Rapid – Austria 0:0 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
0:0 (0:0)
FK Austria Vídeň
Neděle 11.08.2013, 16:30 • Gerhard-Hanappi-Stadion, Vídeň • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Rozhodčí Lechner ukončil dnešní utkání, které skončilo bezbrankovým stavem 0:0 a oba celky si na svá konta připisují jednobodový zisk. Rapid hrál už od 27. minuty pouze v deseti hráčích, ale na výkonu to znát nebylo, protože s Austrií hrál velmi vyrovnanou partii. Oba celky si šance vytvářely velmi málo, a tak jsme se vstřelené branky nedočkali. Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:21:44)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Na pravé straně obdržel přihrávku Royer a okamžitě zkusil své štěstí. Nicméně balon mu sklouzl po kopačce a střela mu vůbec nesedla.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o 3 minuty.
     
    88
    Hosté se prezentovali zajímavou střelou k bližší tyči, ale Novota zasáhl na jedničku a balon vyrazil do bezpečí.
     
    85
    Manuel Ortlechner fauloval ve vzdušném souboji a sudí ho potrestal žlutou kartou.
     
    84
    Dle toho, jak se dnes hráči prezentují, to vypadá, že se vstřelené branky nedočkáme. Oba celky doprovází řada nepřesností a navíc se hra často kouskuje.
     
    81
    Poslední změnu v sestavě udělal také trenér Barisic. Hrací plochu opustil Branko Bosković, kterého vystřídal Harald Pichler.
     
    80
    Kouč Bjelica provedl poslední změnu v sestavě. Na poslední minutky se na hřiště podívá Roman Kienast, který nahrazuje Alexandera Grünwalda.
     
    79
    Fauly: SK Rapid Vídeň 13:17 FK Austria Vídeň.
     
    78
    Hosté zahrávali další rohový kop, ale domácí hráči se ubránili bez potíží a balon odkopli daleko od své branky.
     
    77
    Austria vytěžila rohový kop a poté se ke střele dostal Jun, ale ta mu vůbec nesedla a branku neohrozila.
     
    76
    A k vidění byla další standardní situace v podání domácích fotbalistů. Opět si ji vzal na starost Petsos, ale ani tentokrát se mu střela nepodařila a mezi tři tyče se vůbec nevešla.
     
    74
    Rapid zahrával další standardní situaci, tentokrát v podobě rohového kopu, ale žádné nebezpečí pro Lindnerovu branku nehrozilo. Ve vápně se jeden z domácích provinil faulem a sudí hru přerušil.
     
    73
    Útočnou akci Austrie zastavilo ofsajdové postavení, ve kterém se zapomněl jeden z hráčů.
     
    72
    Rapid dostal výhodu standardní situace, kterou si vzal na starost Petsos, ale tentokrát se mu přímý kop nepodařil. Střela skončila vysoko nad brankou a Lindner zasahovat nemusel.
     
    71
    Hosiner mohl postupovat sám na Novotu, ale nestačil nabrat rychlost a k balonu se nedostal. Rychlejší byl Novota, který po míči skočil jako rybička.
     
    70
    V poslední desetiminutovce se hraje hlavně mezi pokutovými územími a šance k vidění nejsou. Doufejme, že se dnes dočkáme vstřeleného gólu.

    Lucie Rapantová

    Branky:

    Karty:   6. Palla (RVI), 27. Burgstaller (RVI) – 53. Rogulj (AUV), 85. Ortlechner (AUV)   27. Palla (RVI)


    SK Rapid Vídeň: Novota ─ Trimmel, Sonnleitner, Behrendt, Palla ─ Petsos, Bosković (81. Pichler) ─ Burgstaller, Hofmann, Schaub (62. Grozurek) ─ Boyd (30. Schrammel).
    FK Austria Vídeň: Lindner ─ Dilaver, Rogulj, Ortlechner, Suttner ─ Holland ─ Gorgon (68. Royer), Stanković, Grünwald (80. Kienast), Jun ─ Okotie (65. Hosiner).

    Rozhodčí: Lechner ─ Brandner, Heidenreich
    bahis siteleri