West Brom – Swansea 0:2 (kon.) | Liverpool – Manchester Utd. 1:0 (kon.) | Arsenal – Tottenham 1:0 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
0:2 (0:1)
Swansea City
Neděle 01.09.2013, 14:30 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    83
    Swansea právě vstřelila branku!
    Na levém křídle rozjel útočnou akci Michu a zároveň se stal autorem přihrávky na gól. První přihrávka, kterou se prezentoval, se nepodařila. Nicméně napodruhé už to vyšlo. Ve vápně byl zapomenutý PABLO HERNÁNDEZ, který zachoval chladnou hlavu a přesnou treou do odkryté branky nedal domácímu brankáři šanci.
     
    22
    Swansea právě vstřelila branku!
    Na pravém křídle odvedl kus práce Hernández, který poprvé odcentroval míč do vápna, ale protihráči se ubránili. Hernández se opět zmocnil míče a všiml si, že je ve vápně neobsazený BEN DAVIES, a tak ho okamžitě zapojil do hry. BEN DAVIES se ničeho nebál, prudce se opřel do balonu a přesnou trefou k bližší tyči poslal svůj tým do vedení.

    Lucie Rapantová

    Branky: 22. Davies (Hernández), 83. Hernández (Michu)

    Karty:   29. McAuley (WBA), 39. Yacob (WBA), 54. Dorrans (WBA), 65. Olsson (WBA) – 61. Michu (SWN), 70. Rangel (SWN), 76. Pozuelo (SWN)


    West Bromwich Albion: Myhill – Jones, McAuley, Olsson (C), Ridgewell – Morrison (46. Dorrans), Yacob (75. Rosenberg), Mulumbu, Sinclair (75. Berahino) – Anelka, Long
    Swansea City: Vorm – Rangel, Flores, Williams (C), Davies – Hernández, Shelvey, Michu, Cañas, Routledge (72. Pozuelo) – Wilfried (67. de Guzmán)

    Rozhodčí: Dean ─ Brooks, Hussin
    bahis siteleri