West Brom – Swansea 0:2 (kon.) | Liverpool – Manchester Utd. 1:0 (kon.) | Arsenal – Tottenham 1:0 (kon.)
konec
Arsenal FC
1:0 (1:0)
Tottenham Hotspur
Neděle 01.09.2013, 17:00 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Severolondýnské derby ovládl Arsenal FC, který zvítězil nad Tottenhamem Hotspur 1:0. O jedinou branku utkání se ve 23. minutě postaral Giroud a domácím zařídil tříbodový zisk. Hra byla velmi vyrovnaná a zvítězil tým, který měl více štěstí. Oba brankáři dnes vytáhli parádní zákroky a zaslouží si pochvalu. Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:57:56)
     
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Tlak hostů nadále trvá, ale Sandro se teď provinil faulem a sudí musel hru přerušit. Rozehrávat bude Arsenal.
     
    90+4
    Kohouti zahrávali rohový kop a před brankou domácích hráčů vznikl zmatek. Ke střele se později dostal Soldado, ale trefil pouze bránícího protihráče, který pokus zablokoval.
     
    90+3
    Tottenham svého soupeře zatlačil na vlastní polovinu a vyvíjí na něj tlak, avšak Arsenal zatím odolává.
     
    90+2
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Theo Walcott, přichází Bacary Sagna.
     
    90+1
    K odraženému míči se dostal Walker, jenž vystřelil zpoza vápna, ale jeho pokus byl velmi nepřesný a skončil vysoko nad brankou.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o 5 minut.
     
    87
    Na druhé straně se v šanci ocitl Ramsey, ale jeho pokus obrana úspěšně zablokovala. V posledních minutách se hraje nahoru dolů, ale schází góly.
     
    86
    Tentokrát se v šanci ocitl Lamela, ale štěstí mu nepřálo. Lamela totiž mířil přesně do těch míst, kde byl připravený Szczesny a ten míč lapil do náruče.
     
    85
    Chadli obdržel přihrávku svého spoluhráče, kterým byl čerstvý Lamela, ale první jmenovaný branku domácích neohrozil a prezentoval se pouze nepřesnou střelou.
     
    81
    Ve vzdušném souboji fauloval Defoe a sudí ho potrestal žlutou kartou.
     
    79
    Na druhé straně svůj tým podržel Lloris, jenž si připsal výtečný zákrok a zlikvidoval stoprocentní gól, který měl na kopačce Walcott.
     
    79
    Hrací plochu opouští Rosický, kterého nahrazuje Monreal.
     
    77
    Útočnou akci Arsenalu zastavilo ofsajdové postavení, ve kterém uvízl Giroud.
     
    76
    K odraženému míči se pak dostal ještě Walker, ale jeho střelecký pokus asi z 18 metrů byl nepřesný a mezi tři tyče se nevešel.
     
    76
    Szczesny ze své sbírky vytasil brilantní zákrok, díky kterému zabránil stoprocentní inkasované brance. Velmi jedovatou střelu ze své kopačky vyslal Defoe a protihráč ji zblokoval do protisměru brankáře Arsenalu. Nicméně Szczesny stihl zareagovat a svůj tým skvěle podržel.
     
    75
    Hra po krátkém přerušení pokračuje.
     
    75
    Hrací plochu opustil zraněný Capoue, kterého vystřídal Sandro. Na trávník se podívá také Lamela, který vystřídal Townsenda.

    Lucie Rapantová

    Branky: 23. Giroud (Walcott)

    Karty:   33. Rosický (ARS), 55. Flamini (ARS) – 81. Defoe (TOT)


    Arsenal FC: Szczesny – Jenkinson, Mertesacker (C), Koscielny, Gibbs – Walcott (90+2. Sagna), Wilshere (43. Flamini), Rosický (79. Monreal), Ramsey, Cazorla – Giroud
    Tottenham Hotspur: Lloris – Walker, Rose, Vertonghen, Dawson (C) – Paulinho, Capoue (75. Sandro), Townsend (75. Lamela), Dembélé (69. Defoe), Chadli – Soldado

    Rozhodčí: Oliver ─ Long, Collin
    bahis siteleri