Mohuč – Stuttgart 3:2 (kon.) | Schalke – Hamburg 3:3 (kon.)
konec
FC Schalke 04
3:3 (2:2)
Hamburger SV
Neděle 11.08.2013, 17:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    72
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Domácí Königsblauen srovnávají znovu krok! Velmi dobře před Adlerem dotíral ADAM SZALAI, který nakonec míč získal a srovnává!
     
    50
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Hamburg jde znovu do vedení v dnešním utkání! Po rohovém kopu se nejvýše do vzduchu pověsil stoper HSV LASSE SOBIECH a hlavou se trefil přesně do šibenice.
     
    45+2
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Hosté se nyní mohou hněvat, ale není jim to nic platné. Už ve druhé minutě nad rámec první půle přišel rohový kop, po něm se míč dostal k Fuchsovi a jeho centr přesně našel KLAASE JANA HUNTELAARa, který hlavou dává svůj druhý gól.
     
    24
    Hamburg právě vstřelil branku!
    HSV se dostávají do vedení! Do pokutového území přilétl načechraný centr přímo na hlavu MAXIMILIANA BEISTERA, který s odrazem od břevna a gólmana dostal míč do sítě!
     
    12
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Správně odpískaný pokutový kop je proměněn! Rafael van der Vaart zahrál penaltu výborně a Hildebrandovi nedal sebemenší šanci.
     
    2
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní úvod v podání Schalke. zaváhání v rozehrávce vystihl Draxler, našel přihrávkou KLAASE JANA HUNTELAARA, který se zpoza šestnáctky trefil přesně k tyči.

    Jakub Vais

    Branky: 2. Huntelaar, 45+2. Huntelaar, 72. Szalai – 12. van der Vaart (pen.), 24. Beister, 50. Sobiech

    Karty:   44. Fuchs (SCH) – 4. van der Vaart (HAM), 37. Arslan (HAM)


    FC Schalke 04: Hildebrand – Učida, Matip, Höwedes, Fuchs – Jones, Neustädter (57. Szalai) – Clemens, Draxler (22. Goretzka), Farfán – Huntelaar
    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Sobiech, Westermann, Jansen – Badelj (64. Rincón), Arslan – Çalhanoğlu (74. Aogo), van der Vaart, Beister (83. Rudněvs) – Zoua

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Sinn

    Diváci: 61 973
    bahis siteleri