Novosibirsk – Třinec 5:1 (kon.) | Minsk – Lev 2:4 (kon.) | Trnava – Orange 20 2:1 (kon.)
SHK Hodonín – Kometa Brno 4:5 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:5 (1:2, 0:1, 3:2)
HC Kometa Brno
Středa 28.08.2013, 18:00 • ZS TEZA • Přípravné zápasy
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (20:01:18)
     
    58:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští junioři předvedli přímo ukázkovou rotaci v rohu kluziště, z níž vytěžili branku! Z přihrávky Kozla se podruhé v zápase střelecky prosazuje SILVESTER KUSKO a posílá tak Kometu 79 vteřin před koncem do vedení. Asistence: Kozel.
     
    57:15
    Oddechový čas pro hosty.
     
    56:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští podruhé v zápase srovnávají stav utkání! Střelu kanadského obránce Laporte dorážel na brankovišti TOMÁŠ SMETANA, který si tak připisuje dnešní druhý kanadský bod v zápase. Asistence: Laporte.
     
    55:05
    Hosté v plném počtu.
     
    54:07
    Špok křižnou nahrávkou našel u tyčky stojícího Dvořáčka, jenže Jekel se fantasticky přesunul a v těchto chvílích drží svůj tým.
     
    53:21
    Drtiči budou mít k dispozici dokonce dvojnásobnou přesilovku! Na trestnou lavici totiž musí Filip Beneš (KOM) za podražení.
     
    53:05
    Vyloučen Jan Sedlák (KOM) za sekání.
     
    51:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští junioři dvě vteřiny před návratem Tomáše Smetany z trestné lavice střílí prozatím vedoucí branku. Kozel excelentním pasem od pravého hrazení našel na brankovišti nikým nehlídaného ADAMA ŠIDÁKA, který procedil kotouč skrz Lunerovu výzbroj až za brankovou čáru. Asistence: Kozel.
     
    50:30
    Luner musel řešit velice složitou situaci po střele Vojáčka, roztáhnul se na brankové čáře široký jak dlouhý a lapil dorážky všech brněnských nájezdníků.
     
    49:53
    Brněnští mají šanci ke vstřelení vedoucí branky. Na trestnou lavici usedl Tomáš Smetana (HOD) za hákování.
     
    48:05
    Rybalkin vyslal nádherným pasem Vrbu do úniku, jenže mladý hodonínský útočník proti svému vrstevníkovi v brněnské bráně se svou střelou neuspěl.
     
    46:17
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí SHK vzápětí vyrovnává stav tohoto utkání! DAVID DVOŘÁČEK obdržel ideálně pas od Špoka zpoza branky a bezezbytku jej ranou z předbrankového prostoru využil. Asistence: Špok.
     
    45:32
    Vlček nerozehrál přesně napříč kluzištěm. Icing brněnské juniorky.
     
    43:29
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči krátce po začátku třetího dějství snižují na rozdíl pouhé branky. K MARTINU ŠPOKOVI se dostala sražená střela Dvořáčka, první jmenovaný z bezprostřední blízkosti napálil kotouč příklep a procedil jej až do sítě. Asistence: Dvořáček.
     
    42:52
    Charvát pálil ze Smetanova tandemu, Jekel s jeho ránou neměl problém.
     
    41:57
    Zohorna byl netrpělivý na modré čáře, takže způsobil postavení mimo hru.
     
    40:17
    Rybalkin nenašel svou přihrávku adresáta, sudí pískají zakázané uvolnění.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 13. Škorík (Smetana), 44. Špok (Dvořáček), 47. Dvořáček (Špok), 57. Smetana (Laporte) – 2. Papp (Vlček), 4. Kusko (Beneš), 28. Štancl (Grünwald), 52. Šidák (Kozel), 59. Kusko (Kozel)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan, Luner – Polák, Kulyk, Laporte, Skočovský, Směřička, Koukal, Polesný, Miklík – Charvát, Smetana R., Čavoj, Špok, Tomi, Kundera, Škorík, Smetana T., Buřič, Belisle, Duchoslav, Velechovský, Vrba, Dvořáček, Rybalkin
    HC Kometa Brno: Klimeš, jekel – Sedlák, Vojáček, Mytiska, Vlček, Štancl, Šidák, Cívka, Kozel, Kusko, Papp, Beneš, Král, Zohorna, Boltvan, Grünwald, Buhaj, Boček, Klaus
    bahis siteleri