Prešov – Bardejov 3:2 (1:0 po s.n.) | Vítkovice – Zlín 5:2 (0:1 po s.n.) | Spišská N. Ves – Miskolc 4:1 (kon.)
Litvínov – Kladno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 4:5 (0:2 po s.n.) | Piešťany – Pavlodar 3:4 (kon.)
Šumperk – Havířov 3:4 (kon.) | K. Vary – Landshut 5:3 (kon.) | Vsetín – Nový Jičín 5:3 (kon.)
Břeclav – Senica 6:0 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 8:4 (kon.) | Beroun – Kadaň 5:4 (1:0 po s.n.)
Znojmo – Jihlava 5:4 (kon.) | Litoměřice – Most 3:1 (kon.) | Olomouc – Třebíč 3:1 (kon.)
Přerov – Opava 0:7 (kon.) | Nové Zámky – SHK Hodonín 8:4 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:5 (2:1, 0:1, 2:2)
HC Benátky nad Jizerou
Úterý 13.08.2013, 17:30 • Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Benátky nad Jizerou Autorem branky je DALIBOR BORTŇÁK.
     
    57:57
    Benátky právě vstřelily branku!

    I přesná trefa hostů, jež znamená další vyrovnání, byla velmi pohledná! Dalibor Bortňák vybruslil z prostoru za brankou a poslal napříč brankovištěm pas na druhou stranu, kde už číhal se svou holí PAVEL ZACHA, který bleskovou ranou skóroval k bližší tyčce, když se Daniel Dolejš nestihl přesunout! Asistence:Dalibor Bortňák.
     
    54:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak tohle byla hokejová paráda, po níž jdou Rebelové znovu do vedení! Po rychlém útoku se ocitl s pukem za bránou Patrik Špok, jenž nenápadnou přihrávkou za zády vybídl ke skórování před bránou volného JANA BERGERA, jenž se bez přípravy opřel do puku, který skončil až za zády Jakuba Jelínka, jenž mohl jen horko těžko s jeho střelou něco udělat! Asistence: Patrik Špok, Petr Štěpánek.
     
    46:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno, hosté doplatili na přísloví "nedáš – dostaneš"! Nejdříve neuspěl v samostatném úniku Adam Chlapík, jehož kličku vychytal po bleskovém přesunutí v brankovišti svým betonem gólman Dolejš, a po pasu Patrika Špoka se dostal do nájezdu i PETR ŠTĚPÁNEK, který si rozhýbal kličkou Jakuba Jelínka a zasunul puk mezi jeho betony! Asistence: Patrik Špok.
     
    41:49
    Benátky právě vstřelily branku!

    Středočeši korunují svou převahu gólem a ujímají se poprvé v utkání zaslouženého vedení! Krásnou nahrávku vykouzlil Jaroslav Vlach, který na útočné modré čáře našel připraveného FILIPA PYROCHTU, který se ocitl v samostatném úniku a přízemní střelou propálil bezmocného Daniela Dolejše! Asistence: Jaroslav Vlach.
     
    31:04
    Benátky právě vstřelily branku!

    Havlíčkobrodská obrana teď zaspala při hlídání benáteckých útočníků a pyká za to inkasovaným gólem! Kotouč objel destinace Dalibor Bortňák – Ctibor Jech – VÍT JONÁK, přičemž posledně jmenovaný číhal úplně sám u Dolejšovy levé tyčky a po přesné nahrávce zpoza brány nedal brankáři Rebelů nejmenší šanci zasáhnout! Asistence: Ctibor Jech, Dalibor Bortňák.
     
    12:21
    Benátky právě vstřelily branku!

    Hosté od řeky Jizery se nakonec radují ze snížení! Daniel Bortňák nahrával zpoza branky a gólman Dolejš se snažil jeho pas zachytit. Puk mu však vyjel z výstroje a CTIBOR JECH už měl snadnou práci dorazit kotouč do opuštěné klece! Asistence: Daniel Bortňák.
     
    04:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí soubor sevřel svého soupeře pod mohutný tlak a slaví zisk dvoubrankového vedení! Gólman Jelínek vyrazil několik nebezpečných střel z bezprostřední blízkosti, ale na dorážku DAVIDA DVOŘÁČKA, který si dojel pro volný puk před brankovištěm a v pádu vypálil bekhendem, už byl krátký! Asistence: Lukáš Endál.
     
    01:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Střela benáteckého obránce byla sražena v prostoru kruhu, kde se kotouče chopil David Dvořáček, popojel za vlastní modrou čáru a poslal krásný pas LUKÁŠOVI ENDÁLOVI, který si vybruslil do levého kruhu a prostřelil pohotovou ranou gólmana Jelínka! Asistence: David Dvořáček.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Endál (Dvořáček), 5. Dvořáček (Endál), 47. Štěpánek (Špok), 55. Berger (Špok, Štěpánek) – 13. Jech (Bortňák), 32. Jonák (Jech, Bortňák), 42. Pyrochta (Vlach), 58. Zacha (Bortňák), rozh. náj. Bortňák (TS)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) – Semrád, Novotný, Beneš, Korím, Havlík, Rybalkin, A. Jelínek, M. Drtina, Soldán, Zítka – Š. Štěpánek, P. Štěpánek, Špok – Dvořáček, Milfait, Mavrojanidis – Matějka, Kozlík, Szilva – Chlubna, Knotek, Maliník – Berger, Endál, Musil.
    HC Benátky nad Jizerou: J. Jelínek (Stejskal) – Říha, Vitásek, Šimek, Niko, Lacek, Pyrochta, Čechura – Bortňák, Jech, Miškovský, Zacha, Bittner, Dlouhý, Mikyska, Chlapík, Jonák, Skalický, Vlach, Kica.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Doležal, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri