Novosibirsk – Třinec 5:1 (kon.) | Minsk – Lev 2:4 (kon.) | Trnava – Orange 20 2:1 (kon.)
SHK Hodonín – Kometa Brno 4:5 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
Lev Praha
Středa 28.08.2013, 14:30Přípravné zápasy
Partner:
     
    To je ode mě zatím vše, na zítřejším zápase Lva na viděnou. (16:58:23)
     
    Lev Praha tedy ve skupině A obsadil 2. místo a zahraje si o bronz. Hráči nyní netrpělivě čekají, jak dopadne večerní zápas, jehož výsledek určí soupeře pro Lva do souboje o třetí místo.
     
    Lev ve třetí třetině sice jednou inkasoval, ale poté se začal soustředit na dobrou defenzívu a dovedl utkání do vítězného konce. Nejlepším hráčem Lva byl vyhlášen Nikolaj Žerděv.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:01
    Lev se zatáhl do obrany a poctivě brání. Minsk se marně snaží dostat do útočného pásma.
     
    57:31
    Christensenova rozehrávka končí na hokejkách Minsku. Dinamo se pokouší o závěrečný tlak.
     
    55:15
    Jefimenko mohl zadělat na drama. Obtočil se kolem branky a snažil se zasunout puk pod Vehanenem. Finský gólman ale ucpal místo u pravé tyčky.
     
    53:25
    Obránce Minsku ztratil hůl a Cingelova lajna si zahrála malou přesilovku. Gragnani ale vymýšlel finální přihrávku tak dlouho, že Pražané přišli o puk.
     
    52:22
    Kubalík se rozhodoval mezi přihrávkou na Gragnaniho a střelou. Vzal to na sebe, nechal vyniknout Haugena a celou akci si s kanadským bekem vyříkal.
     
    51:24
    Po akci Žerděva se k dorážce v dobré pozici dostal Christensen. Koršunov byl ale u puku stejně rychle a srazil ho do ochranné sítě.
     
    50:23
    Řepík se dostal k odraženého puk, měl spoustu času a z vrcholu kruhu napřáhl. Jeho střelu po ledě Haugen v pohodě vyrazil.
     
    49:50
    Žerděv si tradičně sjel pro puk do obranného pásma, tentokrát ale nerozehrál přesně. Meleško jeho přihrávku tečoval mimo ledovou plochu.
     
    48:40
    Řepík se zmocnil na půli puku, na nic nečekal a kousek za modrou vystřelil golfovým úderem. Haugen dobře viděl a puk ukryl v lapačce.
     
    47:32
    Rachůnek vystihl rozehrávku Meeche a řítil se sám na Haugena. Bekhendový blafák mu ale nevyšel podle představ.
     
    46:38
    Christensen mohl jít do přečíslení, ale přišel o puk a na druhé straně se ke střele z úhlu dostal Micflikier, Jaakola ale jeho pokus zblokoval do ochranné sítě.
     
    45:27
    Platt přešel před Porselanda a z úhlu se pokusil překvapit Vehanena. Finský brankář si včas vyjel a podržel svůj tým.
     
    44:47
    Situace se otáčí, přesilovku si po faulu Cingela zahraje Dinamo.
     
    43:29
    Christensenova formace nadvakrát nedokázala uzamknout soupeře v jeho pásmu a jde střídat.
     
    42:09
    Drozd přidržel Thörnbergovi hůl a Lev si zahraje přesilovku.

    Ondřej Kalát

    Branky a nahrávky: 33. Meleško (Micflikier, Stas), 41. Surový (Platt) – 8. Christensen (Ridderwall, Žerděv), 16. Kubalík (Cingel, Humphries), 32. Sekáč (Thörnberg), 36. Zackrisson (Řepík, Birner)


    HC Dinamo Minsk: Haugen (Lalande) – Meech, Šinkevič, Filičkin, Lisovec, Koršunov, Černook, Goroško – Platt, Surový, Micflikier – Meleško, Stas, Jefimenko – Zacharov, Gavrus, Dadonev – Protasenja, Kitarov, Kirjušenkov – Drozd.
    Lev Praha: Vehanen (Lukáš) – Jaakola, Porseland, Oystrick, Humphries, Krejčík, Mikuš (A), Gragnani – Ridderwall, Christensen (A), Žerděv – Birner (C), Tatíček, Řepík – Sekáč, Zackrisson, Thörnberg – Rachůnek, Cingel, Kubalík – Matai.
    bahis siteleri