Převýšov – Jirny 3:1 (kon.) | Meteor – Kunice 3:4 (kon.) | Sparta B – H. Měcholupy 2:1 (kon.)
Zápy – Čáslav 1:3 (kon.)
konec
FK Meteor Praha VIII
3:4 (1:3)
TJ Kunice
Neděle 25.08.2013, 10:15 • Areál Bedřichovská 151/14, Praha 8 • Česká fotbalová liga
     
    90
    Meteor právě vstřelil branku!
    Ale pozor! Tak Meteor přeci jen ještě nic nevzdává a snižuje na rozdíl jedné branky! Gól vstřelil JAN FRANTL! Podaří se domácím vyrovnat?
     
    88
    Meteor právě vstřelil branku!
    Meteor ještě snižuje! JAN FÍČEK se ještě v závěru utkání postaral o korekci výsledku při rozdílu o dvě branky! Vyrovnat se ale domácím už zřejmě nepovede!
     
    64
    Kunice právě vstřelily branku!
    Tak to už nevypadá s domácími vůbec dobře! Kunice už opět vedou o tři branky a za hosty se prosazuje ISMAEL OUEDRAOGO pěknou střelou do horní části Kohlbeckovy svatyně. Krásná střela zahraničního borce!
     
    44
    Meteor právě vstřelil branku!
    Ale pozor! Meteor ještě nic nevzdává! Domácí měli k dispozici volný přímý kop, a k němu se postavil kapitán JAN FÍČEK, centroval a míč se dostal až za záda a brankovou čáru gólmana hostů Tetoura! Je to zároveň historicky první branka Meteoru v ČFL! Krásný gól Meteoru!
     
    38
    Kunice právě vstřelily branku!
    Tak tohle už vypadá na debakl! Kunice už vedou o tři branky a tu třetí vstřelil JAN MICKA, když míč zatočil k levé tyči Kohlbecka! Domácí brankář je dnes skutečně bezmocný a všechny góly jdou jednoznačně na domácí obranu! Kunicím to dnes šlape!
     
    34
    Kunice právě vstřelily branku!
    A hosté jdou do trháku! PAVEL HAŠEK se opět dostal do malého vápna, když prošel mezi obránci Meteoru a nedal Kohlbeckovi žádnou šanci na zmaření střely! Hezký moment!
     
    29
    Kunice právě vstřelily branku!
    A hostům se konečně podařil vstřelit první gól! Do malého vápna se dostal PAVEL HAŠEK a se štěstím prostřelil gólmana Kohlbecka! Velké štěstí pro Kunice!

    Petr Vavruška

    Branky: 44. Fíček, 88. Fíček, 90. Frantl – 29. Hašek, 34. Hašek, 38. Micka, 64. Ouedraogo

    Karty:   58. Míča (MET) – 37. Čapek (KUN)


    FK Meteor Praha VIII: Kohlbeck – Boruta (82. Minárčik), Moudrý, Ptáček (74. Frantl), Daňhel, Kadlec (72. Maxa), Míča (62. Janda), Budínský, Fíček (C), Štefan, Jovanovič. Trenér: Josef Pleticha.
    TJ Kunice: Tetour – Jeřábek, Hanousek, Veselý (C), Radoš, Balšánek, Micka (69. Jíra), Čapek (69. Kordiak), Hašek (84. Svoboda), Ouedraogo, Marek (80. Kotlík). Trenér: Jaroslav Peřina.

    Rozhodčí: Kožár – Kubec, Štrincl

    Diváci: 250
    bahis siteleri