Atlant – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
Atlant Moskevská oblast
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 28.08.2013, 11:00O pohár republiky Baškortostán
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkujeme Vám tímto za pozornost a těšíme se zítra opět od 11 hodin. Karlovy Vary čeká další elitní soupeř z KHL, tentokrát Avangard Omsk. Po třech náročných bitvách ve třech dnech to nebude žádná legrace. Držme proto energetikům palce, aby dobře reprezentovali český hokej i ve svém posledním vystoupení na Poháru republiky Baškortostán. Přejeme příjemné odpoledne do České republiky. (13:16:58)
     
    Energie nesehrála špatné utkání, jak by možná napovídal konečný výsledek. Do poloviny zápasu svým maximálním nasazením, bojovností a odvahou velmi dobře sekundovali špičkovému soupeři. Po vyrovnání Tomáše Rohana ale vzal Atlant osud utkání pevně do svých rukou, rychle získal dvoubrankový náskok. Ten ve třetí části pozornou a důraznou hrou bez větších obtíží držel a ještě nepříjemně dorážel na hodně vytíženého Závorku. V posledních čtyřech minutách hráli energetici dlouhou přesilovku, chvílemi soupeře hodně tlačili, ale Borisova už nepřekonali. Naopak vyhození Kadějkina přes celé kluziště popáté rozesmutnělo karlovarský tábor. Energetici dnes hráli důstojnou roli, nicméně je třeba uznat, že kvalitativně jsou nejlepší týmy KHL na trochu jiné úrovni.
     
    V následných trestných stříleních se o penaltovém vítězi nerozhodlo. Na straně Atlantu vymíchal Závorku Trubačjov, v barvách Energie pobavil fanoušky Koblasa. Mladý forvard s obrovským přehledem poslal brankaře na druhou stranu a pak snadno dovezl puk do sítě. Na penalty tedy 1:1.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Atlant právě vstřelil branku!
    A do prázdné přes celé hřiště vše uzavírá ALEXANDR KADĚJKIN.
     
    59:30
    Atlant vyhazuji, tohle už Mytišči neztratí.
     
    59:00
    Poslední minuta, Vary tlačí. A jsou bez golmana.
     
    58:39
    Nadějná pozice pro Hrušku skončila zblokovanou střelou.
     
    58:19
    Zaťovič dostal včelku přes ruce, rozhodčí už nepískají.
     
    58:00
    Dvě minuty do konce a vhazuje se před Závorkou. Prudká přihrávka přeskočila všechny varské hokejky.
     
    57:20
    Schusser střílel od modré do skrumáže, energetici se k teči ani dorážce nedostali.
     
    56:39
    Bičánkovu střelu lapil Borisov do lapačky.
     
    56:13
    Velká pochvala pro Tomáše Rohana. Co tenhle drobný hráč teď ustál, to je neuvěřitelné. Igor Radulov ho během chvíle zfauloval hned dvakrát! A před Energií jsou 4 minuty přesilovky.
     
    55:40
    Závorku odražený puk neohrozil, raději jel před dotírajícími Rusy schoval v rukavici.
     
    54:58
    Doležal se po vypuštění z trestné lavice zapojil do náznaku přečíslení. Volil raději diagonální střelu, zadní tyč těsně minul.
     
    54:16
    Flek důsledně bojoval i v oslabení a získal další čas.
     
    54:05
    Puk v ochranné síti. Poslední se dotkl některý z energetiků.
     
    53:30
    Radulov pálil z kruhů. Razance ruských střel je obdivuhodná.
     
    53:12
    Vachovec má sil dost, sprintoval za pukem až za soupeřovu branku a pár vteřinek získal.

    Michal Slavík

    Karel Psohlavec

    Branky a nahrávky: 3. Levickij, 26. Engqvist (Sanguinetti), 35. Ševčenko (Aťušov), 37. Engqvist (Sanguinetti, Haataja), 60. Kadějkin – 4. Hruška (Flek, Zaťovič), 33. T. (Koblasa)


    Atlant Moskevská oblast: Tsaragorodsev (Borisov) – Novopašin, Velikov, Michnov, Engqvist, Trubačjov, Majorov, Kopitin, Radulov I., Sanguinetti, Aťušov, Batiršin, Diblenko, Arťuchin, Petrov, Glazunov, Rukavišnikov, Haataja, Levičkij, Kadejkin, Ševčenko, Sošnikov, Jašin O.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Kubka, Parýzek, Drtina, Gulaši, Schusser, Šmach, Bičánek, Rohan M. – Tomeček, Koblasa, Hruška R., Vachovec, Vlach, Zaťovič, Kverka, Dlouhý, Balán, Doležal, Rohan T., Flek.
    bahis siteleri