Prešov – Bardejov 3:2 (1:0 po s.n.) | Vítkovice – Zlín 5:2 (0:1 po s.n.) | Spišská N. Ves – Miskolc 4:1 (kon.)
Litvínov – Kladno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 4:5 (0:2 po s.n.) | Piešťany – Pavlodar 3:4 (kon.)
Šumperk – Havířov 3:4 (kon.) | K. Vary – Landshut 5:3 (kon.) | Vsetín – Nový Jičín 5:3 (kon.)
Břeclav – Senica 6:0 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 8:4 (kon.) | Beroun – Kadaň 5:4 (1:0 po s.n.)
Znojmo – Jihlava 5:4 (kon.) | Litoměřice – Most 3:1 (kon.) | Olomouc – Třebíč 3:1 (kon.)
Přerov – Opava 0:7 (kon.) | Nové Zámky – SHK Hodonín 8:4 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:5 (2:1, 0:1, 2:2)
HC Benátky nad Jizerou
Úterý 13.08.2013, 17:30 • Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Příjemný úterní podvečer, je mou milou povinností vás přivítat u sledování online přenosu přátelského utkání HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Benátky nad Jizerou, které hostí zimní stadion v Kotlině. O něco větší zápasové vytížení absolvovali hosté od řeky Jizery, kteří odehráli tři přípravné zápasy. Rebelové se v akci zatím představili ve dvou případech, přičemž naposledy mohli těžit z výhody domácího ledu. Kdo bude po závěrečné siréně odjíždět do kabin spokojenější? Utkání začíná v 17:30.
     
    Havlíčkův Brod v přípravě:

    Motor Č. Budějovice – HC Rebel Havl. Brod 3:3
    HC Rebel Havl. Brod – Salith Šumperk 6:2

    Benátky nad Jizerou v přípravě:

    HC Benátky n. J. – Usť-Kamenogorsk 0:4
    HC Benátky n. J. – Usť-Kamenogorsk 3:1
    HC Benátky n. J. – HC Stadion Litoměřice 4:3
     
    Barvy Benátek nad Jizerou hájí také talentovaný brankář Jakub Jelínek, který hokejově vyrůstal právě mezi havlíčkobrodskou mládeží.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Dolejš (Suchan) – Semrád, Novotný, Beneš, Korím, Havlík, Rybalkin, A. Jelínek, M. Drtina, Soldán, Zítka – Š. Štěpánek, P. Štěpánek, Špok – Dvořáček, Milfait, Mavrojanidis – Matějka, Kozlík, Szilva – Chlubna, Knotek, Maliník – Berger, Endál, Musil.

    HC Benátky nad Jizerou:
    J. Jelínek (Stejskal) – Říha, Vitásek, Šimek, Niko, Lacek, Pyrochta, Čechura – Bortňák, Jech (C), Miškovský, Zacha, Bittner, Dlouhý, Mikyska, Chlapík, Jonák, Skalický, Vlach, Kica.

    Rozhodčí:
    Marek Honza – Jan Doležal, Petr Křivohlavý.
     
    Kotlina je pár minut před začátkem zápasu doslova liduprázdná.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Rebelové uspěli na úvodním vhazování ve středovém kruhu a nastěhovali se k brance Jakuba Jelínka. Benátecká obrana zatím odolává.
     
    01:00
    Ondřej Vitásek se tlačil do slibné palebné pozice, ale ztratil rovnováhu a nestihl zakončit. Do šance se tlačil i Ctibor Jech, ale byl tísněný a rovněž nezahrozil.
     
    01:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Střela benáteckého obránce byla sražena v prostoru kruhu, kde se kotouče chopil David Dvořáček, popojel za vlastní modrou čáru a poslal krásný pas LUKÁŠOVI ENDÁLOVI, který si vybruslil do levého kruhu a prostřelil pohotovou ranou gólmana Jelínka! Asistence: David Dvořáček.
     
    02:10
    Od modré čáry vypálil Jiří Říha a jeho tvrdou ránu vyrazil gólman Dolejš betonem do rohu pásma. Hrát mohou jeho spoluhráči, kteří získali kus černé gumy.
     
    03:10
    Patrik Špok se uvolnil a ve středu útočného pásma zkoušel forhendový blafák, ale ztratil při něm rovnováhu a kotouč mu utekl z hole. Gólman Jelínek mohl tentokrát zůstat ve svém brankovišti klidný.
     
    04:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí soubor sevřel svého soupeře pod mohutný tlak a slaví zisk dvoubrankového vedení! Gólman Jelínek vyrazil několik nebezpečných střel z bezprostřední blízkosti, ale na dorážku DAVIDA DVOŘÁČKA, který si dojel pro volný puk před brankovištěm a v pádu vypálil bekhendem, už byl krátký! Asistence: Lukáš Endál.
     
    04:58
    Do akce se dostal i brankář Dolejš, který schoval po střele ze strany puk do své rukavice a přerušil hru. Vhazovat se bude v kruhu po jeho levé ruce.
     
    05:08
    Filip Pyrochta stál na konci útočné kombinace Středočechů, když se opřel na modré čáře do kotouče. Jeho pumelice měla velmi dobré parametry, ale proletěla kousek vedle pravé Dolejšovy tyčky!
     
    06:00
    Hra je v těchto chvílích značně neurovnaná. Kotouč se rychle stěhuje po ledové ploše a střídá své majitele. Chvíli útočí domácí Rebelové, jindy pro změnu hosté. Gólmani mají však minimum práce, spíše jen sledují dění před sebou.
     
    06:50
    Dlouho se hrálo bez přerušení. Rozhodčí zadul do píšťalky až po nepřesné rozehrávce Havlíčkova Brodu, který vyhodil jen na zakázané uvolnění.
     
    07:24
    Parta z Kotliny podnikla po zisku kotouče ve vlastním pásmu další útočný výpad, který sice nebezpečím pro brankáře Jelínka neskončil, ale domácí mají alespoň výhodu buly v útočném pásmu po icingu svého soupeře.
     
    07:55
    Havlíčkův Brod je zatím o něco aktivnější a drží puk častěji na svých holích. Radek Novotný hledal svého najíždějícího spoluhráče, ale jeho těžká nahrávka končí jen na zakázaném uvolnění.
     
    08:31
    Josef Mikyska se elegantně uvolnil v rohu brodského pásma a našel hezkou nahrávkou mezi kruhy nepokrytého Adama Dlouhého, který vypálil tvrdě a bez přípravy, ale jeho nepřesná rána končí jen v ochranné síti.
     
    09:05
    Nepřesnosti na obou stranách nedovolují ani jednomu z týmů, aby se ujal na delší dobu kotouče a získal souvislejší tlak.
     
    09:35
    Jaroslav Vlach měl dostatek času v bezprostřední blízkosti gólmana Dolejše k tomu, aby z mírného úhlu na pravé straně vypálil. O kousek však minul!
     
    10:10
    Rebelové krásnou kombinací dokonale vyšachovali benáteckou obranu, která nedokázala uhlídat svého gólmana Jelínka. Ten nakonec zůstal nepřekonán, protože domácí akci překombinovali.
     
    10:25
    Daniel Skalický pálil z úhlu na pravé straně, ale našel jen Dolejšovy betony. Jan Knotek (HBR) dostal 2 minuty za podražení.
     
    11:10
    Domácí se ujali puku a rychlým vyhozením se osvobodili.
     
    11:30
    Benátky nad Jizerou už drží kotouč a jsou postaveny v postavení velkého pětiúhelníku. Gólman Dolejš zatím vážněji zasahovat nemusel, jeho spoluhráči dobře brání.
     
    11:55
    Adam Dlouhý hledal nahrávkou zpoza branky úplně volného Josefa Mikysku, který si najížděl mezi kruhy. Prudký kotouč ale nedokázal zasáhnout!
     
    12:21
    Benátky právě vstřelily branku!

    Hosté od řeky Jizery se nakonec radují ze snížení! Daniel Bortňák nahrával zpoza branky a gólman Dolejš se snažil jeho pas zachytit. Puk mu však vyjel z výstroje a CTIBOR JECH už měl snadnou práci dorazit kotouč do opuštěné klece! Asistence: Daniel Bortňák.
     
    13:30
    Radim Šimek měl dostatek času a prostoru na modré čáře, aby vyslal nepříjemnou jedovku. Gólman Dolejš musel bojovat se zakrytým výhledem, ale kotouč betonem vyrazil do bezpečí.
     
    14:15
    Hra se teď trochu uklidnila. Havlíčkův Brod zodpovědně brání své obranné pásmo, Středočeši jsou po vstřelené brance na koni a neustále hrozí.
     
    14:30
    Daniel Miškovský pálil z bezprostřední blízkosti, ale byl poměrně dobře pohlídaný a neměl klid na zakončení, což se projevilo. Kotouč zamířil kousek od Dolejšovy branky!
     
    15:00
    Adam Dlouhý pálil zblízka a našel mezírku mezi Dolejšovými betony. Kotouč se pomalu šoural za brankovou čáru, ale jeden z Rebelů na poslední chvíli zamezil jisté pohromě!
     
    15:10
    A další obrovská šance hostů! Úplně sám uháněl na brankáře Dolejše velmi aktivní Adam Dlouhý, ale při pokusu o kličku nevyzrál na připravený beton brodské opory mezi tyčemi!
     
    17:00
    Benátky nad Jizerou stále tahají za delší konec pomyslného provazu a obrana Rebelů má plné ruce práce, aby udržela jejich hladové střelce na uzdě.
     
    17:25
    Opět se hrálo dlouho bez přerušení. Vhazovalo se až po Dolejšovu zákroku, který ukryl puk ve své náruči.
     
    18:20
    Hraje se převážně ve středním pásmu, kde sledujeme časté souboje hráčů obou táborů o puk. Nikomu se teď nedaří zaujmout útočné postavení.
     
    18:44
    Hokejisté od řeky Jizery se usídlili v útočném pásmu a hned z toho bylo nebezpečí. Adam Dlouhý, kterého je opravdu plný led, poslal puk s přispěním jednoho z protihráčů do ochranné sítě.
     
    19:25
    Domácí soubor si neporozuměl po zisku kotouče při rozehrávce a dlouhým vyhozením poslal kus černé gumy až za Jelínkovu branku, což znamená icing.
     
    19:44
    Pavel Zacha si vybruslil z rohu pásma a z velkého úhlu na pravé straně vystřelil. Jeho polovysokou ránu gólman Dolejš dobře viděl a nenechal se před první sirénou zaskočit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi. Její začátek jednoznačně patřil havlíčkobrodské družině, která měla na své straně značnou územní převahu. Po trefách Lukáše Endála a Davida Dvořáčka se ujala dvoubrankového vedení, ale hosté odpověděli ve 13. minutě, kdy se z dorážky prosadil Ctibor Jech. Další třetina začne přibližně v 18:11.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu, ale zde neměl puk pod kontrolou a po souboji v rohu pásma o něj po chvíli přišel. Rozehrát mohou hosté.
     
    20:54
    Benátky se nadechovaly k útoku ve velkém počtu, ale kotouč opustil hrací plochu. Rozhodčí tak zadul do píšťalky a nařídil buly ve středním pásmu, blíže čáře Rebelů.
     
    21:30
    Domácí zatím mají v úvodních minutách prostřední části mírně navrch, když častěji operují s kotoučem, ale na benáteckou defenzivu vyzrát dosud nedokázali.
     
    22:07
    Útočná aktivita souboru pod vedením trenéra Mičky nese kýžené ovoce. Obranným faulem se provinil Václav Lacek (BEN), jenž vyfasoval 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    22:29
    Hosté se brzy po vhazování ujali kotouče a nic s ním zbytečně nevymýšleli, když jej napálili co nejkratší cestou až do hájemství brankáře Dolejše.
     
    23:00
    Jiří Říha využil zaváhání Petra Beneše, který na útočné modré čáře nezpracoval odražený puk. Benátecký hráč se probil ke střele z levé strany, s níž však brankář Dolejš neměl problémy.
     
    23:30
    Havlíčkův Brod se proti oslabenému soupeři zatím trápí, nedaří se mu dostat puk plně pod kontrolu s nastěhovat se do Jelínkovy blízkosti. Hosté se velmi dobře pohybují.
     
    24:30
    Gólman Jelínek měl teď na své straně i pořádnou dávku štěstí, když pálil zblízka po nahrávce zpoza brány Patrik Špok. Trefil však jen prostor, kde se pohyboval benátecký brankář. Poté tvrdá rána od modré čáry letěla vedle pravé tyčky.
     
    25:05
    Lukáš Endál se probíjel přes benátecké obránce mazanými kličkami do zakončení, ale z bezprostřední blízkosti pálil v obležení protihráčů těsně vedle.
     
    26:15
    Gólman Dolejš teď pomohl svým obráncům, když při útoku soupeře povyjel kousek ze svého brankoviště a schoval odražený puk od zadního mantinelu pod svou lapačkou. buly po jeho pravici.
     
    26:50
    David Kozlík se zbavil protihráče za bránou a hledal před brankovištěm najetého Vladimíra Szilvu, jenž prudký pas nedokázal zasáhnout!
     
    26:37
    Z pravého kruhu pálil Vít Jonák, který si však nesešteloval dobře mířidla a poslal puk daleko od vzdálenější tyčky. Kotouče v rohu pásma se ujali brodští beci.
     
    28:00
    Brankář Jelínek musel ze svého brankoviště proti nahozenému puku, za nímž uháněl Jan Knotek. Benátecký muž s maskou byl u černé pryže dříve, ale odpálil ji jen do Patrika Špoka, který ještě zkoušel vylepšit palebnou pozici na svého spoluhráče. Nahrávka však postrádala větší přesnost. ze slibné šance tak není nic!
     
    29:00
    Sledujeme méně záživnou pasáž hry, kdy se puk stěhuje po ledové ploše sem a tam, aniž by si jeden z táborů vypracoval souvislejší tlak či nebezpečnější šanci.
     
    29:43
    Klub úzce spolupracující s libereckými Tygry se hodně důrazně tlačil do Dolejšova brankoviště. Nakonec z toho nic nevytěžil, protože sudí odpískal postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    31:04
    Benátky právě vstřelily branku!

    Havlíčkobrodská obrana teď zaspala při hlídání benáteckých útočníků a pyká za to inkasovaným gólem! Kotouč objel destinace Dalibor Bortňák – Ctibor Jech – VÍT JONÁK, přičemž posledně jmenovaný číhal úplně sám u Dolejšovy levé tyčky a po přesné nahrávce zpoza brány nedal brankáři Rebelů nejmenší šanci zasáhnout! Asistence: Ctibor Jech, Dalibor Bortňák.
     
    32:20
    Sledujeme teď oboustranně vyrovnanou partii, ale na hráčích Benátek je přeci jen znát, že hrají v posledních minutách ve větší pohodě. Kotouč drží o něco častěji ve své moci.
     
    33:17
    Radim Šimek se ocitl u puku na modré čáře chvíli po vhazování a zkoušel zpoza protihráče překvapit gólmana Dolejše k pravé tyčce. Ztroskotal však na připraveném betonu.
     
    34:02
    Narůstající tlak hráčů v bílo-modrých dresech končí nedovoleným zákrokem na straně bojovníků z Kotliny. Dvouminutový trest obdržel od sudího Aleš Jelínek (HBR) za hákování.
     
    35:40
    V Kotlině nás začíná bohužel zlobit připojení k internetu. Hosté nezačali přesilovku dobře, když se domácím podařilo několikrát vyhodit, ale nyní už jsou seskupeni v útočném postavení a obléhají gólmana Dolejše, který je zatím pozorný.
     
    36:20
    Havlíčkův Brod je už v plném počtu a hned začal pomýšlet na útok. Gólman Jelínek se pokusil o krátkou rozehrávku se svými beky, jež mu sice vyšla, ale Rebelové byli důrazní a v rohu pásma se dostali ke kotouči.
     
    39:07
    Petr Kica (BEN) – 2 minuty – držení hole.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Problémy s připojením se začínají prohlubovat, velice se omlouváme našim čtenářům. Rebelové si v přesilovce vytvořili souvislou územní převahu, ale benátecká obrana v čele s gólmanem Jelínkem náporu odolala. Úspěšnější byli hosté, kteří se dočkali po trefě Víta Jonáka vyrovnání. Před závěrečným dějstvím, jež v Kotlině začne zhruba v 18:55, je stav nerozhodný 2:2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Připomeňme si, že Rebelové mají zhruba ještě minutu k dispozici hru v početní převaze. Benátečtí ihned po buly vyhodili až za Dolejšovu klec.
     
    40:50
    Havlíčkův Brod si s pevnou obranou svého soupeře stále neví rady. Hosté velmi dobře bruslí a nenechávají svým protihráčům ani kousek ledu zadarmo.
     
    41:07
    Teď dokonce zahrozil při vlastním oslabení Pavel Zacha, když si sjel po pravém křídle a z úhlu našel u přední tyčky jen Dolejšovy nastavené betony.
     
    41:49
    Benátky právě vstřelily branku!

    Středočeši korunují svou převahu gólem a ujímají se poprvé v utkání zaslouženého vedení! Krásnou nahrávku vykouzlil Jaroslav Vlach, který na útočné modré čáře našel připraveného FILIPA PYROCHTU, který se ocitl v samostatném úniku a přízemní střelou propálil bezmocného Daniela Dolejše! Asistence: Jaroslav Vlach.
     
    42:40
    Benátky nad Jizerou mají na své straně po vstřelené brance psychickou výhodu a neustále buší do obranného bloku domácích. Adam Chlapík se uvolnil a z prostoru kruhu prověřil betony Daniela Dolejše. Byl však faulován, na lavici hanby usedá Jiří Drtina (HBR) za hákování.
     
    43:30
    Petr Beneš se po vyhraném vhazování svého spoluhráče ujal puku a okamžitě volným středem hřiště vyhodil. Hosté se musejí vracet pro kotouč zpět.
     
    44:40
    Musíme pochválit i Rebely, protože i oni si zatím v oslabení počínají velmi zodpovědně. kouskují útočnou snahu svého soupeře častými vyhozeními.
     
    44:50
    Petr Kica v přečíslení 2 na 1 hledal před bránou najetého Filipa Pyrochtu, ale ten se k touši nedostal, jelikož jeden z Rebelů stihl nahrávku vyrazit do ochranné sítě!
     
    45:30
    Svěřenci trenérského tandemu Jiří Mička – Richard Cachnín už jsou v plném počtu, ale i přesto musejí čelit útočné snaze Středočechů, kteří pokračují v tlaku.
     
    46:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno, hosté doplatili na přísloví "nedáš – dostaneš"! Nejdříve neuspěl v samostatném úniku Adam Chlapík, jehož kličku vychytal po bleskovém přesunutí v brankovišti svým betonem gólman Dolejš, a po pasu Patrika Špoka se dostal do nájezdu i PETR ŠTĚPÁNEK, který si rozhýbal kličkou Jakuba Jelínka a zasunul puk mezi jeho betony! Asistence: Patrik Špok.
     
    47:33
    Dalibor Bortňák s Ctiborem Jechem v situaci 2 na 1 si několikrát vyměnili puk, ale nadějnou pozici nedokázali přetavit v gólový úspěch, když skvěle zasáhl havlíčkobrodský obránce, jenž poslal puk za bránu!
     
    47:59
    Další přesilová hra se nabídla domácí družině. Ján Niko (BEN) si počínal z hranicí pravidel, když se dopustil nedovoleného bránění. Odsedí si tak 2 minuty.
     
    48:26
    Rebelové drželi s vypětím všech sil hru v útočném pásmu, jenže nakonec se hostům přeci jen podařilo získat puk a rychlým vyhozením podél mantinelu jej dostat až k Danielu Dolejšovi.
     
    48:40
    Havlíčkův Brod se trápí, protože se mu nedaří na delší dobu zaujmout postavení v útočném pásmu. Benátky nad Jizerou pravidelně vyhazují a rychle formují své obranné šiky.
     
    49:50
    Obrázek hry se nemění, stále se nám v Kotlině nabízí stejná podívaná. Domácí si nevědí rady se zformovanou obrannou soupeře a často se musejí vracet pro puk až za brankáře Dolejše.
     
    50:19
    Jen co skončila početní převaha Rebelů, je tu další vyloučení. Sudí zvedl ruku a vyloučen je Pavel Musil (HBR) za nedovolené bránění.
     
    50:30
    Vít Jonák se hned po vyhraném vhazování mohl střelecky prosadit, ale nesešteloval si přesně mířidla a z příznivé palebné pozice mezi kruhy na brankáře Dolejše nevyzrál!
     
    50:51
    Havlíčkobrodská družina se vzápětí osvobodila. A co víc, dočkala se i buly v útočném pásmu, když se hosté po nepřesné rozehrávce dopustili zakázaného uvolnění.
     
    51:22
    Pavel Zacha si počkal na krásnou křížnou nahrávku volným prostorem, jíž vyslal od modré čáry Filip Pyrochta, a bez přípravy u přední tyče nastřelil Dolejšovu připravenou hruď!
     
    52:30
    Havlíčkův Brod se dokázal ubránit bez úhony a teď se sám pokouší v kompletním složení ohrozit gólmana Jelínka, který přerušil po nepřehledné skrumáži před jeho brankovištěm hru.
     
    52:52
    Dlouhou nahrávku, jež se ještě během své cesty odrazila o mantinel u střídaček, zkoušel dojet sprintující Josef Mikyska. Nakonec mu scházely tak tři metry, píská se icing hokejistů od řeky Jizery.
     
    53:20
    Dalibor Bortňák ještě přizvedl mezi kruhy nahozený puk od svého spoluhráče, ale poslal jej jen vysoko nad horní Dolejšovu tyčku. Hosté však zůstávají u kotouče.
     
    54:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak tohle byla hokejová paráda, po níž jdou Rebelové znovu do vedení! Po rychlém útoku se ocitl s pukem za bránou Patrik Špok, jenž nenápadnou přihrávkou za zády vybídl ke skórování před bránou volného JANA BERGERA, jenž se bez přípravy opřel do puku, který skončil až za zády Jakuba Jelínka, jenž mohl jen horko těžko s jeho střelou něco udělat! Asistence: Patrik Špok, Petr Štěpánek.
     
    55:12
    Teď se budou ale muset domácí bránit, protože za držení protihráče pyká dvěma trestnými minutami Pavel Musil (HBR).
     
    55:45
    Benátky nad Jizerou sevřely Rebely v hloubi jejich obranného pásma a dvakrát nepříjemně vypálily od modré čáry. Oba projektily měl na svědomí Radim Šimek, ale v obou případech ztroskotal na betonech pozorného Daniela Dolejše!
     
    56:39
    Domácí teď často získávají puk a s železnou pravidelností jej posílají daleko od nebezpečného prostoru kolem brankáře Dolejše. Hosté to mají teď hodně těžké.
     
    57:10
    Dnes velmi aktivní Vít Jonák měl na svědomí zakončení z pravé strany, když tvrdě napálil prudkou nahrávku. Jeho projektil však postrádal přesnost a letěl vysoko nad Dolejšovu horní tyčku.
     
    57:10
    Benátky nad Jizerou si vyžádaly oddechový čas. Buly proběhne před brankou Daniela Dolejše.
     
    57:57
    Benátky právě vstřelily branku!

    I přesná trefa hostů, jež znamená další vyrovnání, byla velmi pohledná! Dalibor Bortňák vybruslil z prostoru za brankou a poslal napříč brankovištěm pas na druhou stranu, kde už číhal se svou holí PAVEL ZACHA, který bleskovou ranou skóroval k bližší tyčce, když se Daniel Dolejš nestihl přesunout! Asistence:Dalibor Bortňák.
     
    58:18
    Havlíčkův Brod může až do závěrečné sirény těžit z početní převahy. Dvě minuty udělil hlavní sudí Danielu Miškovskému (BEN) za faul kolenem.
     
    58:44
    Nepřehledná skrumáž se vytvořila před Jakubem Jelínkem, ale nikdo z domácích nedokázal kotouč usměrnit za jeho záda. Hosté se okamžitě osvobozují.
     
    59:00
    Pavel Musil měl na svědomí ostrý projektil z prostoru pravého kruhu, ale brankář Jelínek se nenechal zaskočit a rychle utěsnil prostor u bližší tyčky.
     
    59:30
    Havlíčkův Brod dlouho držel soupeře v šachu, když nebezpečně kombinoval kolem jeho brány. Po nepřesném pasu ale o kotouč přišel a nabídl šanci Benátkám.
     
    59:50
    Ani útok Středočechů nenabídl nic nebezpečného a hra se znovu přelila na druhou stranu. zde přerušil hru pozorný Jakub Jelínek, po jehož levici se bude vhazovat.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Sledovat budeme ještě samostatné nájezdy, jež rozhodnou o vítězi.
     
    Dalibor Bortňák (BEN) si rozhýbal Dolejše a nedal mu nejmenší šanci – 0:1!
     
    Petr Štěpánek (HBR) se rozjel hodně pomalu a neuspěl se střelou mezi Jelínkovy betony – 0:1.
     
    Pavel Zacha (BEN) vystřihl krásný blafák a skóroval do prázdné brány – 0:2!
     
    Štěpán Štěpánek (HBR) zkusil střelu k pravé tyčce, ale jeho úmysl Jakub Jelínek vystihl – 0:2.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Benátky nad Jizerou Autorem branky je DALIBOR BORTŇÁK.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Benátky nad Jizerou vítězí po samostatných nájezdech v Kotlině 5:4. To je pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek úterního večera. (19:36:11)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Endál (Dvořáček), 5. Dvořáček (Endál), 47. Štěpánek (Špok), 55. Berger (Špok, Štěpánek) – 13. Jech (Bortňák), 32. Jonák (Jech, Bortňák), 42. Pyrochta (Vlach), 58. Zacha (Bortňák), rozh. náj. Bortňák (TS)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) – Semrád, Novotný, Beneš, Korím, Havlík, Rybalkin, A. Jelínek, M. Drtina, Soldán, Zítka – Š. Štěpánek, P. Štěpánek, Špok – Dvořáček, Milfait, Mavrojanidis – Matějka, Kozlík, Szilva – Chlubna, Knotek, Maliník – Berger, Endál, Musil.
    HC Benátky nad Jizerou: J. Jelínek (Stejskal) – Říha, Vitásek, Šimek, Niko, Lacek, Pyrochta, Čechura – Bortňák, Jech, Miškovský, Zacha, Bittner, Dlouhý, Mikyska, Chlapík, Jonák, Skalický, Vlach, Kica.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Doležal, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri