Teplice – Jihlava 4:2 (kon.) | Olomouc – Jablonec 0:1 (kon.) | Liberec – Bohemians 1905 1:0 (kon.)
konec
FK Teplice
4:2 (3:1)
FC Vysočina Jihlava
Neděle 25.08.2013, 17:00Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Vysočina využila nepozornosti Teplic v obraně, ve vápně se najednou zjevil střídající JAKUB TEPLÝ, který poslal míč do sítě.
     
    78
    Teplice právě vstřelily branku!
    To je koncert, to je gólová symfonie. Po mezinárodní akci přidal FRANCI LITSINGI čtvrtý hřebík do jihlavské rakve, když Nivaldův centr otřel hlavou o tyč a míč pak zapadl do sítě.
     
    29
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplická kánonáda z poslední doby pokračuje, tahle útočná síla nemá slitování! Krobovu standardku prodloužil hlavou jihlavský Kosak a do prázdné brány téměř z milimetru pálil DAVID JABLONSKÝ!
     
    20
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí vedou po velmi brizantní akci. Táborský vysunul za obranu AIDINA MAHMUTOVIČE a fenomenální teplický kanonýr prostřelil Blažka mezi "betony".
     
    15
    Teplice právě vstřelily branku!
    To jsou věci, to jsou věci! Domácí AIDIN MAHMUTOVIČ přesprintoval jihlavskou obranu, zasekávačkou se zbavil i posledního beka a svižnou přízemní ranou prostřelil padajícího Blažka.
     
    10
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Jihlava šokuje Stínadla úvodním gólem hned z první střely na branku! Po pravé straně unikal JAN KOSAK a přízemní střelou ke vzdálenější tyči nedal brankáři Teplic šanci.

    Martin Pešout

    Branky: 15. Mahmutovič (Táborský), 20. Mahmutovič (Litsingi), 29. Jablonský, 78. Litsingi (Nivaldo) – 10. Kosak (Harba), 85. Teplý (Harba)

    Karty:   37. Matula (TEP) – 65. Jungr (JIH)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 12:8. Střely mimo: 7:4.
    FK Teplice: Grigar – Lüftner, Jablonský, Matula (C), Krob – Nivaldo (86. Krátký), Vachoušek, Litsingi, Táborský – Salami (56. Jindráček), Mahmutovič (88. Čajič)
    FC Vysočina Jihlava: Blažek – Šourek, Jánoš, Tlustý, Jungr – Vaculík (C), Kliment, Kosak (45. Přeučil), Koloušek (80. Teplý) – Karlík (89. Marcin), Harba

    Rozhodčí: Orel – Kovařík, Hock

    Diváci: 8 011
    bahis siteleri