom.
     
    52:14
    Gólman Murray poriadne podržal hosťujúci Sanok! Po skvelej prihrávke od Nagya sa k puku na modrej čiare dostal Mlynarovič. Ten zakončoval z prvej, no nedokázal prekonať pozorné betóny gólmana hosťujúceho tímu.
     
    51:59
    Defenzíva Sanoku opäť mierne zazmätkovala a tento fakt chcel využiť Vokulič. Jeho prienik však zastavil gólman Murray, ktorý fantasticky vykorčuľoval a hodil sa po odrazenom puku.
     
    51:28
    Hosťujúci hráči Sanoku sa snažia ofenzívne presadiť, no nedarí sa im to. Najskôr sa blysli zakázaným uvoľnením a tentokrát pridali aj postavenie mimo hry.
     
    50:55
    Domáci hrajú v plnom počte, čo znamená, že aj v tomto oslabení sa proti poľskému Sanoku dokázali ubrániť. V týchto chvíľach majú kamzíci puk na svojich hokejkách.

    Branky a nahrávky: 5. Kalus (Takáč, Paločko), 19. Nagy (Svitana, Mlynarovič), 37. Drábek (Sýkora, Paukovček)


    HK Poprad: Sidor (31. Srnec) – Brejčák ("C"), Kurali, Lenďak, Nitriansky, Varholík, Gáborčík, Vokulič, Vojtaššák – Nagy, Svitana, Mlynarovič – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, Takáč ("A"), Kalus – Gápa, Vojsovič, Beluš.
    Ciarko PBS Bank Sanok: Murray (Skrabalak) – Richter, Pociecha, Urban, Terminesi, Rąpała, Pavlů, Olearczyk, Berlisk – Vozdecky ("C"), Sinagl, Strzyzowski – Mermer, Kostecki, Trochta – Demkowicz, Milan, Bernat – Biały, Jeslínek, Manfreda.

    Rozhodčí: Orolin – R. Šoltés, Ľ. Šoltés
    bahis siteleri