Austria – Dinamo Záhřeb 2:3 (kon.) | Basilej – Ludogorec 2:0 (kon.) | Legia – FCSB 2:2 (kon.)
PAOK – Schalke 2:3 (kon.) | Arsenal – Fenerbahce 2:0 (kon.)
konec
PAOK Soluň
2:3 (0:1)
FC Schalke 04
Úterý 27.08.2013, 20:45 • Stadio Toumba, Soluň (kapacita 28703 míst) • Liga mistrů (předkola)
Předzápasové kurzy
     
    90
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Do základní skupiny Ligy mistrů posílá Schalke ÁDÁM SZALAI, který dokončil skvělou práci Juliana Draxlera střelou do prázdné branky!
     
    87
    Za tvrdý zákrok na Draxlera potrestán žlutou kartou domácí obránce Stelios Kitsiou.
     
    83
    Poslední střídání v dnešním zápase, místo Jeffersona Farfána nastupuje Joel Matip.
     
    82
    Obrovská šance domácích! Stoch se dostal až do pokutového území a snažil se vystřelit technicky na zadní tyč, míč proletěl jen těsně vedle branky!
     
    80
    Giorgos Georgiadis nahrazuje Lucase.
     
    79
    PAOK Soluň právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Přímý kop Stocha přistál přesně na hlavě KOSTASE KATSOURANISE, který lehkým obloučkem poslal míč přesně k levé tyči Hildebrandovy branky a domácím už stačí pouze jedna branka k postupu!
     
    78
    Žlutou kartou potrestán Felipe Santana, který zezadu podrazil Tomáše Necida.
     
    74
    Dvojité střídání domácích, domácí trenér Stevens stahuje oba své útočníky, hřiště tak opustili Dimitris Salpingidis a Stefanos Athanasiadis, na jejich místa nastupují Sekou Oliseh a český útočník Tomáš Necid!
     
    70
    Hosté střídají, Max Meyer se zřejmě nějak zranil, jinak bych si jeho střídání těžce vysvětlovat, na jeho místo naskočil Roman Neustädter.
     
    67
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Fanoušci hostů, kteří jsou jedinými šťastlivci, kteří se dostali na stadion, nyní ve svém sektoru bouří! Max Meyer našel krásnou kolmicí za obranu JULIANA DRAXLERA, který obešel brankáře Jacoba a do prázdné branky výrazně přibližuje Schalke do základní skupiny Ligy mistrů!
     
    64
    Emoce vzrůstají, Jermaine Jones opět ztratil míč, opět ho o ně obral Salpingidis, a tak za velmi podobný zákrok vidí hostující záložník druhou žlutou kartu v zápase a musí opustit hřiště!
     
    61
    První střídání na straně Schalke, hřiště opustil Christian Clemens, kterého nahradil Max Meyer.
     
    53
    PAOK Soluň právě vstřelil branku!
    Obrovská vůle po vyrovnání v podání domácích je vyslyšena již po 8 minutách druhé půle! Kitsiou našel parádní kolmicí mezi obránci volného STEFANOSE ATHANASIADISE, který nekompromisně pověsil míč do levé šibenice!
     
    51
    Obrovská příležitost domácích na srovnání! Stoch se skvěle uvolnil na levé straně a hledal před brankou úplně volného Salpingidise, jemuž chyběl krok k zakončení do prázdné branky!
     
    43
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Zčista jasna tu máme úvodní branku! Dlouhý míč až do pokutového území Soluně našel přesně Učidu, který trochu šťastně posunul míč na ÁDÁMA SZALAIE, který v pádu posílá Schalke do vedení a zároveň také přibližuje postupu!
     
    19
    Prvním potrestaným hráčem v dnešním zápase je hostující Jermaine Jones, který nedovolil rychlý průnik Salpingidisovi.
     
    3
    Na standartní situaci z podobné pozice jako před chvílí si nyní skvěle naběhl Clemens, jehož hlavičku ale skvělým způsobem zastavil Jacobo! Rohový kop pro Schalke.

    Adam Lacek

    Branky: 53. Athanasiadis (Kitsiou), 79. Katsouranis (Stoch) – 43. Szalai (Učida), 67. Draxler (Meyer), 90. Szalai (Draxler)

    Karty:   87. Kitsiou (SOL) – 19. Jones (SCH), 78. Santana (SCH)   64. Jones (SCH)


    PAOK Soluň: Jacobo – Kitsiou, Katsouranis, Miguel Vítor, Skondras – Lucas (80. Georgiadis), Kace, Tziolis, Stoch – Salpingidis (c) (74. Sekou), Athanasiadis (74. Necid)
    FC Schalke 04: Hildebrand – Učida, Felipe Santana, Höwedes (c), Fuchs – Höger, Jones – Farfán (83. Matip), Draxler, Clemens (61. Meyer, 70. Neustädter) – Szalai

    Rozhodčí: Kuipers – van Roekel, Zeinstra (všichni Nizozemsko)
    21.08.2013
    Schalke - PAOK 1:1

    Branky: 32. Farfán (Szalai) – 73. Stoch (Lino)

    Karty:   88. Uchida (SCH) – 13. Kitsiou (SOL), 17. Stoch (SOL), 70. Tziolis (SOL), 77. Lazar (SOL)

    bahis siteleri