Groningen – Ajax 1:1 (kon.) | Zwolle – Utrecht 1:1 (kon.) | Alkmaar – Arnhem 1:1 (kon.)
Feyenoord – Kerkrade 4:0 (kon.)
konec
AZ Alkmaar
1:1 (1:0)
SBV Vitesse Arnhem
Neděle 01.09.2013, 16:30 • AFAS Stadion • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90 + 3
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Qazaishvili, přichází Vejinovic.
     
    90 + 2
    Bez diskuzí žlutá karta pro Ibarrau!
     
    88
    A je vyrovnáno!! Arnhem se dočkal! Vyrovnávací branku vstřelil hlavou po krásném centru ze strany střídající JONATHAN REIS a odvděčil se tak svému trenérovi!
     
    82
    Nyní Alkmaar zatlačil svého soupeře a domácí fandové se opět dožadují penalty! Skluz van der Heijden byl ale čistý. Roh pro Alkmaar!
     
    80
    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Elm, přichází Overtoom.
     
    77
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Piazon, přichází Reis.
     
    71
    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Martens, přichází Jóhannsson.
     
    48
    Gudelj převzal míč na své polovině a když se dostal až na dostřel branky Arnhemu, vystřelil a nechal vyniknout Velthuizena!
     
    42
    MATTIAS JOHANSSON posílá Alkmaar do vedení! Potáhl si míč z levé strany na střed hřiště a střelou na zadní tyč překonal Velthuizena!
     
    40
    To snad ne! Obrovskou "tutovku" nyní zahodil hostující Havenaar! Janssen vystřelil z dobrých pětadvaceti metrů, jeho tvrdou střelu neudržel brankář Alvarado a Havenaarovi stačilo míč pouze doklepnout do branky, ale ten trestuhodně přestřelil!!
     
    37
    Veliká šance na druhé straně! Gudmundsson si vyskočil na centr z levé strany a jeho hlavička minula domácí branku o centimetry!
     
    35
    A další obrovská šance Alkmaaru! Výborná přihrávka směřující na Gudelja. Skluzem v poslední chvíli zasáhl Kashia!! Domácí se dožadovali penalty, ale rozhodčí zůstal klidný.
     
    32
    A z následného rohového kopu bylo velmi blízko ke gólu. Wuytens vyskočil nejvýše, ale hlavou trefil pouze svého spoluhráče, který tak zachránil gólmana Velthuizena!
     
    23
    Rychlou akci domácích přerušil za cenu žluté karty obránce van der Heijden.
     
    17
    Beerens se dostal do obrovské šance! Z bezprostřední blízkosti se snažil překonat Velthuizena, ale ten skvělým vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a zachránil Arnhem od inkasované branky!
     
    9
    Gudmundsson nyní utekl po levé straně a přízemní střelou prověřil brankáře Arnhemu Velthuizena, ten drží míč ve svých rukavicích.

    Jakub Zahradníček

    Branky: 42. Johansson – 88. Reis

    Karty:   23. van der Heijden (ARN), 90+ 2. Ibarra (ARN)


    AZ Alkmaar: Alvarado – Wuytens, Johansson, Viergever, Gouweleeuw – Martens, Elm, Gudelj, Henriksen – Beerens, Gudmundsson
    SBV Vitesse Arnhem: Velthuizen – van der Struijk, Kashia, van Aanholt, Janssen – van der Heijden, Pröpper, Havenaar – Ibarra, Qazaishvili, Lucas Piazon

    Rozhodčí: R. Liesveld – P. Langkamp, B. Simons
    bahis siteleri